שרשור שפקס

new2008

New member
שרשור שפקס

האם רק אני היחיד שצופה בתוכנית בזכותו? כל העונה זיגזגתי בין הערוצים עד לפני 5 פרקים כששפקס התחיל לפעול ברצינות הוא מצחיק מעניין לראות אותו..מהדמויות שאתה פשוט אוהב לצפות בהם

monni1234

New member
גם אלה שלא מחבבים אותו (ואני בינהם) מודים

שבלי שפקס העונה הזאת היתה מאוד משעממת

X יו יו S

New member
כן אבל הוא צריך קצת להירגע

עד הפרק הדחה של איתי הוא היה בשקט ומאז שזה הצליח לו הוא לא סותם את הפה וזה בטח יפגע בו בקרוב

niro62

New member
גם אני אוהב את שפקס

הוא דמות מאוד מבדרת ופשוט יש אנשים שבמקום לראות את השחצנות והפתגמים שלו בהומור הם רואים אותו כדמות מגעילה! ובלי קשר הוא אסטרטג ענק שמכניס את כולם שם לכיס! ובנתיים עם כמה שכולם אומרים שהם רוצים להדיח אותו אף אחד לא מעז לנסות לעשות עליו מהלך במיוחד לא אחרי הפרק האחרון עם הנקמה בגיא! הוא בלי ספק היחידי שגורם לעונה הזאת להיות מעניינת! אפשר אפילו די להגיד שכל העונה הזאת זה מופע של איש אחד ואל תצחיקו אותי ותגידו לי שדן הוא אסטרטג יותר טוב ומוסיף עניין יותר משפקס!

mmeny

New member
ליד מעיין ומירית הוא כמו קרן אור,פלפל

אני לא חושב ששפקס שחקן כ"כ גדול,ואפילו ההיפך,אני חושב שהוא מסוג השחקנים שיש להם הצלחה אחת גדולה (כמו אופיר מעונה 2 והדחת מעיין),ואח"כ כולם מגלים את פרצופו האמיתי והוא מודח. מה שכן,הוא שחקן מעניין,מצחיק,רע-לב למכביר (שזה מצוין בהישרדות). וליד כל השחקנים הנאיבים והלא מעניינים של העונה (מירית,מעיין,אביגיל,בשבקין,לידר ועוד),הוא קרן אור גדולה

SnoWhiteQ

New member
איך הוא לא מעצבן אותך?

ואתה עוד נהנה! וואו. אולי אתה חולה בשפקסעת , לך להבדק.

mmeny

New member
../images/Emo6.gifאני חולה,אני ילך לבית,שפקסחולים

SnoWhiteQ

New member
../images/Emo6.gif פתאום יבוא לך שפקס עם חליפת רופאים ויגיד

בצחוק שטני "מוהאהאהא! אין מרפא לשפקסעת!" בלע, נשמע כמו חלום רע.

idanoosh17

New member
אני דווקא לא אוהב אותו....

הוא מתנשא מידי בשבילי. "אני לא ארד לרמה הזאת.. אני נשאר שפקססססססס"

Lolabet

New member
הוא מגעיל

יש לי בחילה כל פעם שמראים אותו אם מראים אותו יותר מידי אני עוברת ערוץ אני רק מחכה שיעיפו אותו כבר זה יהיה יום מאושר יאללה דן וקפון "האריות הותיקים" תאחדו כוחות ותראו לו מזה!!!!!!!

King4Fun

New member
הוא עושה בידור וזה כיף לראות את זה

זה עונג לראות איך הוא מתעלל שם בכל השורדים, ואיך הוא מזיז אותם כמו בובות לפי הרצונות שלו.. כזאת דמות צריכה להיות בהישרדות ולא איזה חבורת בטלנים שלא מעניין לצפות בהם.

dar dahan

Member
סליחה הוא יותר בטלן מהרוב...

אבל מבחינה אסטרטגית הוא גאון ואוכל שם את כולם אולי חוץ מאת דן.

Matsman

New member
האיש דרעק ברמות

אבל הוא עושה להם שם בי"ס, וכן, בלעדיו היה הרבה פחות מעניין.

ליטליקSD

New member
אני אמנם ממש לא נהנית לצפות בו,

אבל אין ספק כי הוא השחקן היותר מוצלח מכל מי שנמצא שם. והאמת? עם ליהוק כזה זה ממש לא חכמה. אם הייתם שואלים אותי מה אני מעדיפה יותר, ללמוד מבוא לסטטיסטיקה א' בפתוחה או לבהות באיי הפנינה + כל השאר למעט גיא, דן, קפון ושפקס, הייתי בוחרת בללמוד בלי להניד עפעף.

nvigtor

New member
שפקסקוהוליק הוא תבלין חשוב בעלילה

לדעתי ליהוק טוב כי הוא לא דופק חשבון לכלום אפילו לא לתדמית שלו.

למעלה