שרשור שנה טובה

../images/Emo151.gifמקפיצה גם שנה טובה../images/Emo105.gif

שנה טובה ומאושרת
לכל המשתתפים ולבני ביתם
. ששנה הזו תאכל הרבה
ולא מהעוקץ
תכלה שנה וקללותיה
ותחל שנה וברכותיה
. הלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבכם
, שתחזק רוחכם
ושהחיוך לא ימוש משפתיכם
. אמן ואמן.

שתהיה שנה בה החמות../images/Emo153.gif

תשוב ןתהיה לכם חמה ולא קרה ותנוח דעתה ודעתכם אחת על רעותה

מה קרה אי אפשר להתעורר פה בשקט?

הרעש של המוזיקה של השנה טובה העירה אותי !!!! חחחחחחחחח סתם - פנינוש אחלה ברכה ! הלוואי ששנה הבאה תהיה טובה יותר מהשנה הזאת ! שנזכה לשקט ושלווה מהחם והחמות שיהיה לנו טוב נעים בריא וחמים שנזכה להגשים משאלות וגם מאווים שיהיה לנו נחת מעצמנו והילדים שנלד בשלווה לכל המצפים שנזכור גם את עצמנו בכל הבלגן ושנדע להרגע ולהנות מכוולם שנה טובה ומתוקה !!! שנת שלווה ואושר! שנה של התחלות חדשות !

yafit75

New member
בהזדמנו זו,,,

למרות שאני חדשה בפורום,,, אני מוסרת לכולכם/ן שנה טובה ומתוקה,, שנת בריאות,, שנת שלום,,, שנה מוצלחת ביותר,,, אושר,,,, פרנסה טובה,,, והרבה הרבה צחוקים,!

rrina

New member
שנה טובה ומאושרת

שתהיה שנה טובה ומאושרת שנה שבה לא יהיה לנו מה להתבכיין שנה של שלום ושלווה ושקט שנה שבה הפורום הזה ושכמותו יהיו "משעממים" ומלאים רק בהודעות שמחות ובשרשורי "מזל טוב" ולא בעוד ועוד סיפורים של מצוקות וקשיים בלתי פתורים שנה שבסופה נזכר בשנה שחלפה עם חיוך על הפנים ולא עם דמעות... מאחלת רינה.

עציון

New member
שנה טובה לחדשים ולוותיקים

מאחל מכל לב, שנה טובה לבנות החדשות שהגיעו לכאן לא מכבר לבנות הוותיקות שנשארו או נעלמו וכמעט לא שומעים מהם לבנות הסמויות הקוראות ולא כותבות(גם לכן מגיעה הבקכה) אני מברך את כולם בברכה אחת: שיתגשמו כל משאלותיכם. יש בברכה הזו הכל... למנהלת הפורום , מקווה, רוצה, דורש ומייחל שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה לך שנה הרבה הרבה הרבה יותר טובה מזו שחלפה!!!!!!!!!!!!!! שלכם, עציון

למעלה