** שרשור תוכנית **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
לא זוכרת מי אמר בשרשור הקודם שקוצרי עף כדוגמה לזה שעוז לא חס על המתמודדים מהקהילה

אז קוצרי ממש לא עף למרות שהוא כולו גוש רוווע מהלך, היה בגמר וההפקה הכי שמרו עליו!! לא אתפלא אם הנחו אותו לחבור לסתיו לקראת הסוף

צביקה5311

Well-known member
לא זוכרת מי אמר בשרשור הקודם שקוצרי עף כדוגמה לזה שעוז לא חס על המתמודדים מהקהילה

אז קוצרי ממש לא עף למרות שהוא כולו גוש רוווע מהלך, היה בגמר וההפקה הכי שמרו עליו!! לא אתפלא אם הנחו אותו לחבור לסתיו לקראת הסוף
אני רוצה להתייחס לנושא אחר.
העצמה נשית. אחוות נשים. אין דבר צבוע מזה.
פעם עבדה איתי מישהי,בחורה אינטלגנטית ויפה ברמות.
אמרה לי דבר מדהים.
יש נשים ויש נקבות.
כמעט כל הריבים ומלחמות בבית האח, הם בין נקבות
אינן נשים, פרט לתירצה, היא רמה בעיני

בוףףברכה

Well-known member
🌞........."נתנאאלללל..... ישש לךךך אפשרותתת...לקבל פטור מכלים...
|שתיל| .....ו..לגרום ללורן עצבים.."....

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
עוז קורא פה ומתמוגג
הצליח לו עם הפלורה
כולם במתח חחח
לדעתי לא הצליח ולא כלום . הוא גם לא פרסם על פלורה לדעתי (יכל היה בתוכנית הקודמת לעשות לנו טיזינג, ולדעתי לא אמרו כלום על פלורה), גם לא בעמוד של האח.

יש אוירה מתוחה , לדעתי, בגלל המתח מי יודח, יש מחנות, גם אצל הצופים, שהרבה רוצים לראות את אלאיה, או לורן עפים , ויש כאלה שלא ... אז יש מעין מתח - כל הבית מועמד .מעבר לזה ידיח"ב (יש דברים יותר חשובים בחיים).

בוףףברכה

Well-known member
לדעתי לא הצליח ולא כלום . הוא גם לא פרסם על פלורה לדעתי (יכל היה בתוכנית הקודמת לעשות לנו טיזינג, ולדעתי לא אמרו כלום על פלורה), גם לא בעמוד של האח.

יש אוירה מתוחה , לדעתי, בגלל המתח מי יודח, יש מחנות, גם אצל הצופים, שהרבה רוצים לראות רק את לורן עפים , ויש כאלה שיותר... אז יש מעין מתח - כל הבית מועמד .מעבר לזה ידיח"ב (יש דברים יותר חשובים בחיים).
עשיתי תיקון...:D

DRORIKO82

Well-known member
חחחחחח לפני השידור דרור התיישב בין שני הארזים. עכשיו אני רואה שהם העיפו אותו משם.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
חחחחחח לפני השידור דרור התיישב בין שני הארזים. עכשיו אני רואה שהם העיפו אותו משם.

גם קודם, לפני כחצי שעה , שאול בא להתיישב ליד דרור ,ודרור אמר לו לזוז מקום אחד הצידה כי זה שמור למוגרבי , שאול לא הסכים.

tarimulu

Well-known member
מרשים שתוך 4 דקות הם הספיקו להבין שיישבר היום שיא הצבעות היסטורי

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מרשים שתוך 4 דקות הם הספיקו להבין שיישבר היום שיא הצבעות היסטורי

תכלס, כל הרעש באינטרנט.

הם עושים הדחות של כל הבית , לא בשבילנו, בשבילם , לדעת איפה הם עומדים, מי חזק מי חלש .
אם בהפקה היו קובעים הכל, לא היו צריכים לעשות את ההדחות הקולקטיביות האלה . הם צריכים את זה בשביל עצמם לקבל אינדיקציה מה הלך הרוח בחוץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה