Psy Bear
Well-known member
חחחח יוסי לא זוכר את השמות
גם אתה לא
חחחח יוסי לא זוכר את השמות
חחח . שמע משו. אם אתה זוכר בעונה הראשונה עבדתי במשרד עורכי דין אחד מהגדוליםגם אתה לא
חחחחחחחחחחח ורד היפה.חחח . שמע משו. אם אתה זוכר בעונה הראשונה עבדתי במשרד עורכי דין אחד מהגדולים
עשרות בנות! לקח לי זמן ללמוד. מלי א', מלי ב' , ורד היפה וכו'
את הבנות אני יחסית מכיר. שני, ירדן, אנה, תרצה (!);
זה יותר כאילו איך הוא שמר אותן בפון שלוחחחחחחחחחחח ורד היפה.
זה כמו כינוי של מישהי מ"אסקימו לימון".
ורד ח'. עבדה אצלנו במשרד . אחרי שהייתי בחגים בבית הכנסת של אשר להשלים מניין. היה לי קשר למייל של ההפקה.חחחחחחחחחחח ורד היפה.
זה כמו כינוי של מישהי מ"אסקימו לימון".
כי עוז הטיפש חתך את כל ההתקרבות שלהםבלי קשר לתוכן השיחה עצמה , אין לי שום הבנה בצילום וקולנוע, אבל הסצינה בחדר ארונות עם מאי וטל הצטלמה ממש יפה , עם הזווית צילום והמוזיקה וכו...
ועם קשר לתוכן, אין חדש תחת השמש , טל רוצה להגיד א' יוצא לו ב' ובאסה לי בשבילו שזה יוצא ככה כי ... ניכר שיש לו איזשהיא חיבה ורצון להיות בקרבה שלה אבל הוא בחוסר מודעות ולא יודע להתמודד עם התחושות שלו כנראה ואז ואומר את כל המילים הלא נכונות. אבל ככה זה בריאליטי, כל אחד אחראי על המילים שלו.
וגם, הפלרטוט הזה נראה כאילו הוא נחת משום מקום, לא היה זכר לקרבה שלהם בלייב או בפרקים, אז לא ברור איך פתאום הם הפכו לסיטואציה האת.
מה התגובות?התגובות ברשתות על נושא אלאיה-גלעד
גורמות לי לאבד תקווה באנושות
בעד גלעד כמובןמה התגובות?
ובצדק! מי שעוקב אחרי הלייב יכול לראות שבגלעד אין רוע בכלל. מי שבכלל אשמה היתה ירדן שאמרה לו לשאול את אלאיה ואז אלאיה עיוותה את השאלה לחלוטין וגם כשרצה להתנצל היא לא הסכימה לדבר איתו.בעד גלעד כמובן
בעד גלעד כמובן
איפה זה כתוב ברשתות?התגובות ברשתות על נושא אלאיה-גלעד
התגובות ברשתות על נושא אלאיה-גלעד
מי היה מאמין. קצוותגדול, זה הדדיישששש רןמן בין מאי לטל
אני כל הזמן שאלתי, איפה מאי בזהמי היה מאמין. קצוות
יש פה חברים שזיהו זאת אני לא הייתי בכיוון
חחח לא יודעת אם ייצא לפועל גם לא בטוח שזה ייטיב איתה או איתו אם ייצא לפועל , יש שם פערים גדולים.אני כל הזמן שאלתי, איפה מאי בזה
ולשמוע אותה מדברת בהדדיות בקשר כזה מעניין, ואיך שניק אמרה, ככ יוצא לו עקום
יש בזה עניין. וגם כזה היה לא צפוי
אחת הזוגיויות המעניינות אם יצא לפועל. היא הבינה שכל זה צורה עקומה של חיזור ורצון לבלעדיות ושלא יקחו לו אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.