** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

TalBrit

Well-known member
למה אף אחד לא מדבר על זה שהתגובה של טל היא פוסט טראומה בהתגלמותה..? או שפספסתי?

nicknick

Well-known member
למה אף אחד לא מדבר על זה שהתגובה של טל היא פוסט טראומה בהתגלמותה..? או שפספסתי?
אצל הרוב המוחלט הפרשנות היא לא אובייקטיבית... כל אחד מפרשן לטובת הדיירים שהוא אוהב. טל הוא לא בדיוק אהוב הקהל אז מן הסתם אנשים לא יגידו משהו שאולי יציג אותו באור פחות אשם.

אני בהחלט לא אובייקטיבית , כי אני כן מחבבת אותו... אבל בהחלט עשה לי קווץ' לראות אותו כל כך לחוץ ודרוך במהלך הריב הזה

TalBrit

Well-known member
אצל הרוב המוחלט הפרשנות היא לא אובייקטיבית... כל אחד מפרשן לטובת הדיירים שהוא אוהב. טל הוא לא בדיוק אהוב הקהל אז מן הסתם אנשים לא יגידו משהו שאולי יציג אותו באור פחות אשם.

אני בהחלט לא אובייקטיבית , כי אני כן מחבבת אותו... אבל בהחלט עשה לי קווץ' לראות אותו כל כך לחוץ ודרוך במהלך הריב הזה
אני מתכוונת, לא לטוב ולא לרע -- פשוט שזו התנהגות אוטומטית ברורה של מישהו שבאותו רגע התנתק ופעל מתוך אינסטינקט עמוק, שקשור בעברו יותר מהאירוע.

nicknick

Well-known member
אני מתכוונת, לא לטוב ולא לרע -- פשוט שזו התנהגות אוטומטית ברורה של מישהו שבאותו רגע התנתק ופעל מתוך אינסטינקט עמוק, שקשור בעברו יותר מהאירוע.
נראה לי שברגע שיש מידע שמסביר את ההתנהגות של הדמות וגורם להרגיש איזשהיא הבנה או חמלה אליה אז זה כן תופס איזה צד שמאיר את טל באור יותר טוב. ויש כאלה שבא להם להאיר וכאלה שלא.

GALxp

Well-known member
העונה הזאת פגז, רייטינג בשמים ואנשים מדברים על זה ברחוב
הליהוק בסך הכל טוב, בטח בהשוואה לשתי העונות הקודמות, אבל שלקה תתקע לנו כמו עצם בגרון. גם על הארזים אני לא עף.
יש צעד אחד שיכול לערבב את הקלפים - נתנאל ויובל יוצאים מהארון והופכים לזוג של העונה.

nicknick

Well-known member
הליהוק בסך הכל טוב, בטח בהשוואה לשתי העונות הקודמות, אבל שלקה תתקע לנו כמו עצם בגרון. גם על הארזים אני לא עף.
יש צעד אחד שיכול לערבב את הקלפים - נתנאל ויובל יוצאים מהארון והופכים לזוג של העונה.
תמיד אפשר לסמוך עליך שתמצא תסריטים נהדרים :LOL:

avi1_

Well-known member
בפייסבוק לא העלו את ההצצה על הדימוי גוף של שלקה
כנראה הם יודעים ששם היא פחות אהודה
בטיקטוק ובאינסטגרם של הערצה עיוורת

TalBrit

Well-known member
וואללה אני נהנית מהעונה.
יש כמה דמויות נחמדות,
והיתר בגדר נסבלים.

tarimulu

Well-known member
לא נדע לעולם אם מה שמשמיעים לנו שעוז אומר שם, זה מה שאכן נאמר

Alina128

Well-known member
הפקה מסריחה גלעד לא עשה כלום טל הוא האלים אלאיה מקושרת להפקה הרסו את העונה הבן אדם הכי גבר הכי לב זהב העיפו על כלום

מצב
הנושא נעול.
למעלה