שרשור תחרות 2.11.2002

shaililo

New member
שרשור תחרות 2.11.2002../images/Emo8.gif

אני עוד שניה יוצאת לתחרות, מקווה שיהיה בסדר.... ביייי *
*

S H I L G I

New member
אני מתחרה באודים

התחרות בסוף לא התבטלה..אז אני מתחרה 70...כנראה שעל ג´מבו המניאק...אבל הוא טוב בקפיצות מה לעשות.... מי בא? אה ושי בהצלחה

shaililo

New member
חזרתי../images/Emo77.gifחזרתי../images/Emo77.gifחזרתי../images/Emo77.gif

חזרתי מהתחרות!!!! אז ככה: היה מסלול דיי קשה של 13 מכשולים והתחרות הייתה קטנה וחמודה. התחרייתי בסוף רק ב-70 במקום גם בשמונים, בשבעים היה לי רק סירוב אחד אז לא המשכתי את החלק השני של המסלול, כפיר היה כזה חמוד, אני פשוט לא הסתכלתי למכשול והוא סירב, אחר כך עשיתי גם 60 למרות שזה נמוך זה היה רק בשביל הכייף. ראיתי את סתיו(גזר ממין נקבה) והיא כל שניה נעלמה לי ולא הייתי בטוחה מי היא. סתיו ראית אותי? אוף באסה אם לא הייתי מסרבת אולי הייתי לוקחת מקום כי כולם כמעט לא הצליחו, היה מסלול קשה. בקיצוררררררררררר I LOVE KFFIR הוא כ-ז-ה חמוד!!! למרות שהוא נורא נבהל מהסוסים האחרים... ועשה קצת בעיות אבל הור כזה מתוק. מישהו עוד היה?

shaililo

New member
זה לא נורא אבל

בשבעים?! לא משנה, דיי נהנתי וזה גם היה רק עד 15:00 בערך... אני ממש רוצה לבוא ב-16.11 (היומולדת שלי) ליגור כי זה דירוג לאליפות צפון, אבל בקושי לוקחים אותנו החוצה וזה נורא מבאס.

shaililo

New member
ודורון!!!!!!!!

היו מ-ל-א אנשים מעין המפרץ... המון!!! מור היה והיו איתו איזה 50 תלמידים שהתחרו!!! איך זה שלא היית?

S H I L G I

New member
איך הלך לי:

כשנכנסנו למושב אודים ראינו שלט ענק של החווה, אבל בלי שום סימנים..אז המשכנו ישר..עד שהגענו לקצה המושב..והבנו שהלכנו לאיבוד..אז חזרנו אחורה אחורה ואז מצאנו את החווה..ואז ראיתי ילדה שרוכבת איתי שקבוצה שאמרה "שיט היא עברה אותי!" ושאלתי אותה ישר איזה מקצה זה והיא אמרה 70! וכבר הלכו מסלול! אז כדי שאני לא אשכח תמסלול החלטתי ללכת על 60 רגיל.. ואני כזה אומרת לעצמי "לא..אני לא אעלה עכשיו על נורה כדי שאני לא אהיה ראשונה.." ואז הכרוז התחיל להקריא את הסדר של המתחרים..ואז הוא אומר: "נטע הראל על נורה" (יעני אני ראשונה)ואני כזה אומרת לעצמי "מהה??!?!?!?!?!?" וישר רצתי לנורה עליתי עליה סידרתי ארכובות גנבתי למישהו שוט ורצתי למגרש..בלי חימום בלי כלום.. ונכנסתי והכל היה בסדר השגתי סיבוב נקי עם תוצאה של 44 נקודה משהו (זמן)וזכיתי מקום ראשון!! ואני עוד בהתחלה מזה פחדתי שאני אפסיד כי בהתחלה לקח לי איזה שעתיים עד שהצלחתי להעביר את נורה לקנטר.. וגם בסיבוב ניצחון לא הצלחתי להעביר אותה לקנטר! הצלחתי לאיזה 10-20 מטר קנטר ואז היא עברה לי לטרוט! והמקום האחרון שהוא במקרה איזה שמן אחד בן איזה 50 מהחווה שלנו שהגיע מקום אחרון עשה קנטר ממש מהיר ועקף את כולם! כולל אותי!! בעע.... אבל היה נחמט!

כל הכבוד נטע!!! מעולה!!!!!

מקום ראשון!!!!!!!!! ושי מור הוא לא מעין המפרץ, כאילו הוא כן... אבל הוא לא מדריך בחווה שלנו, הוא מדריך באושה ובהרדוף

S H I L G I

New member
הגביע

קיבלתי גם גביע ורוזטה.. לא שאני מתלהבת אבל הגביע ממששש כבד יחסית לגביע פלסטיק או אלומיניום או לא יודעת מה..נראה לי פלסטיק....מוזר..

יו גם לי יש כזה גביע!

יש לי כזה גביע(רגיל) מין גביע שטוח כזה וגביע עם פסל של סוס רץ! והורזטה מה זה ארוכה מהרגיל שי, למנהה אתם לא יוצאים לתחרויות בחוץ? אנחנו נצא ליגור, עוד לא ברור מי יוצא אבל אנחנו נצא

shaililo

New member
לי אין גביע! אוף!

אני לא זכיתי בגביע! וכשזכיתי במקום ראשון אז לא היה גביעים! איזה ביאוס!!! דורון- התחרייתי ביגור פעם (את לא רוצה לדעת איך היה לי) וממש מזמן לא התחרייתי בחוץ... אנחנו לא כל כך יוצאים החוצה... הכי הרבה שמתחרים זה בערך שניים ויכולים לקחת אותנו אבל אז צריך לעשות שתי נגלות כי גם המדריך שלי מתחרה... וגם כפיר בן 22 ולא רוצים לשגע אותו עכשיו עם התחרויות אבל זה לא העיקר.. כי אני מתחרה עליו המון.

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

איזה כיף!!!!!! איך אני רוצה להתחרות!!!!!! אוףףף אבל המון מזל טוב!!!

למעלה