הייתי נכנס...רב עם לורן...תגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לעונה הזאת או לכל עונה אחרת , וגם סתם בכללי כרעיון... זאת חוויה שהייתם רוצים להיות בה?
אני מרגישה שלורן, לא משנה בכלל אם צודקת או לא , היא מהאנשים האלה שיכולים להתיש אותך עם רצף בלתי נגמר של זריקת משפטים...וגם אם יש לך טיעונים צודקים מולה אתה מתייאש בדרך מההתשה שלההייתי נכנס...רב עם לורן...
ועולה במדרגות...
הייתי נכנס עם אטמים..אני מרגישה שלורן, לא משנה בכלל אם צודקת או לא , היא מהאנשים האלה שיכולים להתיש אותך עם רצף בלתי נגמר של זריקת משפטים...וגם אם יש לך טיעונים צודקים מולה אתה מתייאש בדרך מההתשה שלה
גם בעד 50 מיליון שקל לא.תגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לעונה הזאת או לכל עונה אחרת , וגם סתם בכללי כרעיון... זאת חוויה שהייתם רוצים להיות בה?
וואו ממש... אני בדעתך.גם בעד 50 מיליון שקל לא.
סיר לחץ מטורף, ובטעות אחת אתה יכול לגמור את החיים שלך ושל המשפחה שלך.
בחיים לאתגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לאתגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לא נכנסת אפילו אם עוז אומר לי הפקדתי לך מיליון שקלים בבנק עכשיו תיכנסי.....תגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
ללללללאאאאאאאתגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
נהיה לי מנומס...כמה שעות לפניי...דרור יושב שם מעיר לה על המילה , עלובה
זה שצרח על שלי פרה שמנה
מה קרה האוחצ'ה התעורר?
מוסר כפול הוא חזק בזהדרור יושב שם מעיר לה על המילה , עלובה
זה שצרח על שלי פרה שמנה
מה קרה האוחצ'ה התעורר?
זירו לא משמין רק מנפח את הבטןטוב, חיסלתי כבר שתי זיוות תוך כדי הפרק... הוא מסתיים בקרוב ?
המשקל שלי על הכף פה. תרתי משמע
מאווווד מעודד !!זירו לא משמין רק מנפח את הבטן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.