* שרשור תכנית הדחה **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אני חושבת שהיום חן ישאר בין 2 האחרונים, בין אם יודח לבין אם לא. עוז ירצה להעניש אותו שלא נשמע להוראות שלו.
עם כל פגמיה אני שמה את כל ההצבעות שלי על מאי היום. הלחצתם אותי בסוף. מגיע לילדה הזאת גמר

Edne

Well-known member
אני חושבת שהיום חן ישאר בין 2 האחרונים, בין אם יודח לבין אם לא. עוז ירצה להעניש אותו שלא נשמע להוראות שלו.
עם כל םגמיה אני שמה את כל ההצבעות שלי על מאי היום. הלחצתם אותי בסוף. מגיע לילדה הזאת גמר
זה בין יוסי-דרור-שירז

KAPSULA1

Well-known member
זה בין יוסי-דרור-שירז
אני חושבת ששירז בטוחה. ביחוד שביקשו אצל שני להצביע לה.
תחושה שלי לפי כל הפרומואים שמנסים להפטר מיוסי, לא נראה לי שיצליחו. לפי ההגיון לא ברור איך דרור שורד את ההדחה אבל לך תדע

Edne

Well-known member
אני חושבת ששירז בטוחה. ביחוד שביקשו אצל שני להצביע לה.
תחושה שלי לפי כל הפרומואים שמנסים להפטר מיוסי, לא נראה לי שיצליחו. לפי ההגיון לא ברור איך דרור שורד את ההדחה אבל לך תדע
לא תמיד תומכים מצביעים למישהו אחר רק כי מבקשים.
הם מאוד מגויסים עבור המתמודד שלהם השאלה אם גם ״במהלכים״ אחרים.

KAPSULA1

Well-known member
רק סתם בשביל הקטע , שסגרו את השידור המצלמה היתה על שירז ודרור. לא שזה אומר משהו, הם םשוט ישבו במרכז הסלון איפה שהמצלמה צילמה

Tallo_M

Well-known member
עם כל פגמיה אני שמה את כל ההצבעות שלי על מאי היום. הלחצתם אותי בסוף. מגיע לילדה הזאת גמר
איזה הוראות? אפשר הסבר? אני לא עקבתי אחרי האח בימים האחרונים

QueenB55

Well-known member
לחלק 5 לזאת ו 5 לזאת. יש חה הרבה מצביעים לשני, זה יעזור לשירז לצלוח את ההדחה++
שירז תישאר כתבתי לכול אורך היום
יש לה תומכים בטיקטוק וגם משני וגם קצת מתרצה

מקווה שום תומכים לא יצביעו לדרור
אין סיכוי שזה לא דרור
הוא אחרון בסקרים.

KAPSULA1

Well-known member
שירז תישאר כתבתי לכול אורך היום
יש לה תומכים בטיקטוק וגם משני וגם קצת מתרצה

מקווה שום תומכים לא יצביעו לדרור
אין סיכוי שזה לא דרור
הוא אחרון הבקרים.
לפי ההגיון דה צריך להיות דרור. מסוייגת בגלל שהוא שרד כבר לא מעט הדחות. הפעם הוא גם נראה בלי אנרגיות כמעט. קצת מכינים אותם אז אולי רמזו להם

KAPSULA1

Well-known member
לא שייך
מנסים להוציא את מאי
ועדין שירז ושני בסדר.
כולם שם חשבו ששירז מודחת.
למה שאצל שני ירצו להוציא את מאי? להצביע לשירז זה ללא ספק לגרום לזה שדרור מודח. לא יודעת מי המצביעים שלו

מצב
הנושא נעול.
למעלה