צפייה מהנה 
14מזל שיש פטריוטים
לא לקחתי שיעורי משחקמאי תנצח את העונה, תהיו שמחים נו![]()
במדינת ישראל השמרנית לא יתנו לפרובוקטיבית המשתמטת את הניצחוןמאי תנצח את העונה, תהיו שמחים נו![]()
היא באזרחי ולא בצבא, הצווחנות שלה והשפה קשים לעיכול בנוסף האובססיה לאיסקוב שהופכת אותה לפתאטית. הוא לא חייב לה כלום כי היא רוצה שהפלרטטןיראה שהיא האחת והיחידה.במדינת ישראל השמרנית לא יתנו לפרובוקטיבית המשתמטת את הניצחון
לתרצה יש יותר סיכוי.... יש מאחוריה צבא - תרתי משמע
התכוונתי שאם מסתכלים על העובדות היבשות…יש מאחוריה עבר צבאי מרשים פלוס תמיכה של צבא האמת….היא באזרחי ולא בצבא, הצווחנות שלה והשפה קשים לעיכול בנוסף האובססיה לאיסקוב שהופכת אותה לפתאטית. הוא לא חייב לה כלום כי היא רוצה שהפלרטטןיראה שהיא האחת והיחידה.
עבר צבאי לא בהכרח קריטריון, במיוחד לא לנשים בצבא אלא אם כן נבחרו בגלל היופי או קידמו אותן. זה השתנה יש יותר בחירה ויש יותר השגיות אבל אף אחד לא אמור לנופף עם זה. זה קורה בתקופה הזאת. מרכיב האישיות הוא הפקטור החשוב ביותר ולא כפי שדרור אומר שאם יש לה 3 ארונות אז היא אוטומאטית הכי איכותית שיש. זה בולשיט. להגיד שמאי מעניינת אותה כמו חור התחת של אחמדינג'אד - זה אומר הרבה על הבחורה הזאת. גם הפלרטטן צריך להזהר מחיזור אובססיבי. לא סתם שלאקה מסתדרת עם תרצה והפוך הן משלימות האחת את השניה - שתי בריוניות. קלאס כפי ששלאקה אומרת עליה זה לא.התכוונתי שאם מסתכלים על העובדות היבשות…יש מאחוריה עבר צבאי מרשים פלוס תמיכה של צבא האמת….
לא התייחסתי לאישיות שלה
יש לי כזו אדישות לכולם. שניה, אנסה בכוח:מאי תנצח את העונה, תהיו שמחים נו![]()
היא לאמאי תנצח את העונה, תהיו שמחים נו![]()
515000 k צפיות ו34000 אלף לייקים אני אהבתי חגגו את ההדחה של מאורראיתי עכשיו בטיק טוק את דני צרבננקו וגלעד
צמרמורת של גועל.
אם זה מה שהם חוגגים אז המצב חמור.515000 k צפיות ו34000 אלף לייקים אני אהבתי חגגו את ההדחה של מאור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.