** שרשור תכנית - ההדחה האחרונה! **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
כצפוי, החמישיה שכתבתי כבר לפני שבועיים.

היה ברור שעוז מתכנן לוותר על שני בשביל להכניס את יוכי לגמר ולהרים ליובל.

וחייבת להגיד מהמעט ששמעתי שהיה בפרק-
שיוכי חברה מזעזעת !!
אם מישהי שרפה הכי הרבה את שני מול יובל זו ה״חברה״ שלה.. מה שנקרא עם חברים כאלה מי צריך אויבים😂

DRORIKO82

Well-known member
אני רוצה להגיד משהו על ארז איסקוב. נכון שהוא לא מושלם ויש לו את הפאקים שלו אבל ממש התחברתי אליו רגשית, זה מעולם לא קרה לי עם דייר באח הגדול, יותר מזה, עד העונה הזאת מעולם לא הצבעתי לדייר, לארז הצבעתי כל הדחה, גם כשלא הייתי בבית. לצערי אני לא חושב שבעונות הבאות יהיה עוד דייר שאני אתחבר אליו ככה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אני רוצה להגיד משהו על ארז איסקוב. נכון שהוא לא מושלם ויש לו את הפאקים שלו אבל ממש התחברתי אליו רגשית, זה מעולם לא קרה לי עם דייר באח הגדול, יותר מזה, עד העונה הזאת מעולם לא הצבעתי לדייר, לארז הצבעתי כל הדחה, גם כשלא הייתי בבית. לצערי אני לא חושב שבעונות הבאות יהיה עוד דייר שאני אתחבר אליו ככה.
כל עונה הייתי אומרת את זה ונופלת מחדש...כשאתה מתמכר...אתה מתמכר
ברוך הבא למועדון

DRORIKO82

Well-known member
כל עונה הייתי אומרת את זה ונופלת מחדש...כשאתה מתמכר...אתה מתמכר
ברוך הבא למועדון
מעולם לא היה דייר שהתחברתי אליו ככה. היו דיירים שחיבבתי. אלירז, חמימו, שחף וטליה. אבל לאף אחד מהם לא היה לי כזה חיבור רגשי שאני אצביע בשבילו כמו מטורף.

KAPSULA1

Well-known member
מסכנה שירז, לא הםסיקה לדבר כל הימים האלה, ברגע ההדחה לא הצליחה לדבר וגם לא נתנו לה לדבר.
שיהיה לה בהצלחה.
שמחה מאוד ששון בגמר, לא מאמינה שנתנו ליוכי הרוע הזאת גמר

רות 1234

Well-known member
תרצה נראתה היום יפיפיה וחתיכה על חלל. אה, אגב, היא גם תנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAPSULA1

Well-known member
בכל מקרה תרצה מנצחת. שון נותן לה את הקולות, יובל נותן לה, איסקוב נותן לה. לא משנה אם תעמוד מול שון, איסקוב או יובל היא תקבל את הקולות שלהם ב 2 האחרונים. מצב שיובל מנצח רק אם הוא עומד מול איסקוב. המצביעים שלה בחיים לא יצביעו לו ויובל ינצח

QueenB55

Well-known member
וואו פחדתי

בהדחה של מאי ידעתי מיום שישי שתודח
היה לי ממש ברור.

עכשיו לא ידעתי אם שון יישאר או יודח
לא יצא טוב בשני הפרקים האחרונים
בחיי לא נשמתי.

עכשיו נשאר שהוא יזכה

שון למיליון

katy2022

Well-known member