לא נורא, יהיו עוד הזדמניותרימון,
מאמי,
חבל שלא התערבנו,
אבל, השמחה שלך,
והשיר שהכרת לי,
זו הזכיה שלי בהתערבות.
לא נורא, יהיו עוד הזדמניותרימון,
מאמי,
חבל שלא התערבנו,
אבל, השמחה שלך,
והשיר שהכרת לי,
זו הזכיה שלי בהתערבות.
כל עונה הייתי אומרת את זה ונופלת מחדש...כשאתה מתמכר...אתה מתמכראני רוצה להגיד משהו על ארז איסקוב. נכון שהוא לא מושלם ויש לו את הפאקים שלו אבל ממש התחברתי אליו רגשית, זה מעולם לא קרה לי עם דייר באח הגדול, יותר מזה, עד העונה הזאת מעולם לא הצבעתי לדייר, לארז הצבעתי כל הדחה, גם כשלא הייתי בבית. לצערי אני לא חושב שבעונות הבאות יהיה עוד דייר שאני אתחבר אליו ככה.
מעולם לא היה דייר שהתחברתי אליו ככה. היו דיירים שחיבבתי. אלירז, חמימו, שחף וטליה. אבל לאף אחד מהם לא היה לי כזה חיבור רגשי שאני אצביע בשבילו כמו מטורף.כל עונה הייתי אומרת את זה ונופלת מחדש...כשאתה מתמכר...אתה מתמכר
ברוך הבא למועדון
מזל טוב יא מותקחברים, אני שמחה לבשר לכם - הקללה שלי נשברה! הפייב שלי (תרצה) בגמר אחר שניםםםם שלא!
בכיתי מאושר כמו ילדה קטנה!
מזל טוב. אצלי שנה ראשונה שהפייבוריט שלי לא בגמר…והודח בשלב מוקדם…ונהרסה לי העונה…חברים, אני שמחה לבשר לכם - הקללה שלי נשברה! הפייב שלי (תרצה) בגמר אחר שניםםםם שלא!
נשבעתחברים, אני שמחה לבשר לכם - הקללה שלי נשברה! הפייב שלי (תרצה) בגמר אחר שניםםםם שלא!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.