שרשור תגובות

מירבי*

New member
שרשור תגובות

כל אחד מאיתנו נתקל בתגובות שונות ומשונות כשסיפר על תהליך הפונדקאות.
חלק מהאנשים תומכים ולחלק זה נראה מוזר ולא חוקי.
באיזה תגובות אתן נתקלתן? מה היתה התגובה הכי מוזרה שקיבלתן?

MAMALY

New member
מה??? בעלך הסכים?????

התגובה הזו השאירה אותי פעורת פה ..... (לשניה בערך לא להגזים זו עדיין אני) עניתי שהוא אפילו שיתף פעולה.. בשביל לגרום לבחורה להיות ירוקה יותר... זה באמת היה הכי מוזר.

התגובות מתחלקות לשתיים
סוג אחד זה "כל הכבוד" תגובה ממש מטופשת כאילו זו בחירה אישית שלי וככה רציתי שיהיה לי.. ומה פתאום כל הכבוד לי??? כל הכבוד לפונדקאית בכלל מה אני עשיתי פה??? כלום בערך...

"מה את אומרת!! איזה יופי!!!! פונדקאות!!!!" כאילו מי יודע מהההההההההההה רק אנשים מאוווד מיוחדים ונעלים עושים את זה איזה יופייייייייי איזה כייףףףףףףףףףףףף - סוג של שמחה פורצת מצד הצד השני שמתחיל לברבר על אלוהים יודע מה וכל קשר בין זה למציאות שהביאה אותנו עד הלום מקרי או לא קיים בעליל, העיקר שנגרם אושר לצד השני ברמה כזו שהוא יכול לזרוק את הציפרלקס לפח לעד.

הסוג השני זה הסוג הנאלח שמוציא אותי מדעתי ברמות שאי אפשר לתאר

"טוב, העיקר ששמרת על הגזרה, ככה זה כשיש כסף"...... גועל רציתי להקיא על האישה הזו באותו הרגע (הקאות יזומות טובות לגזרה)

"והיא הסכימה לתת את התינוק??? ממש אכזרי......"... אין מילים... אני אישה רעה מאוד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אלוהים ישלם לי בטוח.

"הסכמת להיות איתה בקשר בכלל? אני לא הייתי מסכימה בחיים שלי.. היא עוד תיקח את התינוק"..... יש גבול לטמטום.

"ואם היא תתחרט"?? (הפונדקאית) ולא תתן לך את הילד?? מי עושה דבר כזה.... אמא'לה......

"מה עשית את זה בארץ"....??? זה לא חוקי נראה לי.... מה ככה???? מה היא גרה פה בישראל?? בת"א???? לא יאומן מה נהיה מהמדינה הזו....

"בשביל מה??? היית מאמצת כבר יש המון ילדים מסכנים....." זו התגובה הכי מרושעת שיש.. כל יפי הנפש שמרחמים על ילדי העולם המסכנים ועשו את הילדים שלהם לבד לא אימצו בחיים שלהם , זה מעולם לא עבר להם בראש...אבל לי מותר להגיד הכל הרי בינכך את לא יולדת אז כבר תעשי משהו טוב עם עצמך יה אפס מאופס שכמוך... ככה זה מרגיש לי.. חוצפה כזו...

"סוחרת בנשים זה מה שאת".... מוקדש בשנאה תהומית ובבוז לכל הארגונים הפמניסטיים המזוועים - מקווה שבאמת אלוהים ישלם לכן על הרפש שיוצא לכן מהפה.

"יהה תינוק חמוד"... רגע את לא היית בהריון??? של מי זה???? - "קניתי בסופר היה מבצע" אני עונה..... נראה לי חשוד.. אולי גנבת ילד?? את סבתא שלו?? אמא שלו??? דודה שלו??? "אני אמא שלו!!!!" תגידי מזל טוב למען השם וסתמי.

אחת התגובות שאני זוכרת כמגעילה במיוחד היתה משכן פה ליד "אפשר להציץ בסחורה"???? (עמד מעל העגלה) נו טוב שווה את הכסף כמה זה עולה??? כשמדברים על "זה" כמובן שמדברים על הילד שלי.... אז מה??? יש לכם המון המון כסף.... טוב היום אפשר "לקנות הכל".... - אין מילים

העיקר שבעלי הסכים.

richel1

New member
mamaly
שרופה על תגובות שלך

תגובות הזויות

מתי "היא" נותנת לך את הילד שלה!

בעלך והיא...

האמא של הילד צעירה...

האם זה חוקי שהאמא מוותרת על התינוק שלה

את בחרת את האמא.? רצוי שתהיה דומה לך
ומי האבא?

כל כך הרבה בורות יש בעולם הזה

עוד לא ממש

בתוך התהליך (פונדקאית לעתיד)
אבל כשסיפרתי לחברה על העיניין היא שאלה: "מה, ותהיי מסוגלת למסור את התינוק שלך?"
עניתי לה שזה לא התינוק שלי וזה הלך המחשבה מלכתחילה, אבל היא לא "השתכנעה".

ובנות שענו - אני ב-ה-ל-ם ממה שכתבתן! לא יאמן כמה חוצפה, בורות, טמטום ואיכסה אנשים מוצפים.

מודה שלא נתקלתי בהרבה

רוב האנשים היו מאד אמפטיים ושאלו שאלות במקום להעיר הערות פוגעות אבל כמובן שתמיד יש "צדיק" בסדום אז שמעתי גם את זה:
"ובעלך הסכים לשכב איתה? היא כזאת כוסית??" (ציטוט מדוייק)
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק....

איזה שרשור הזוי

טוב, האמת שרוב התגובות די נחמדות בסיגנון באמת??? איזה יופי!!!!!!! ממש....(לא יודעים מה לומר) יופי!!!!!! ממש מרגש!!!!!
תגובה אחת שהצחיקה אותי הייתה "באמת???ואאווו! שמעתי על זה רק בסרטים
"
וכמובן הרגילות המוטופשות: בעלך שכב איתה? היא לבנה כמוכם כדי שהילד יהייה דומה לכם? זה חוקי? וכ' וכו'.
מאוד משעשע לראות עכשיו את תגובות השכנים שלא ידעו כלום ופתאום הופענו עם ילד. אתמות עליתי לשכנה למעלה כדי להשאיל כיסאות לברית ואמרתי לה שנולד לנו תינוק ואני צריכה כיסאות. היא ענתה, מזל טוב! למי?? לנו! עניתי לה. שתקה כמה שניות ואחר כך בכתה מהתרגשות והבינה לבד שזה היה תהליך פונדקאות.

VNRN

New member
תגובה עצובה שהדהימה אותי

במרפאת הפוריות בה אני מטופלת יש מזכירה אתיופית צעירה ומקסימה שעובדת כבר כמה שנים במרפאה.
כשחיפשנו פונדקאית פניתי אליה וביקשתי ממנה שתשאל ותברר בשבילי.
בביקור הבא דיברנו שוב בפתיחות על הנושא ואמרתי לה שתשאל גם חברים ומכרים.
היא שאלה אותי משהו בסגנון של “מה, אפשר גם שחורות?”
הייתי בשוק! היא חיה בתוכנו, ישראלית לכל דבר, המזכירה האהובה של המחלקה, נשים מחבקות אותה מכל הלב, ועדיין היא מרגישה זרה.
כמובן שאמרתי לה שזה ממש לא משנה. רק יש את המגבלה של המסורת אבל אם מישהי תהיה מעוניינת אני מאוד אשמח. היה לי מאוד עצוב.

richel1

New member
עד עכשיו קיבלתי רק חיבוקים

טפו טפו טפו
.
שיקום האדם שיעז להגיד לי משהו, אני כבר אדע איך להחזיר לו באותה מטבע

הייתה לי תגובה מצחיקה ממנהלת השכר אצלנו בעבודה, דיברנו ויצא לי לספר לה ,אז היא שאלה אותי "אה, אז את יודעת שיש לך את אותן זכויות כמו לכל אמא"?
אמרתי לה: "טוב שאת אומרת לי כי באמת לא עשיתי דוקטורט בנושא ואני יודעת בדיוק מה מגיע ומה לא "

hope4good

New member
למה אתם לא מאמצים?

לא שמתי לב אם מישהו הזכיר את זה כבר אבל זה אחד המעצבנים.
זה גם נובע מהמון בורות כי אין לאנשים ששואלים מושג במה כרוך אימוץ. הם גם החליטו שזה נעלה מוסרית משום מה.

למעלה