שרשור תיכנונים והישגים שבועית

שרשור תיכנונים והישגים שבועית

שבוע טוב!
מה שלומכן?

- מה המטרה הספורטיבית שלכן להשבוע?
- שקילה שבועית? יש ירידות/ עליות? של כמה?
- דיווחים על דברים שאכלנו (גם הדברים הטובים כמו מתכון מיוחד וגם פיתויים - כי גם זה מותר לפעמים...)
- טיפים להמשך דיאטה?

עונה

- המטרה הספורטיבית השבועית שלי היא לחזור לספורט, עדיין לא החלטתי על עצמי כמה בידיוק אבל הכי חשוב זה לחזור לזה. אני אגלה לכן סוד, הספורט שלי זה חישוק הולה הופ. זה עובד לי ישירות על הבטן, שם אצלי עיקר הבעיה, וזה הוכיח את עצמו בעבר.

- שקילה - אני משקלת פעם בשבוע. ביום שבת בבוקר. זה סוג של טקס לא רשמי בבית שבעלי מביא את המשקל וכולנו (בעלי, הילדה ואני) נשקלים כל אחד בתורו. היום נישקלתי והייתי 2 קילו פחות משבוע שעבר :))))

- אוכל: שמרתי מאוד לא לאכול שטויות ובעיקר לאכול אוכל מסודר, ארוחה אחת חמה וגדולה ו2 ארוחות קלות. כנראה שזה מוכיח את עצמו.
הפיתויים להשבוע - היום בבוקר הילדה קוראת לי מחדר אחר ״אמא בואי רגע... אמא בואי...״ באתי אליה והיא נתנה לי קצת תפוציפס. לא אשקר ואומר את האמת, אכלתי כמה חתיכות (ולא את כל השקית כמו בעבר.. ) מדובר על ילדה שבשבוע הבא תהיה בת שנתיים ויש לה לב רחב...

הטיפ שלי להשבוע - לשתות מים ולוותר על שתיה ממותקת.

בוקר טוב

אם אני אכתוב כאן מה המטרה שלי זה יעבוד?...
אני ממש לא בטוחה,כי אני בתקופה לא משהו,אבל מנסה-

מטרה ספורטיבית - לחזור להליכה .לא זוכרת כבר מתי הלכתי. עושה פילאטיס פעם בשבוע וזה ממש לא מספיק.
שקילה-כל הזמן בנדנדה... לפי השקילה האחרונה ירדתי את ה-3 קילו שעליתי לפני כן.
אני כל הזמן במחשבות-בגלל שאני לא מצליחה לרדת,ולא סובלת מבחינת האוכל.ז"א-לא מרגישה "בדיאטה" - אולי ככה אני אמורה להישאר ? לא יודעת.

משהו טעים - קראתי המלצה בפורום אחר,ניסיתי והתמכרנו,בעלי ואני(מתאים לשנינו כי זה בלי סוכר וגלוטן)
ממיסים שוקולד מריר או חלב (לנו-בלי סוכר),מוסיפים פצפוצי אורז(בלי סוכר).מערבבים.משטחים בתבנית מעל נייר אפיה.
מפזרים קוקוס(תוספת שלי). מכניסים למקרר. אחרי שמתקשה,חותכים לקוביות (קטנות..)ושומרים בקופסא.
זה מה שהולך אצלנו עם הקפה . מעולה !

נשמע ממש טעים...

ולגבי כתיבת המטרה - אני מאוד מאמינה בזה. קודם כל זה מאלץ אותך לחשוב עליה בצורה מודעת ומסודרת, להתמקד בה ולנסח אותה. ככה את גם מדמיינת אותה (תמונה במח) ואני מאמינה שזה מושך אותה למציאות שלך הרבה יותר אילו לא היית עושה את זה. זה גם קצת כמו רשימת משימות וכייף לעשות V על מטרה שהשגנו :)
המון בהצלחה!

סגלה

New member
אצלי

ירדתי חצי קילו
התחלתי שבוע שעבר ללכת לבריכה ומתכוונת להמשיך בזה השבוע

שמחה להשתתף אבל בהסתכלות מהדרך שלי

- המטרה שלי ללכת שעה מחולקת לשני חצאי שעות.
- בוטחת בשיטה, המדד שלי הם הבגדים. אני יודעת איך אני חיה ולא מוכנה שמספרים יכתיבו את מצב הרוח.
- אני אוכלת כשאני רעבה מפסיקה כשאני שבעה, אוכלת מתוך בחירה ולכן אן פיתויים או דברים טובים או דברים רעים, אין מותר ואסור. אם בחרתי לאכול אז אני אוכלת בכיף ומוציאה את עניין השכר והעונש מהמשוואה.
- אני לא בדיאטה, המילה הזו עושה לי רע מכל אלפי הדיאטות שהייתי בהן. אני חיה ואוכלת מתוך בחירה ועושה את הכי טוב שאני יכולה. טיפ הוא מה שלקחתי בזמן האחרון להתחיל לאכול עם ירקות, חלבונים ולהמשיך עם פחמימות ושומנים. ואם זה לא מתאים אז גם טוב.

לחזור לשגרה שפויה

זה בתוכניות ויהיה קצת קשה למימוש נוכח שבוע "הפוך" לחלוטין שמתוכנן ומזגן מקולקל בחדר השינה שמקשה על לילותינו.
ספורט, מה זה?........מקווה להגיע לשחות לפחות פעם אחת.
לשנות את כוון המספרים
דובדבנים...איזה פינוק משובח!
טיפים? - לחזור למקום הנוח והבטוח של השגרה המוכרת.
ו
הצעה - פינת המתכון הבריא - שנפתח פינה חדשה? אם יש עניין אפתח אחה"צ ( ומתנצלת בהזדמנות זאת, השינוי בפורומים חירבש לי את אפשרות הגלישה במחשב בעבודה כך שאני מגיעה לפורום מאד מוקדם בבוקר או מאוחר בערב ואז אני חסרת אנרגיות ).
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו!

יעל י

New member
מתכננת..

ספורט-קרבס 3 פעמים,זומבה ביום חמישי.
שקילה-אין השבוע בקבוצה.
אוכל-שבוע נטול פחמימות בהמלצת המנחה שהיא גם דיאט'.
פינוק-אצלי חוגג הנס קפה הקר.מלא בקרח,סוכרזית אחת ומעט חלב.

השגים ותכנונים

בשבוע הקודם תכננתי לעשות התעמלות כל יום בפועל - 4 ימים.
אני חושבת שזאת תוצאה טובה.

לשבוע הקרוב -
הליכה כל יום + יוגה מתי שמתאפשר.
לשתות הרבה מים.

והחלטת השבוע - אם כבר מכינים עוגיות לילדה, לא משאירים את הקופסה על השולחן אלא שמים אותה בארון!
רצוי אפילו לכתוב עליה את שם הילדה.

טיפים - לתת לעצמנו איזשהו פינוק על כל הישג. לא להיות מאוד ביקורתיות.
אני לא מכירה אף אמא שעובדת במשרה מלאה, מגדלת ילדים ורצה כל בוקר או ערב 2 ק"מ והבטן שלה שטוחה כמו שולחן.
כאלו יש רק בפרסומות!

עברתי לשלב ההתייצבות :)))

בדיאטת דוקאן שעושה. אלו פרטי שלב ההתייצבות.
זה אומר שהגעתי למשקל היעד שלי סוף סוף אחרי קצת יותר משנתיים מאז שהתחלתי את הדיאטה. ירדתי 19.5 קילו מאז כש7 מהם בדיאטה הזו ואני מאוד רוצה לשמור על המשקל החדש ולא מוכנה לתת לעצמי לחזור אחורה.
השלב השלישי אמור להנחות אותי בהחזרת פחממות, פירות, גבינות עם אחוזי שומן גבוהים יותר וכו' לתפריט עד שהגוף מתרגל ומתייצב במשקל החדש וכך לחזור לשגרה ששומרת על המשקל ועל אורח חיים בריא ומאוזן יותר.
אני צריכה להתמיד בשלב הזה כחודשיים (כפי שמופיע בקישור).

המון בהצלחה לכולנו!

למעלה