** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
איזו הבעה היתה על הפרצוף של חן כששירז אמרה שהיה לה מוזר שהחבר שלה התחיל לקנות לה מתנות...
עשה לחן פלאשבק למתי שקנה למאי צמיד, חתול, סושי...
הוא ניסה לקנות את האהבה שלה בחומר ואמר שזרק עליה 30 אלף ש''ח.
מה זה אומר על חן אם הוא צריך לזרוק 30 אלף שקל בשביל להרשים ילדה בת 16?

KAPSULA1

Well-known member
הוא בעצמו היה בן 19.....
וזה אומר שהוא חלול בדיוק כמוה
לדעתי זאת אהבת ילדות. היא הראשונה שהוא הצאהב בה. היא סיפרה שהוא היה משוגע עליה, אמרה שהיו משוגעים אחד על השני למרות שאני בספק לגביה ושהיא יכלה לעשות בו מה שרצתה. שאיבד את הראש

KAPSULA1

Well-known member
מה זה אומר על חן אם הוא צריך לזרוק 30 אלף שקל בשביל להרשים ילדה בת 16?
שהוא היה בן 20, היא בת 17 . אהבה ראשונה, סיחררה לו את הראש. היא סקסית, אינטילגנטית, פלפלית. רכושנית וקנאית אז הוא עשה הכל לספק אותה ולגרום לה להתאהב. היא רצתה את זה בחומריות ובזמנו עשה הכל שיהיה לה טוב.
דרך שגויה, לומדים בסוף

DRORIKO82

Well-known member
שהוא היה בן 20, היא בת 17 . אהבה ראשונה, סיחררה לו את הראש. היא סקסית, אינטילגנטית, פלפלית. רכושנית וקנאית אז הוא עשה הכל לספק אותה ולגרום לה להתאהב. היא רצתה את זה בחומריות ובזמנו עשה הכל שיהיה לה טוב.
דרך שגויה, לומדים בסוף
למה לעזזל ההורים שלו נתנו לו לבזבז 30 אלף שקל?

KAPSULA1

Well-known member
איזו הבעה היתה על הפרצוף של חן כששירז אמרה שהיה לה מוזר שהחבר שלה התחיל לקנות לה מתנות...
הוא היה משוגע עליה. אהבה ראשונה. קנה חה חתול ורץ בשביל זה בכל הארץ אחרי תקופה. היא קיבלה מה שהיא רצתה. היא לא אהבה אותו , היה חה רק רגש אבל סינגר׳רה אותו חופשי. בדיוק כמו שעשתה לטח

עדגיל

Well-known member
חן גם אמר שהוריו הקיבוצניקים כיסו פעמיים חובות שנקלע אליהם

עדגיל

Well-known member
אף אחד לא אמר. בשיחה עם טל שטל התבכיין לחן שהיא מפרלטטת לו מול העיניים עם איסקוב טל אמר לו אתה מכיר את זה יותר טוב מימני. חן לא ענה. או שדיברו על זה קודם או שטל הסיק שזאת דרך ההתנהגות שלה עם גברים
אני לא אהבתי שהם היו בבית בסך הכל כמה ימים והיתה כמדומני משימה של להישאר מחוץ לבית והחצר הפכה למעין יער כזה....חן הלך והשתרע ליד טל וסיפר שהיא הצטלמה... וטל שאל תנוחות וכאלה וחן ענה לו כן.... וטל דווקא חשב שהוא לוקח על עצמו להציל בחורה צעירה

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
ראיתי את כל הדיונים על המשפחות ועל אמא של יובל ואני חייבת להגיב על זה ולהבהיר -

היו פה הודעות שלא היו צריכות להימחק
האמא נכנסה לתכנית, שודרה בפריימ טיימ בתכנית עצמה! ולכן, בהחלט היה מותר לבקר את ההתנהגות/התנהלות שלה
כמובן כל זאת במסגרת חוקי הפורום (בלי קללות, שפה בוטה או בולשיט אחר, אתם מבינים למה אני מתכוונת)

האמא הכניסה את עצמה לתכנית ולכן בדיוק כמו את הדיירים שנכנסו לתכנית - שבהחלט מותר לבקר- גם אותה היה מותר לבקר.

אני מבינה שזה היה קצת מבלבל בגלל האיסור לדבר על משפחות
אך האיסור הזה קיים שנים על גבי שנים, ושנים אני מעירה או מוחקת או חוסמת על זה

בסיטואציה בה המשפחה נכנסת לתכנית עצמה (לא מדברת על תכניות אחרות מלבד האח הגדול, משמע לא תכניות בוקר או כתבות) - לחלוטין מותר לדבר על זה.
זה תמיד היה ככה (למשל כשמשפחות היו נכנסות להעמיד להדחה או הקטע המפורסם של שמשון ודלילה)

סתם דוגמה - דייר קרא לדיירת זונה: מותר בהחלט לדבר על זה! אסור לקרוא לדיירת זונה כי זה מה שהדייר אמר.

אני מקווה שהפעם זה היה ברור
ואני לגמרי מבינה את הבלבול שזה יצר (למרות ששוב, זה חוק פורום של שנים והוא גם כתוב בתקנון)

מצב
הנושא נעול.
למעלה