שרשור תחביבים

matanlevi14

New member
שרשור תחביבים

כאן תוכלו לכתוב את הצחביבים שלכם (מי שרוצה גם ת'אייסיקיו כדי שאני יוכל לדבר איתו)

nadav1232

New member
התחביבים שלי הם..

לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט ולצייר הנה מספר האייסיקיו שלי: 307-290-589

orel4400

New member
אממ התחביבים שלי...

לרקוד , לראות הרבה הרבה פרקים בVOD של השמיניה , לשחק במחשב וללמוד תקשורת...

j u l i a 1 3

New member
כמובן לראות השמיניה...

וגם לראות טלויזיה, מחשב, חברים, לקרוא, משחק, לשיר, לרקוד, גיטרה וללמוד שפות שונות.

O r c h i d

New member
../images/Emo127.gif

למרות שאני די חדש בזה

hilasapir

New member
אני בערך...

התחלתי ללמוד לבד....כן לבד יש לי מין דף כזה שרשום בוא איפה להשים את האצבעות לכול אקורד...וזה לא ממש הולך לי אני מתחילה לחפש איפה כול אצבע צריכה להיות חחח.....

עצה שלי...

לכי למורה... הבסיס הכי טוב זה שמישהו מלמד אותך ולא שאתה לומד לבד... ילד בכיתה שלי למד לבד ושהוא הלך למורה הוא גילה שהוא עשה המון טעויות

Oshi love Tamir

New member
אני מכירה מישהו שלמד לבד ועכשיו...

הוא אלוף בגיטרה
עכשיו אני כבר לא מכירה אותו

o r t a l13

New member
אני ניגנתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo19.gif

טוב אז ניגנתי משו כמו שלוש שנים והפסקתי.. יש לי בס.. אוי היא כזאת יפהה

Oshi love Tamir

New member
אמא שלי מנגנת בגיטרה והיא...

שרופה על הביטלס מגיל 16 והיא מנגנת שירים שלהם

hilasapir

New member
תחביבים יש מלא חחח.....

טוב אני ירשום את האיסיקיו: 290104237

../images/Emo9.gifהתחביבים שלי

לראות השמינייה ולדבר על הסדרה ועל הילי כל היום!!! לצייר, לשחק(דרמה..), לרקוד(בעיקר היפ הופ) ולכתוב הרבה בפורום המקסים הזה של הסדרה המקסימה הזאת!!

chen010189

New member
אני

אני אוהבת משחק, אני מקווה שאני בעתיד אוכל לקרוא לזה גם מקצוע ולא רק תחביב זה התחביב הכי גדול שלי עוד אני רוצה ללמוד עיתונאות אני לומדת כרגע עיתונאות ברמה של 5 יחידות(הראיון עם ליאת ביין) תחביבים קטנים: לרקוד, לשיר(באמבטיה), לצייר(פעם הייתי מציירת הרבה, משום מה הכישרון אבד), לשמוע מוזיקה, לקרוא ספרים(התחלתי לקרוא שוב השנה, עכשיו אני קוראת את "פעם אחת היא נגעה בי" ואני ממליצה בחום) ואיך לא, להיות באינטרנט

למעלה