Shahar5543
New member
אתה גם אמרתה שהיא רצתה להתפרנס מהכפות רגליים ראיתי את כל הפרק המדובר מתחילת העונה ולא ראיתי כזה דברואם אני משתזף על הצד? אני 50 אחוז פרובוקטיבי?
אתה גם אמרתה שהיא רצתה להתפרנס מהכפות רגליים ראיתי את כל הפרק המדובר מתחילת העונה ולא ראיתי כזה דברואם אני משתזף על הצד? אני 50 אחוז פרובוקטיבי?
לא הראו בפרק זה היה בלייב וחלק מהמשימה חתכואתה גם אמרתה שהיא רצתה להתפרנס מהכפות רגליים ראיתי את כל הפרק המדובר מתחילת העונה ולא ראיתי כזה דבר
תביאי את הקטע יש איך לראות את זה לא מאמין לזה ואיך האח הביא את העובדה הזאתלא הראו בפרק זה היה בלייב וחלק מהמשימה חתכו
על זה ועל זה שהיא אמרה שהיא לא מסתדרת עם נשים בת.ז.
אני לא אחפש לייב לפני חודשייםתביאי את הקטע יש איך לראות את זה לא מאמין לזה ואיך האח הביא את העובדה הזאת
אחלה שון. שומרים אותו להמשך. כרגע הוא לא בסכנהאוך הלוואי וינצח ....אמן
למאי *אני מקווה שכל החדשים ישארו ומישהו מהותיקים יודח.. עדיפות לדרור
מאי חשובה לעלילה עם תרצה ואיסקובלמאי *
מאי הזוכה של העונה...למאי *
אין מצבמאי הזוכה של העונה...
אני עדיין זוכרת את ההתערבות שלנו![]()
לדעתי חן בחוץ. על דרור הוא לא יוותר בחיים.אחריי הדחה מפתיעה תבוא הדחה צפויה
שירז בחוץ
זה לא צנוע להראות את כפות הרגלייםמה הסיפור של תרצה וכפות רגליים? זה ממש מוזר הטענה הזו, היא בחיים לא נמצאת בלי נעליים כי טוענת שלא אוהבת את הכפות רגליים שלה
זה לא ''טענה''מה הסיפור של תרצה וכפות רגליים? זה ממש מוזר הטענה הזו, היא בחיים לא נמצאת בלי נעליים כי טוענת שלא אוהבת את הכפות רגליים שלה
ותרצה אישרה את זה? אני באמת שואלת בקטע להבין, התחלתי לראות את העונה באמצעזה לא ''טענה''
זה היתה עובדה על תרצה - תרצה חיפשה איך למכור תמונות של כפות הרגליים.
זה היה במסגרת משימת הדרקון ששומר על האוצר (הכחולים מול האדומים)
וזו עובדה שנתן להם האח הגדול.
בוודאי שהיא אישרה את זהותרצה אישרה את זה? אני באמת שואלת בקטע להבין, התחלתי לראות את העונה באמצע
זה היה בפרק נראה ליותרצה אישרה את זה? אני באמת שואלת בקטע להבין, התחלתי לראות את העונה באמצע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.