שרשור תחפושות......!!!

THE sky angel

New member
אני מנצלת את השרשור למטרה טובה...

רציתי לאחל לכווווווולכם חג שמח ומתוק! תהנו כל עוד אתם יכולים... ותחייכו כמו שלא חייכתם בחיים שלכם!!! אוהבת אותכם הכי הכי הכי בעולם!!! מור'וש.. נ.ב. שיר יפה שאני אוהבת... שד"א התחפושת שלי היא בהשראת השיר.. :) "we r survivors we r not gonna give up we r not gon' stop we r gonna work harder we r survivors , we r gonna make it we r survivors, keep on survivin!" (קצת שיניתי את המילים.. :) ועוד משו קטן לפני סיום...- "Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me"

נוף ל

New member
התחפושת שלי.

אני מתחפשת ביחד עם חברה שלי: היא לסינדרלה, אני ללכלוכית - מן "לפני ואחרי" שכזה... (=

חבר שלי ואני מתחפשים למיקי ויעקב

מיקי חיימוביץ' ויעקב איילון מערוץ 10... יצא פשוט מדהיםםםםםםםםם ..עמית הכין טלויזיה ענקית עם כפתורים ורמקולים והסמל של ערוץ 10.שנינו מציצים מתוכה ולכל אחד יוצאת בועה מהפה ואומר לשני "ערב טוב מיקי" "ערב טוב יעקב" אני עם פיאה בלונדינית וג'יקט מחוייט והוא עם ג'יאקט וחולצה גסרית ועניבה...שנינו לובשים מכנסיים מוזנחים מלמטה כי זה הקטע של השדרנים שנראים טוב רק מלמעלה. אני מבסוטית מהרעיון וממה שיצא :) מורני לקחת בסוף את הרעיון שנתתי לך???

אני כבר כל השבוע התחפשתי:)

יום שני לקאובוי יום שלישי לדוד המלך יום רביעי לערס יום חמישי להיפי יום שישי הייתי אמור לבוא עם פיג'מה אבל בסוף לא באתי לבית ספר היום פיל לבן בבוקר, בצהריים במושב שוב קאובוי ובערב משהו מסובך:) שקשור לעולם תחתון

kedeman

New member
לא התחפשתי :(

לא מצאתי למה וגם אל היה לי זמן בסופשבוע לחשוב על זה יש למישהו רעיונות קלים לביצוע שאני יכול לעשות עד המסיבה היום בערב?

kedeman

New member
התחפשתי למסיבה של בית ספר

ולא סתם התחפשתי למכשפה!!! והצטלמתי בבית בכל מני פוזות אני מקווה שהפילם יגמרו מהר ואז אני אוכל להביא לכם את התמונות. בתקווה שיהיה לי שווה להביא אותן...

שקסי

New member
חחחח שי רק עכשיו הבנתי משהו מצחיק..

בחתימה שלך כתוב...כזה ציור של מתנה- וזה כאילו שכתוב שי...

למעלה