חחחח זוהר מנחם את הודיה על ההדחה של הילה ומנשק אותה לו רק ידעה שזוהר העמיד אותה.
מ מייבל10 Well-known member אתמול ב- 23:04 #154 חחחח זוהר מנחם את הודיה על ההדחה של הילה ומנשק אותה לו רק ידעה שזוהר העמיד אותה.
Banshee2012 Well-known member אתמול ב- 23:04 #155 דרך אגב אלירן צודק באלף אחוז במה שאמר לזוהר מכר אותו בשקל תשעים רק בגלל הודיה
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל אתמול ב- 23:05 #156 איך בן מתווכח מנומס בוא ,אחי, תחזור לכאן, לא סיימתי לצעוק עלייך *חוזר*
Y yoni564712 Well-known member אתמול ב- 23:06 #159 נכתב ע"י גליה 1211: מה זה הדבר הזה עם השיער הארוך? אני מבייצת לחץ כדי להרחיב...
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל אתמול ב- 23:06 #160 חבל. בן הפסיד את כל הקולות של הערסים מהשכונות
GALxp Well-known member אתמול ב- 23:11 #165 אני מקווה שהמשפט האחרון שאלירן() אמר לזוהר לגבי לוח התמונות, מרמז על הבאות הדחה של זוהר תגאל אותי מייסוריי. יש גבול למזוכיזם שלי כצופה.
אני מקווה שהמשפט האחרון שאלירן() אמר לזוהר לגבי לוח התמונות, מרמז על הבאות הדחה של זוהר תגאל אותי מייסוריי. יש גבול למזוכיזם שלי כצופה.
Y yoni564712 Well-known member אתמול ב- 23:11 #166 אם חוזר הלייב וגל לא תלתה את זוהר על הפירמידה הבנויה אני אתאכזב
D DRORIKO82 Well-known member אתמול ב- 23:14 #170 אז שאני מבין משהו. תמיר אומר בחדר האח שהוא היה ילד אלים ומאז הוא עובר תיקון, אז התיקון שלו זה לחסום בכח בן אדם מלהתקלח?
אז שאני מבין משהו. תמיר אומר בחדר האח שהוא היה ילד אלים ומאז הוא עובר תיקון, אז התיקון שלו זה לחסום בכח בן אדם מלהתקלח?
מ מייבל10 Well-known member אתמול ב- 23:20 #175 נכתב ע"י desire33: אני מעריך שאלירן יחזור עוד לצד של גל זוהר מקרה דיי אבוד לחץ כדי להרחיב... לא יחזור המלתעות של הודיה לא ישחררו אותו, גם אלירן רוצה להיות שם עם המקובלים גל לא מעניינת אותו.
נכתב ע"י desire33: אני מעריך שאלירן יחזור עוד לצד של גל זוהר מקרה דיי אבוד לחץ כדי להרחיב... לא יחזור המלתעות של הודיה לא ישחררו אותו, גם אלירן רוצה להיות שם עם המקובלים גל לא מעניינת אותו.
מ מייבל10 Well-known member אתמול ב- 23:22 #177 נכתב ע"י katy2022: זוהר דג זהב טהור שנקלע לבריכה של ברקודות לחץ כדי להרחיב... זהב מזוייף.