אני חוזרת ואומרת - שלא תעזו לתקוף גולשים או לבקר אותם בגלל דעתם על דייר.
כל מי שיעשה זאת יחסם!
צפייה מהנה
כל מי שיעשה זאת יחסם!
צפייה מהנה
אנחנו בעקרון לא תוקפים גולשים אבל אם אנחנו לא מסכימים עם הדיעה וטוענים אחרת זה גם לא בסדר?אני חוזרת ואומרת - שלא תעזו לתקוף גולשים או לבקר אותם בגלל דעתם על דייר.
כל מי שיעשה זאת יחסם!
צפייה מהנה![]()
בוודאי שזה בסדר, לשם כך נועד הפורום, לנהל בו דיוניםאנחנו בעקרון לא תוקפים גולשים אבל אם אנחנו לא מסכימים עם הדיעה וטוענים אחרת זה גם לא בסדר?
לדעתי לא יסיימו עם המשימה היום ואולי ההדחה תהיה במוצ"ש, כי ההדחה האחרונה היא יום-יומיים לפני הגמרטוב אז היום זה יום המשימה. החסינות של שון והמסר בבית. דוקא חבל שהוא חסין היום, אם היה מועמד להדחה אז בעקבות הפרק כנראה המניות שלו היו עולות והוא באמת היה יכול להיות פוטנציאל בקרב על הנצחון.
היום ריב שני וארז, נראה איך התנהלו המשימות. הריב בין תרצה לארז, יש מקום שארז נמצא בו ואין מריבה? והיום (אולי) יראו איך איסקוב עזר לשון לזכות בחסינות.
מילה שלי, לא יראו. לא מראים שום דבר חיובי שהוא עושה או אומר.
ההדחה האחרונה ברביעי הבא. 3 ימים לפני הגמר. ההדחה הקרובה בשבת.לדעתי לא יסיימו עם המשימה היום ואולי ההדחה תהיה במוצ"ש, כי ההדחה האחרונה היא יום-יומיים לפני הגמר
וואו. מאורע חשובסופסוף נראה את כפות הרגלליים של תרצה
אני גם לא רואהלא צופה בפרק. אין לי כוח לראות כמה עוז מאוהב ביובל האסטרטג והופך אותו לכוכב ראשי כשהוא על תקן ניצב כל העונה
אוהבי שני- תסכמו לי בסוף מה שחשוב חח
את הסיכום רשמתי בשרשור הקודם וזה הכי חשוב >>>לא צופה בפרק. אין לי כוח לראות כמה עוז מאוהב ביובל האסטרטג והופך אותו לכוכב ראשי כשהוא על תקן ניצב כל העונה
אוהבי שני- תסכמו לי בסוף מה שחשוב חח
יש את משימת הקרח, כולם מככבים.לא צופה בפרק. אין לי כוח לראות כמה עוז מאוהב ביובל השחקן והופך אותו לכוכב ראשי שהוא על תקן ניצב כל העונה
בכל הטורניר ? נדמה לי ששון ,(לפי הלייב), אבל לא סגור על זה.מי ניצח במשימה הזו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.