הפרצופים שנועם עשה לה...לא הבין לאן הוא.. נקלע...
אופה קטנטנה Well-known member ביום ראשון ב- 21:57 #60 וגם כי הבין שהיא שודדת ספוטים יותר ממנו. הוא חרד לכל ספוט.
willing Well-known member ביום ראשון ב- 22:00 #64 נכתב ע"י אופה קטנטנה: וגם כי הבין שהיא שודדת ספוטים יותר ממנו. הוא חרד לכל ספוט. לחץ כדי להרחיב... המניע היחיד שלו
נכתב ע"י אופה קטנטנה: וגם כי הבין שהיא שודדת ספוטים יותר ממנו. הוא חרד לכל ספוט. לחץ כדי להרחיב... המניע היחיד שלו
בוייאקה מאן Well-known member ביום ראשון ב- 21:59 #62 עוז עובד שעות נוספות להגן על דור הוריד הרבה זבל שלו מהפרק
מ מייבל10 Well-known member ביום ראשון ב- 22:00 #63 קטע כזה כמו שהיה בין ענבל לגל שענבל אומרת לה על אלירן גל לא ליכלכה ראיתי בלייב אם זה היה הפוך והיו מבאים לספר לאלירן על גל וואו וואו היה פותח על גל שהיא מסוכנת,וצריך להיזהר מימנה, ועוד ועוד.
קטע כזה כמו שהיה בין ענבל לגל שענבל אומרת לה על אלירן גל לא ליכלכה ראיתי בלייב אם זה היה הפוך והיו מבאים לספר לאלירן על גל וואו וואו היה פותח על גל שהיא מסוכנת,וצריך להיזהר מימנה, ועוד ועוד.
M mariamma 86 Well-known member ביום ראשון ב- 22:02 #66 WOW ענבל לא מבינה איך אפשר להישאר ולהמשיך להסביר משהו לאחד כמו אלירן שרק לועג בה ובז לה אטום רגשי אגואיסט ונרקיסיסט
WOW ענבל לא מבינה איך אפשר להישאר ולהמשיך להסביר משהו לאחד כמו אלירן שרק לועג בה ובז לה אטום רגשי אגואיסט ונרקיסיסט
ג גליה 1211 Well-known member ביום ראשון ב- 22:04 #68 אסור אסור לתת לה כוח אסור הסליחה לא מספיקה ערפו את ראשוווו
אופה קטנטנה Well-known member ביום ראשון ב- 22:06 #70 אני מתעבת את טל. תיעוב. אותה ואת אלירן. אפילו הודיה עדיפה על שניהם.
Flawlessimperfection Well-known member ביום ראשון ב- 22:07 #72 בחורה דורסנית טל. מכבש כבישים. כל מה שעובר דרכה יוצא אספלט שחור דחוס כמו התסריט שלה בראש.
D DR.X Well-known member ביום ראשון ב- 22:07 #74 שמעו אני מופתע לטובה מדור עשה לה קטע יפה בשיחה וזה שהוא דיבר בנועם ושלווה שלא כמנהגו עוד יותר שיחק אותה
שמעו אני מופתע לטובה מדור עשה לה קטע יפה בשיחה וזה שהוא דיבר בנועם ושלווה שלא כמנהגו עוד יותר שיחק אותה
בוףףברכה Well-known member ביום ראשון ב- 22:08 #75 לי נראה שכמה שלדור יש פה גדול.. הוא גם קצת נאיבי ..בסופו של דבר... מה הוא ציפה מטל..?... שהיא תבקש ממנו סליחה...
לי נראה שכמה שלדור יש פה גדול.. הוא גם קצת נאיבי ..בסופו של דבר... מה הוא ציפה מטל..?... שהיא תבקש ממנו סליחה...
בוייאקה מאן Well-known member ביום ראשון ב- 22:09 #77 וואי אנחנו רק ביום רביעי בערב יש עוד את חמישי שישי שבת פאק