שבוע טוב ומבורך
אני תכף אתחיל לטפל בכל מה שהיה לא תקין בסופ"ש (והיה לא מעט)
צפייה מהנה
צפייה מהנה
שבוע טוב, מבורך ומוצלחשבוע טוב ומבורך
צפייה מהנה![]()
זה בין יוסי-דרור-שירזאני חושבת שהיום חן ישאר בין 2 האחרונים, בין אם יודח לבין אם לא. עוז ירצה להעניש אותו שלא נשמע להוראות שלו.
עם כל םגמיה אני שמה את כל ההצבעות שלי על מאי היום. הלחצתם אותי בסוף. מגיע לילדה הזאת גמר
אני חושבת ששירז בטוחה. ביחוד שביקשו אצל שני להצביע לה.זה בין יוסי-דרור-שירז
לא תמיד תומכים מצביעים למישהו אחר רק כי מבקשים.אני חושבת ששירז בטוחה. ביחוד שביקשו אצל שני להצביע לה.
תחושה שלי לפי כל הפרומואים שמנסים להפטר מיוסי, לא נראה לי שיצליחו. לפי ההגיון לא ברור איך דרור שורד את ההדחה אבל לך תדע
הפעם יצליחואני חושבת ששירז בטוחה. ביחוד שביקשו אצל שני להצביע לה.
תחושה שלי לפי כל הפרומואים שמנסים להפטר מיוסי, לא נראה לי שיצליחו. לפי ההגיון לא ברור איך דרור שורד את ההדחה אבל לך תדע
יוסי נשאר.זה בין יוסי-דרור-שירז
איזה הוראות? אפשר הסבר? אני לא עקבתי אחרי האח בימים האחרוניםאני חושבת שהיום חן ישאר בין 2 האחרונים, בין אם יודח לבין אם לא. עוז ירצה להעניש אותו שלא נשמע להוראות שלו.
עם כל פגמיה אני שמה את כל ההצבעות שלי על מאי היום. הלחצתם אותי בסוף. מגיע לילדה הזאת גמר
לחלק 5 לזאת ו 5 לזאת. יש חה הרבה מצביעים לשני, זה יעזור לשירז לצלוח את ההדחההעמוד של שני העלה להצביע לשירז ויוכי
שירז תישאר כתבתי לכול אורך היוםלחלק 5 לזאת ו 5 לזאת. יש חה הרבה מצביעים לשני, זה יעזור לשירז לצלוח את ההדחה++
לפי ההגיון דה צריך להיות דרור. מסוייגת בגלל שהוא שרד כבר לא מעט הדחות. הפעם הוא גם נראה בלי אנרגיות כמעט. קצת מכינים אותם אז אולי רמזו להםשירז תישאר כתבתי לכול אורך היום
יש לה תומכים בטיקטוק וגם משני וגם קצת מתרצה
מקווה שום תומכים לא יצביעו לדרור
אין סיכוי שזה לא דרור
הוא אחרון הבקרים.
אני מעריץ של שני המהממת אבל מליוני אנשים לא נכנסים לעמודים האלו בכלל .העמוד של שני העלה להצביע לשירז ויוכי
אבל שני אמרה ב''חבילה עוברת'' שלדעתה שירז המודחת הבאה...העמוד של שני העלה להצביע לשירז ויוכי
לא שייךאבל שני אמרה ב''חבילה עוברת'' שלדעתה שירז המודחת הבאה...
כי היא ''פרווה''![]()
למה שאצל שני ירצו להוציא את מאי? להצביע לשירז זה ללא ספק לגרום לזה שדרור מודח. לא יודעת מי המצביעים שלולא שייך
מנסים להוציא את מאי
ועדין שירז ושני בסדר.
כולם שם חשבו ששירז מודחת.
היא אמרה מה היא חושבת לא מה היא רוצה.אבל שני אמרה ב''חבילה עוברת'' שלדעתה שירז המודחת הבאה...
כי היא ''פרווה''![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.