שרשור תודות אמצע שבוע

שרשור תודות אמצע שבוע

-תודה על השבת הנפלאה. היה שקט וטוב. -תודה על הבוקר הנפלא של יום ראשון, ועל שהספקתי כל מה שרציתי. -תודה לבחורה החמודה שנפגשתי איתה אתמול, שהולכת לעבוד איתי על השיר. (ואי זה ממש קורה!) -תודה לעצמי שסידרתי אתמול את החדר והשולחן. כבר מזמן לא ראיתי אותו כ"כ נקי. כיף. -תודה על ההזדמנות שניתנה לי ללמוד אנגלית, וסאונד במקביל. (ספר של 400 עמודים באנגלית, על סאונד. בטוח שאם אצלח אותו בשלום האנגלית שלי תשתפר פלאים..) תודה.

CrazySheep111

New member
תודה-

תודה על שהתעוררתי מסיוט וגיליתי שזה רק חלום
תודה שהיה אתמול ממש כייף בכרם, וטעים! תודה ענקית שאתמול מישהו הבטיח לי לשבץ אותי במקום מסויים בצבא ככה שאני אהיה קרובה לבבית בתפקיד טוב! כל כך מודהההההההה על זה!!! תודה על שחברה שלי טובה עדיין שומרת איתי על קשר טוב על אף שהיא עברה דירה. תודה על שהיום העבודה היתה פנאן לגמרי! ותודה שבת דודתי אצלנו בבית,היום אני מתעללת בה לניסוי של איפור וציור גוף
(היא הסכימה יאיי!!!) תודה נוספת על מה שקרה לאחותי האמצעית (שזה אישי קצת
) ותודה שיש לי חבר מדהייים שאני כל כך אוהבת!!! (וחבל שאתמול לא יצא לדבר...אבל לפחות הוא שלח הודעה
) שיהיה המשך יום מדהים!

Z o A n I

New member
תודות

תודה רבה לבוקר והצהריים שעברו תודה שהגעתי לעבודה, אפילו אם זה רק לשעתיים.. תודה על ההצעה המדהימה שקיבלתי, אשר חלמתי עליה הרבה מאד זמן (רוצה מאד מאד מאד שיצא אל הפועל) תודה על המצב רוח הנפלא תודה על המכירה תודה שיש לי לאן לחזור אני מודה על היום הנפלא הזה, נס ילווה נס ופלאים ימשיכו להופיע בדרכי !!!!

kikona126

New member
רגע../images/Emo124.gif ../images/Emo13.gif

מה אני רואה פה...: "תודה על ההצעה המדהימה שקיבלתי, אשר חלמתי עליה הרבה מאד זמן (רוצה מאד מאד מאד שיצא אל הפועל)" שיהיה בהצלחה!!!!

Z o A n I

New member
תודה רבה רבה רבה !!! תחזיקו לי אצבעות...

היום יש את הפגישה. הלוואי הלוואי הלוואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה יום מקסים ונפלא לכולם מלא בחיוכים ודברים טובים ! בעיקר בשורות טובות!!!!!

kikona126

New member
מחזיקים!../images/Emo140.gif

אני בטוחה שאת יכולה לכבוש את ליבם.

Z o A n I

New member
ובכן...

לדעתי הלך טוב... למרות שבימים טרופים אלו אין לדעת... נשאר רק להאמין שזה בידיים שלי. תשובה בעוד מספר ימים. סבלנות סבלנות סבלנות

bianckalady

New member
תודות ../images/Emo6.gif

תודה שהיום התחיל בשקט. תודה שהבוס הקשיב לי. תודה לילדה הקטנה שלי, שממלאה את כל העולם סביבה באור תודה לבעלי היקר ושיכלו החריף שבזכותו הגענו לפה. תודה "לפה" שמארחים אותי כל כך יפה. תודה לאמא שלי שמתגעגעת תודה לאחותי שמוצאת זמן לדבר איתי תוך טיפול בארבעה ילדים. תודה לחמי וחמותי שמציפים אותי באהבה אין סופית. תודה על העבודה שיש לי! גם עבודה פיזית, גם אנשים, וגם מעריכים אותי!! תודה על רגע של שקט.

kikona126

New member
תודה

לכל מי שששר פה תודות והעלה לי חיוך על הפנים. לאור-לי על העזרה היום. תודה ליקום על כך שיש לנו את האפשרות לחיות בו ולהתנסות כל יום מחדש בדברים חדשים. תודה שהבנתי היום דברים שהייתי צריכה להבין. ואני מקווה שאני אצליח לפעול בדרך הנכונה. תודה!

orli997

New member
תודה תודה../images/Emo140.gif

על החיים, על הילדים הנפלאים שניתנו לי במתנה. על היכולת להעניק והיכולת לקבל, על החתולה המקסימה שניכנסה לנו לחיים וממלאת את הבית בצהלות שימחה, בדיוק כשהסכמתי לבקשתה של ביתי לגדל חתולה היא הגיעה משום מקום כאילו חיכתה להסכמה שלי, מדהים. תודה על התודות, באמת אם רק טורחים להתבונן החיים אכן יפים אור-לי

kikona126

New member
ככה בלי תמונה של החתולה?

גם בן דוד שלי הסכים עם החברה שלו לגדל כלב, יום אחרי זה הם התעוררו בבוקר וגילו שכלבה נכנסה להם לחרטהוילה. וכמובן גידלו אותה. היום לקחתי אותה לסיבוב ריצה בערב.

orli997

New member
את יודעת

לפעמים ניראה כי רק צריך להסכים לקבל, זה היה מדהים, הכלב רדף אחריה והיא ברחה הביתה, חתולה ביתית ומיתרפקת, חיפשנו בסביבה למי היא שייכת, וכלום כאילו נפלה מהשמים. לפעמים הדברים הקטנים מראים לנו את התמונה הגדולה, אכן יש הרבה מה ללמוד פה בעולם הזה מה?

kikona126

New member
גם בן דוד שלי חיפש

ואז באחד הימים מצאתי מודעה בפורום אימוץ, שהם כתבו שם הנה אחת מהגורות שהצלחנו למצוא אחרי הפריצה. אולם הגורה הגדולה לא היתה דומה לקטנה, והקטנה ממש הזכירה את הכלבה של בן דוד שלי. הראתי לו את התמונה של הכלבה שלו כשהיתה פצפונת, הוא ישר זיהה אותה, ואז נבהל, שאל אם מחפשים אותה. כמובן שהרגעתי אותו ואמרתי לו שהיא גם ככה היתה מיודעת לאימוץ. הוא התקשר להודיע להם שהיא נמצאה. והיא מדהימה!!! והכלב ה"רע" שלי (זה מה שהוטרינר אמר עליו) תוקף אותה כל הזמן בלי רחמים, והיא חולה עליו, הוא תוקף אותה והיא מתקרבת אליו ולא מחזירה לו.

orli997

New member
אצל כלבים זה עניין היררכיה

תמיד הם יטרחו לברר את ההיררכיה ואיפה הם נימצאים בה, מי בא ראשון, מי השליט ומי הנישלט, מזכיר אותנו רק שאצלם זה גלוי

happines s

New member
תודה רבה לעולם

שמנחה אותי בצורה כ"כ יפה, ובעלת חוש הומור תודה רבה

רותי 11

New member
תודה לבריאה על כל מה שהיא מזמנת לי

לחיים - הן ההתנסויות הקלות והן ההתנסויות הקשות יותר מכולן לומדים

למעלה