** שרשור תוכנית **

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
איך ידעתי שעוז מחפש להראות את חן כדמות עגולה
לפני שהוא צולה אותו על הגריל

nicknick

Well-known member
תגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לעונה הזאת או לכל עונה אחרת , וגם סתם בכללי כרעיון... זאת חוויה שהייתם רוצים להיות בה?

בוףףברכה

Well-known member
תגידו, בהתחשב בכל שנות ושעות הצפייה שצברתם בתוכנית הזאת... הייתם רוצים להיכנס לאח?
לעונה הזאת או לכל עונה אחרת , וגם סתם בכללי כרעיון... זאת חוויה שהייתם רוצים להיות בה?
הייתי נכנס...רב עם לורן...
ועולה במדרגות...

nicknick

Well-known member
הייתי נכנס...רב עם לורן...
ועולה במדרגות...
אני מרגישה שלורן, לא משנה בכלל אם צודקת או לא , היא מהאנשים האלה שיכולים להתיש אותך עם רצף בלתי נגמר של זריקת משפטים...וגם אם יש לך טיעונים צודקים מולה אתה מתייאש בדרך מההתשה שלה

בוףףברכה

Well-known member
אני מרגישה שלורן, לא משנה בכלל אם צודקת או לא , היא מהאנשים האלה שיכולים להתיש אותך עם רצף בלתי נגמר של זריקת משפטים...וגם אם יש לך טיעונים צודקים מולה אתה מתייאש בדרך מההתשה שלה
הייתי נכנס עם אטמים..
ולא סותם ת'פה...

אולי גם עם שפירצר...
עושה לה תלתלים...

Banshee2012

Well-known member
גם בעד 50 מיליון שקל לא.
סיר לחץ מטורף, ובטעות אחת אתה יכול לגמור את החיים שלך ושל המשפחה שלך.

katy2022

Well-known member
בחיים לא
גם האנשים הכי אהובים כביכול נצלבים ברשתות…לא הייתי עומדת ברפש הזה

מוטי חוף

Well-known member
לא
צברתי 17 שנות צפיה כמעט 24/7

מרגוליקו

Well-known member
לא נכנסת אפילו אם עוז אומר לי הפקדתי לך מיליון שקלים בבנק עכשיו תיכנסי.....

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
טוב, חיסלתי כבר שתי זיוות תוך כדי הפרק... הוא מסתיים בקרוב ?
המשקל שלי על הכף פה. תרתי משמע

מצב
הנושא נעול.
למעלה