אופה קטנטנה
Well-known member
הרגה אותי הילדה.
שובת לב, וממיסה כל ציניות וסרקזם.
אני שמח עבורה שהיא מצליחה לפרוק...ולדבר את הדברים...הרגה אותי הילדה.
אין לדעת מה יהיה,לא אתֶתרצה. את שון לצערי. הייתי מוותרת על יוכי שנגעלת מבריונות כלפיי שירז אך מענישה את הילדים שלה עצמה באלימות
אים לדעת. ככה זה מרגיש, והלוואי הלוואי שאני טועה ושון יהיה בגמר.אין לדעת מה יהיה,
ולאיש אין הידע לגבי שון.
טניס.מה זה, יונתי.
איזה ז׳אנר ספורט.
למה את לא רואה?אני לא אצפה. תכתבו פה בבקשה אם שידרו משהו על שון. משהו חיובי או נעים
אור בן דוד? לא ראיתילא איכפת לי מי יזכה באח,העונה...רק לא איסקוב....כבר היה לנו בעונה הקודמת זוכה בצלמו ובדמותו של איסקוב....מספיק...לא צריך עוד אחד כזה...
טעית מליון פעמים,אים לדעת. ככה זה מרגיש, והלוואי הלוואי שאני טועה ושון יהיה בגמר.
אני מוותרת על יוכי כבר מלפני שבועיים עם הסיפור על הילדים. עוז דוחף אותה בכוח
רוצה להתערב?טעית מליון פעמים,
תאמרי מעריכה, משערת.
לא בפסקנות.
חבל.. אני מוכנה להתערביפה שלי,
זה לקפסולה,
שכתבה כאן לפני כל הדחה,
בביטחון של אחת היושבה בקונטרול.
וטעתה שוב ושוב.
אני איני יודעת לומר,
כך שזה יכול להיות כן וגם לא.
ביטוח לאומי. משקיות ת"שמאיפה מביאים כל כך הרבה דיירים עם ילדות קשה.....אין אחד/אחת לרפואה שגדל/ה בבית נורמלי, עם הורים אוהבים ומשפחה מאושרת????
"בתוך עמי אני חי" או שלאמאיפה מביאים כל כך הרבה דיירים עם ילדות קשה.....אין אחד/אחת לרפואה שגדל/ה בבית נורמלי, עם הורים אוהבים ומשפחה מאושרת????
אוי! זה לא חסר, אני עובדת בבית ספר בבאר שבע, יש המון מקרים קשים. אחותי הייתה מנהלת תוכנית הלב - לנשים שעברו/ות ניצול מיני, עכשיו גם עובדת במקום לא יותר קל. מקרים קשים יש בשפע, האנשים עם מקרים הקשים ביותר לא ישרדו בבית האח.אבל לא חסר בארץ אנשים שעברו ההתעללותמאיפה מביאים כל כך הרבה דיירים עם ילדות קשה.....אין אחד/אחת לרפואה שגדל/ה בבית נורמלי, עם הורים אוהבים ומשפחה מאושרת????
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.