צפייה מהנה 
אצל הרוב המוחלט הפרשנות היא לא אובייקטיבית... כל אחד מפרשן לטובת הדיירים שהוא אוהב. טל הוא לא בדיוק אהוב הקהל אז מן הסתם אנשים לא יגידו משהו שאולי יציג אותו באור פחות אשם.למה אף אחד לא מדבר על זה שהתגובה של טל היא פוסט טראומה בהתגלמותה..? או שפספסתי?
אני מתכוונת, לא לטוב ולא לרע -- פשוט שזו התנהגות אוטומטית ברורה של מישהו שבאותו רגע התנתק ופעל מתוך אינסטינקט עמוק, שקשור בעברו יותר מהאירוע.אצל הרוב המוחלט הפרשנות היא לא אובייקטיבית... כל אחד מפרשן לטובת הדיירים שהוא אוהב. טל הוא לא בדיוק אהוב הקהל אז מן הסתם אנשים לא יגידו משהו שאולי יציג אותו באור פחות אשם.
אני בהחלט לא אובייקטיבית , כי אני כן מחבבת אותו... אבל בהחלט עשה לי קווץ' לראות אותו כל כך לחוץ ודרוך במהלך הריב הזה
נראה לי שברגע שיש מידע שמסביר את ההתנהגות של הדמות וגורם להרגיש איזשהיא הבנה או חמלה אליה אז זה כן תופס איזה צד שמאיר את טל באור יותר טוב. ויש כאלה שבא להם להאיר וכאלה שלא.אני מתכוונת, לא לטוב ולא לרע -- פשוט שזו התנהגות אוטומטית ברורה של מישהו שבאותו רגע התנתק ופעל מתוך אינסטינקט עמוק, שקשור בעברו יותר מהאירוע.
קראתי הרבה תגובות כאלה ברשת. כן הוא חרדתי ודרוךלמה אף אחד לא מדבר על זה שהתגובה של טל היא פוסט טראומה בהתגלמותה..? או שפספסתי?
הליהוק בסך הכל טוב, בטח בהשוואה לשתי העונות הקודמות, אבל שלקה תתקע לנו כמו עצם בגרון. גם על הארזים אני לא עף.העונה הזאת פגז, רייטינג בשמים ואנשים מדברים על זה ברחוב
תמיד אפשר לסמוך עליך שתמצא תסריטים נהדריםהליהוק בסך הכל טוב, בטח בהשוואה לשתי העונות הקודמות, אבל שלקה תתקע לנו כמו עצם בגרון. גם על הארזים אני לא עף.
יש צעד אחד שיכול לערבב את הקלפים - נתנאל ויובל יוצאים מהארון והופכים לזוג של העונה.
את תרצה הוא אוהב באמת בתור חברה טובה חוץ מההמשכות אליה, היום הציל אותה ממשימה ושם את מאי במקומהארז איסקוב לא מתמסר כי הוא קצת בלון נפוח.
כמה אפשר לבסס יחסים על טיזינג?
טל ממש לא אליםהפקה מסריחה גלעד לא עשה כלום טל הוא האלים אלאיה מקושרת להפקה הרסו את העונה הבן אדם הכי גבר הכי לב זהב העיפו על כלום
מאוד אלים והוא זה שאשם בכול מה שקרהטל ממש לא אלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.