אגב, במקרה הזה לדעתי - גל צודקת.כל ההסברים של גל היו חארטה,
חרה לגל שנעמה הכריזה שהן אותה גברת בשינוי אדרת ,
היא מרגישה שהיא לוקחת לה את המשבצת של אימא לשישה ילדים,
מטפסת לה על התדמית שבנתה, ומורידה מגל, כי הנה, היא לא הלביאה היחידה.
אני חושב שנעמה רצתה לזייף הזדהות בשביל לרכב על הגבאגב, במקרה הזה לדעתי - גל צודקת.
זה מה שנעמה עשתה (נעמה ? )
לזה התכוונתי , שילוב של מה שאני ואתה אמרנו - נעמה ניסתה לרכב לה על הגב, על המשבצת והתבנית שהיא בנתה .. ה"אימא לחמישה ילדים" צימרר אותה, פתאום מביאים מישהי על אותו טיקט.אני חושב שנעמה רצתה לזייף הזדהות בשביל לרכב על הגב
וזה התהפך עליה
זה לא מכווןאגב, במקרה הזה לדעתי - גל צודקת.
זה מה שנעמה עשתה (נעמה ? )
היא תוייגה כאמא ל 6 ילדים , זה עובדתית נכון ויש לזה משמעות מאוד חשובה על חייה אח"כ זה הפך ללעג עליה בעיני החבורה היא רק אמא בגלל קנאה או אנטי והיא לא כליל השלמות לא מתעניינים בה ומתעלמים, לא ניגשים היא לא טורפת. נועם אפילו חיקה אותה ומבחינתו אמר שהיא רק אמא. זכותה המלאה להחליט שהיותה אמא זאת לא המשבצת היחידה של זהותה ויש מעבר. היא לא רוצה להזדהות בהכרח עם אחוות אמהות, כל אחת ועולמה, הדרך שבה חייה ואיך תופסת ואיך חווה נפשית ופיזית את היותה אם יחידנית. זה נכון שהייתה צריכה להתנסח שונה, בחירת המילים הייתה פחות טובה. לא נראה שבתדמית עסקינן, בטח לא משחק אלא בתכונה חברתית נפוצה הכי בסיסית שכולם חשים אותו דבר. לגל אישיות אינדיבידואליסטית, מה גם שנעמה סיפרה שהיא כמט לא עושה דבר בגידול הילדים בת.ז. גל רוצה שהתייחסו אליה בלבד במקום הזה ולא ישימו אותה במשבצת תחרותית עם נעמה.כל ההסברים של גל היו חארטה,
חרה לגל שנעמה הכריזה שהן אותה גברת בשינוי אדרת ,
היא מרגישה שהיא לוקחת לה את המשבצת של אימא לשישה ילדים,
מטפסת לה על התדמית שבנתה, ומורידה מגל, כי הנה, היא לא הלביאה היחידה.
רק תיקון קטן - היא ממש לא תויגה. זה הדבר היחיד שהיא דיברה עליו והם כבר ממש התעצבנו שזה הטייטל שהיא תמיד מנפנפת בו.היא תוייגה כאמא ל 6 ילדים , זה עובדתית נכון ויש לזה משמעות מאוד חשובה על חייה אח"כ זה הפך ללעג עליה בעיני החבורה היא רק אמא בגלל קנאה או אנטי והיא לא כליל השלמות לא מתעניינים בה ומתעלמים, לא ניגשים היא לא טורפת. נועם אפילו חיקה אותה ומבחינתו אמר שהיא רק אמא. זכותה המלאה להחליט שהיותה אמא זאת לא המשבצת היחידה של זהותה ויש מעבר. היא לא רוצה להזדהות בהכרח עם אחוות אמהות, כל אחת ועולמה, הדרך שבה חייה ואיך תופסת ואיך חווה נפשית ופיזית את היותה אם יחידנית. זה נכון שהייתה צריכה להתנסח שונה, בחירת המילים הייתה פחות טובה. לא נראה שבתדמית עסקינן, בטח לא משחק אלא בתכונה חברתית נפוצה הכי בסיסית שכולם חשים אותו דבר. לגל אישיות אינדיבידואליסטית, מה גם שנעמה סיפרה שהיא כמט לא עושה דבר בגידול הילדים בת.ז. גל רוצה שהתייחסו אליה בלבד במקום הזה ולא ישימו אותה במשבצת תחרותית עם נעמה.
יש לדייקוזה לא הדיבור על האקס
זה דיבור על אקס לא יהודי
זה לא מתאים. היא צריכה את הקולות של כולם.
בקיצור בקצב הזה היא תוכל לרוץ לפוליטיקה עוד כמה שנים.
זה מה שהיא אמרה,
אני שמעתי את הסאבטקט , (וזו רק פרשנות שלי) , אני חושב שנעמה בכוונה באה "בנחמדות" לבוא עם מכנה משותף לשתיהן ,אבל היא ידעה שהיא לוקחת לגל את ה"משבצת" שהיא מתפארת בה כל העונה ,
"אני אימא לשישה ילדים אני אימא לשישה ילדים" ,מה יהיה כשתהיה בבית עם מישהי שכל הזמן תגיד "אני אימא לחמישה ילדים" ?
בדיוק.יש לדייק
הבן זוג לא רק לא יהודי
זה לא כזה נורא
זה בן זוג ערבי
שזה שונה
הזוגיות הזאת עשתה לה הרבה בעיות הן מצד משפחתה, אביה חרדי. היו כתבות ע"כ וגם הסביבה. הודיה חצופה שמתערבת כמייצגת סובייקטיבית את הצד של מודי. השאלה של דור הייתה ממש מגעילה. אם הייתה נגד מלכתחילה לא הייתה מתחברת אליו. הודיה תמצא כל הזדמנות לנגח. כשהיא עצמה לא מגדלת ילדים ומצטיירת כנוורוטית ולא בדיוק נעימה לסביבהיש לדייק
הבן זוג לא רק לא יהודי
זה לא כזה נורא
זה בן זוג ערבי
שזה שונה
אבל זה לא במקרהשוב אני כותבת
דור דפוק
מחפש לבלוט במשחק
השאלה שלו על הזוגיות של גל
הייתה מיותרת.
אני גם חושבתכמו שכתבתי
גל הרגישה שמריומה נגדה
וזו עובדה כי מריומה יצאה על גל בחוץ
הכפישה אותה.
היא הייתה בצד של הודיה
ההתחלה של החדשיים זה הכול משחק מוכתב,
כמו החדשיים שנכנסו עונה שעברה במשימת בית משפט
הכול היה חרטה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.