** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אני חוזרת ואומרת - שלא תעזו לתקוף גולשים או לבקר אותם בגלל דעתם על דייר.
כל מי שיעשה זאת יחסם!

צפייה מהנה |פופקורן|
אנחנו בעקרון לא תוקפים גולשים אבל אם אנחנו לא מסכימים עם הדיעה וטוענים אחרת זה גם לא בסדר?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אנחנו בעקרון לא תוקפים גולשים אבל אם אנחנו לא מסכימים עם הדיעה וטוענים אחרת זה גם לא בסדר?
בוודאי שזה בסדר, לשם כך נועד הפורום, לנהל בו דיונים
כל עוד לא יורדים לגופו של גולש ועונים עניינית להודעה על הדיירים בלבד ולא על הגולשים - תקין לחלוטין.

KAPSULA1

Well-known member
טוב אז היום זה יום המשימה. החסינות של שון והמסר בבית. דוקא חבל שהוא חסין היום, אם היה מועמד להדחה אז בעקבות הפרק כנראה המניות שלו היו עולות והוא באמת היה יכול להיות פוטנציאל בקרב על הנצחון.
היום ריב שני וארז, נראה איך התנהלו המשימות. הריב בין תרצה לארז, יש מקום שארז נמצא בו ואין מריבה? והיום (אולי) יראו איך איסקוב עזר לשון לזכות בחסינות.
מילה שלי, לא יראו. לא מראים שום דבר חיובי שהוא עושה או אומר.

אחמאודגדול

Well-known member
טוב אז היום זה יום המשימה. החסינות של שון והמסר בבית. דוקא חבל שהוא חסין היום, אם היה מועמד להדחה אז בעקבות הפרק כנראה המניות שלו היו עולות והוא באמת היה יכול להיות פוטנציאל בקרב על הנצחון.
היום ריב שני וארז, נראה איך התנהלו המשימות. הריב בין תרצה לארז, יש מקום שארז נמצא בו ואין מריבה? והיום (אולי) יראו איך איסקוב עזר לשון לזכות בחסינות.
מילה שלי, לא יראו. לא מראים שום דבר חיובי שהוא עושה או אומר.
לדעתי לא יסיימו עם המשימה היום ואולי ההדחה תהיה במוצ"ש, כי ההדחה האחרונה היא יום-יומיים לפני הגמר

KAPSULA1

Well-known member
לדעתי לא יסיימו עם המשימה היום ואולי ההדחה תהיה במוצ"ש, כי ההדחה האחרונה היא יום-יומיים לפני הגמר
ההדחה האחרונה ברביעי הבא. 3 ימים לפני הגמר. ההדחה הקרובה בשבת.
נראה לי היום יראו את כל המשימה.
מחר יראו את המשימה האישית שנתנו להם עם הקוסם, הריקוד והשירה של יובל

Aye123

Well-known member
לא צופה בפרק. אין לי כוח לראות כמה עוז מאוהב ביובל האסטרטג והופך אותו לכוכב ראשי כשהוא על תקן ניצב כל העונה

אוהבי שני- תסכמו לי בסוף מה שחשוב חח

mariamma 86

Well-known member
לא צופה בפרק. אין לי כוח לראות כמה עוז מאוהב ביובל האסטרטג והופך אותו לכוכב ראשי כשהוא על תקן ניצב כל העונה

אני גם לא רואה
מאותן סיבות

מוטי חוף

Well-known member

את הסיכום רשמתי בשרשור הקודם וזה הכי חשוב >>>
היא {שני} תצא אחרונה מהבית ותכבה את האור ...
רק ככה היא תצא ...
90 אחוז מהעונה לטוב ולרע זאת עבודה שלה ...
כאשר המעלות שלה גוברות על המגרעות ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה