** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
חחח . שמע משו. אם אתה זוכר בעונה הראשונה עבדתי במשרד עורכי דין אחד מהגדולים
עשרות בנות! לקח לי זמן ללמוד. מלי א', מלי ב' , ורד היפה וכו'

את הבנות אני יחסית מכיר. שני, ירדן, אנה, תרצה (!);
חחחחחחחחחחח ורד היפה.
זה כמו כינוי של מישהי מ"אסקימו לימון".

חחחחחחחחחחח ורד היפה.
זה כמו כינוי של מישהי מ"אסקימו לימון".
ורד ח'. עבדה אצלנו במשרד . אחרי שהייתי בחגים בבית הכנסת של אשר להשלים מניין. היה לי קשר למייל של ההפקה.

שלחתי להפקה כמה חודשים אחרי סיום העונה הראשונה, המלצתי להם על ורד מהמשרד

הם התקשרו אליה לאודישין . היא סרבה. אבל כמה שנים אחרי זה היא התחרטה. ...ולא עזר. לה להתקבל לתוכנית

nicknick

Well-known member
בלי קשר לתוכן השיחה עצמה , אין לי שום הבנה בצילום וקולנוע, אבל הסצינה בחדר ארונות עם מאי וטל הצטלמה ממש יפה , עם הזווית צילום והמוזיקה וכו...

ועם קשר לתוכן, אין חדש תחת השמש , טל רוצה להגיד א' יוצא לו ב' ובאסה לי בשבילו שזה יוצא ככה כי ... ניכר שיש לו איזשהיא חיבה ורצון להיות בקרבה שלה אבל הוא בחוסר מודעות ולא יודע להתמודד עם התחושות שלו כנראה ואז ואומר את כל המילים הלא נכונות. אבל ככה זה בריאליטי, כל אחד אחראי על המילים שלו.

וגם, הפלרטוט הזה נראה כאילו הוא נחת משום מקום, לא היה זכר לקרבה שלהם בלייב או בפרקים, אז לא ברור איך פתאום הם הפכו לסיטואציה האת.

danas19

Well-known member
בלי קשר לתוכן השיחה עצמה , אין לי שום הבנה בצילום וקולנוע, אבל הסצינה בחדר ארונות עם מאי וטל הצטלמה ממש יפה , עם הזווית צילום והמוזיקה וכו...

ועם קשר לתוכן, אין חדש תחת השמש , טל רוצה להגיד א' יוצא לו ב' ובאסה לי בשבילו שזה יוצא ככה כי ... ניכר שיש לו איזשהיא חיבה ורצון להיות בקרבה שלה אבל הוא בחוסר מודעות ולא יודע להתמודד עם התחושות שלו כנראה ואז ואומר את כל המילים הלא נכונות. אבל ככה זה בריאליטי, כל אחד אחראי על המילים שלו.

וגם, הפלרטוט הזה נראה כאילו הוא נחת משום מקום, לא היה זכר לקרבה שלהם בלייב או בפרקים, אז לא ברור איך פתאום הם הפכו לסיטואציה האת.
כי עוז הטיפש חתך את כל ההתקרבות שלהם
כאילו משום מקום הם נדבקו אחד לשני

גליה 1211

Well-known member
גלעד מרגיש לי כמו ייצור כלאיים כזה. לא מבינה מי הוא ומה הוא.
נראה לי ווימנייזר שהיה פעם דחוי.

nano4

Well-known member
בעד גלעד כמובן
ובצדק! מי שעוקב אחרי הלייב יכול לראות שבגלעד אין רוע בכלל. מי שבכלל אשמה היתה ירדן שאמרה לו לשאול את אלאיה ואז אלאיה עיוותה את השאלה לחלוטין וגם כשרצה להתנצל היא לא הסכימה לדבר איתו.

Psy Bear

Well-known member
בעד גלעד כמובן

גלעד אמנם שאל שאלה חצופה, אבל זה 100% לא ממקום של רוע או רצון לפגוע. פשוט לא חשב לפני.
ואלאיה לא התעצבנה על השאלה בכלל, היא נעלבה כי הוא הקדים את זה בלהתנות את זה בזה שהיא ממש ממש כאילו כמעט כמו אשה. וזה הדבר שהוא ממש המהות של טרנסים. הוא כאילו אמר לה - אני לא רואה בך אשה.
היא פשוט במקום להודות בזה, הפנתה את כולם לשאלה החצופה למרות שאני בטוח שזה מעל הראש שלה בפעם המיליון שהיא שמעה אותה.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
התגובות ברשתות על נושא אלאיה-גלעד
גורמות לי לאבד תקווה באנושות

אני לא נכנס , פה זה המרחב הבטוח שלי מתגובות טרנסופוביות.

למרות שבאופן הוגן , הסיטואציה לא הייתה כל כך קיצונית כמו שאלאיה ראתה אותה, אם הוא היה אומר שני משפטים הקדמה מרככים ונכונים זה היה יכול לעבור .

ואני רואה את הקושי שלה .
זה קושי עצום , שבן אדם לא יכול להיות - בן אדם , בלי שהוא יהיה תמיד ה"פריק" ה"גימיק" שתלוי באיבר שלו, שיסתכלו עליו ,שינהלו איתו רומן כמו עם כל בחורה בבית וכו'.

willing

Well-known member
מי היה מאמין. קצוות
יש פה חברים שזיהו זאת אני לא הייתי בכיוון
אני כל הזמן שאלתי, איפה מאי בזה
ולשמוע אותה מדברת בהדדיות בקשר כזה מעניין, ואיך שניק אמרה, ככ יוצא לו עקום
יש בזה עניין. וגם כזה היה לא צפוי

אחת הזוגיויות המעניינות אם יצא לפועל. היא הבינה שכל זה צורה עקומה של חיזור ורצון לבלעדיות ושלא יקחו לו אותה

nicknick

Well-known member
אני כל הזמן שאלתי, איפה מאי בזה
ולשמוע אותה מדברת בהדדיות בקשר כזה מעניין, ואיך שניק אמרה, ככ יוצא לו עקום
יש בזה עניין. וגם כזה היה לא צפוי

אחת הזוגיויות המעניינות אם יצא לפועל. היא הבינה שכל זה צורה עקומה של חיזור ורצון לבלעדיות ושלא יקחו לו אותה
חחח לא יודעת אם ייצא לפועל גם לא בטוח שזה ייטיב איתה או איתו אם ייצא לפועל , יש שם פערים גדולים.
ועדיין בעיניי הוא אותנטי וזה מושך לי את העין.

אבל מישהו שם חייב להסביר לו איך הוא נשמע , הוא חופר לעצמו בורות|מובך|

מצב
הנושא נעול.
למעלה