חיים שלי מאי היא לא התחברה להילה.
Banshee2012 Well-known member ביום שבת ב- 23:12 #299 אז הקבוצה שהריצה את שני עונה קודמת תומכים עכשיו בגל איפה אפשר לירות בעצמי?
מ מייבל10 Well-known member ביום שבת ב- 23:16 #309 נכתב ע"י המלאך האדום10: קיוויתי שזאת תיהיה טל לחץ כדי להרחיב... אסור שטל תודח.
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל ביום שבת ב- 23:18 #312 נכתב ע"י מייבל10: אסור שטל תודח. לחץ כדי להרחיב... בול מה שתכתבי. נשמתי לרווחה
מ מייבל10 Well-known member ביום שבת ב- 23:14 #304 אוך תענוג היום מספר פעמיים הודיה איחלה לזה שגל תודח, לא רק שגל לא הודחה הסגנית שלה הודחה. והכי מצחיק שהודיה אמרה השבוע בשחצנות להילה " את לא תודחי כי אני לא מועמדת והתומכים שלי יצביעו לך." איזה לילה נהדר מכה לרשעיות.
אוך תענוג היום מספר פעמיים הודיה איחלה לזה שגל תודח, לא רק שגל לא הודחה הסגנית שלה הודחה. והכי מצחיק שהודיה אמרה השבוע בשחצנות להילה " את לא תודחי כי אני לא מועמדת והתומכים שלי יצביעו לך." איזה לילה נהדר מכה לרשעיות.
D DRORIKO82 Well-known member ביום שבת ב- 23:14 #305 2 הדחות מעפנות וצפויות שלא משפיעות בכלום על הבית, מצד שני יהיה משעשע לראות את מחנה המטבח ומחנה אלירן חוגגים ביחד ליל הסדר
2 הדחות מעפנות וצפויות שלא משפיעות בכלום על הבית, מצד שני יהיה משעשע לראות את מחנה המטבח ומחנה אלירן חוגגים ביחד ליל הסדר
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל ביום שבת ב- 23:17 #311 ממש נשמתי לרווחה כשטל נשארה היא עדיין לא סיימה את תפקידה ביקום הטלוויזיוני של עוז.