בוףףברכה
Well-known member
וזה אכיל...ראיתי השבוע מישהי באינסטגרם מתאפרת עם פפריקה ושמן במקום סומק ... אפשר להיות יצירתיים![]()
לוק...מטבוחה...
וזה אכיל...ראיתי השבוע מישהי באינסטגרם מתאפרת עם פפריקה ושמן במקום סומק ... אפשר להיות יצירתיים![]()
זהו אצל ירדן גם שהיא מנסה להיות רעה זה מרגיש משוחק ולא אמין כמו שהיה לה עם תקווה בשום הראשון שניסתה לבוא עליה ולתקוף אותה על כלוםלא יכולה לסבול את ירדן היא כל כך משוחקת.
פאטתית
בתקווה היא קינאה כי ליאור בחר בתקווה למרות שנימשך לירדן וזה הטריף אותהזהו אצל ירדן גם שהיא מנסה להיות רעה זה מרגיש משוחק ולא אמין כמו שהיה לה עם תקווה בשום הראשון שניסתה לבוא עליה ולתקוף אותה על כלום
כן אבל בהמשך היא לא יצאה עליה ורבה איתה רק ליכלכה מאחורי הגב שלהבתקווה היא קינאה כי ליאור בחר בתקווה למרות שנימשך לירדן וזה הטריף אותה
תקוה עקפה אותה בללכלך עליה מאחורי הגב. בגלל כבר התחלתי לאהוב את ירדןכן אבל בהמשך היא לא יצאה עליה ורבה איתה רק ליכלכה מאחורי הגב שלה
בשבועות הראשונים שהיה לה אנשים בצד שלה רק אז היא הרשאתה לעצמה לבוא אבו עלי על תקווה
בגלל זה אני לא מאמין לה היא יודעת שהרבה לא אוהבים את שני אז היא מנצלת את זה
בכללי גם שום זכר לטל... אולי הוא מתכנן לדפדף אותו החוצהבנתיים שום זכר לטרלול של טל.
יהיה מחרבנתיים שום זכר לטרלול של טל.
וואלה ווילינראה לי אנה בסיר לחץ שם.
היא דומה לדודו פארוק ביופי
אין לי דעה לכאן או לכאן. לא ראיתי יותר מדי ממנה.וואלה ווילי
כמו אחות תאומה
עין טובה יש לך
יופי שלמות כזה
איך את עם אנה?
ווילי איך את יוסי לדעתך שווה לצאת איתו להרקדה לצלילי דרבוקה של אורנראה לי אנה בסיר לחץ שם.
היא דומה לדודו פארוק ביופי
עזוב דרבוקה. אם כבר כוכבי עבר, יש 2 שרפרפים עזובים בבית האחווילי איך את יוסי לדעתך שווה לצאת איתו להרקדה לצלילי דרבוקה של אור
אין גמד בבית הכי קרוב לזה זה שלקהעזוב דרבוקה. אם כבר כוכבי עבר, יש 2 שרפרפים עזובים בבית האח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.