שרשור תחפושות......!!!

THE sky angel

New member
חחחח מזכיר לי איזה ג'ינג'י אחד...

מהבית ספר שלנו שסיים שנה שעברה... הוא לא ידע למה להתחפש ובסוף החליט להתחפש לגרעינר שהתחפש לשריף... זה רעיון די מקורי כשחושבים על זה.. :) אני השנה התחפשתי לsurviver... אנשים לא הבינו למה התחפשתי אבל לא נורא, לומדים משגיאות.. :) שיהיה לכולנו חג שמח ושקט!

hadasbaril

New member
לא אשכח

את רותם שהתחפשה ל"באר טוביה" ופעם את היבניקים שהתחפשו לגברים בשחור ואיבטחו את המחנכת שלהם אנחנו כשכבה ביצענו את בריטני ספירס תוך זריקת חולצות בית ספר. רק כדאי להגיד שלנו אין תלבושת אחידה ולכול שאר השכבות יש וחשפנו את הספירה לאחור: the show מאst go on! עוד 46 יום

אני חזרתי למקורות

והתחפשתי לסטלנית (יענו- מסוממת). היה ממש מגניב, כולם אמרו לי שזה ממש מתאים לי (מה.. רואים??), ואפילו כמה ערסים שאלו אותי על העבר שלי עם הסמים (אנחנו הולכים רחוק ביחד...). מה שכן, היה ממש קל להשיג את הבגדים לתחפושת... פשוט לקחתי אותם מהגרעינר המסטול שלי (תודה רון!)

ויצמן j

New member
שרונה...

על איזה רון מדובר??????? לוגסי!??!? אם כן אז תשכלי מילים הוא אחד מבני המשפחה המועדפים שלי... והוא לא מסטול הוא רק סטלן

ויצמן יקירי...

למה להתעצבן?? רסן את הוריד לרגע.... איפה הסבלנות והסובלנות.... אני דיברתי על הגרעינר הסטלן שלי, רון ארליך, האחד והיחיד. הכל בצחוק, כמובן.. נרגעת חומד?

ויצמן j

New member
שרונה!!!

אני כועס????? בחיים לא! (כרגע) הכל נאמר ברוח טובה ובלי עצבים אני מצטער אם היה נדמה שכן אוהב ויצמן

אווו

עכשיו אני מסמיקה..

THE sky angel

New member
מממ אני זה הפתעה.. :)

אני אספר לכם אחרי פורים, כדי שלא יגנבו לי את התחפושת! :) מורני, למה החלטת להתחפש בסוף?

ויצמן j

New member
ערסססססססס

גורמטים ג'ל ג'ינס ערסים וחולצה צמודה... מי שמכיר אותי יודעה שזה ממש מגוחך!!!

fresh mishmesh

New member
פסל החירות

תחפושת שאני הכנתי לבד לגמרי ובעצמי! אני גאה בעצמי, גם אם לא יצא משהו משהו... תמונות- אחרי החג...

נ ו ם

New member
זה רעיון יפה לתחפושת!

תוכלי אולי גם לכתוב הסברים איך עושים בהזדמנות?

fresh mishmesh

New member
תודה ../images/Emo9.gif האמת שנעזרתי במיומנויות

שרכשתי בזמן הפעילות בתנועה, כמו- צביעת בדים...
זה הולך ככה, פשוט מאוד: הכנתי את התערובת של הצבע שאני רוצה, הכנסתי לדלי מלא במים חמים, וטבלתי סדין לבן בפנים. את הסדין קושרים כמו טוגה יוונית כזאת... את הכתר הכנתי מקשת לשיער, וחיברתי אליה עם דבק חם משולשים מקרטון (צבועים בצבע של הפסל). ולפיד- מה יותר פשוט מזה- פשוט גילגלתי בריסטול (שנצבע באותו צבע), וחיברתי אליו להבה מקרטון. אהה, וצריך גם ספר...! (ביד ימין היא מחזיקה את הלפיד, וביד שמאל את הספר) זה תחפושת שאני הכנתי, אז הצבעים לא ממש מדויקים, ובתכל'ס היה יכול להיראות הרבה יותר טוב, אבל אני מאמינה שאני אסתדר...

למעלה