שרשור שמחה

שרשור שמחה ../images/Emo6.gif

למה? ככה
אם כל אחד פה פותח שירשור עצבות ודיכאון אז גמלי מותר
.

האחמית

New member
טחח אוקיי

אתמול הייתה לנו "מועצת קן" והיה מממש מממש מצחיק
היה איזה שהוא שלב, שאני ועוד מישו צחקנו ממש המון זמן..חחחח וירדו לי ממש דמעות.. ואודליה המושלמתתתתתתת יאאא!! ו...

MikeY fReAk

New member
הווווו../images/Emo79.gif

יש לי קול של מחבל
והיום *זה לא משמח אותי כ"כ, אבל-* אני לא באה לבי"ס

emperor28

New member
יאללה שמחה כי קרה משו טוב חח

היום הלכתי למשרד הפנים להוציא דרכון ויצאתי משם אחרי 10 דקות עם דרכון מי מלך?!!!!!!!!! מי מימימימימיממי!!!!!!!! אההההה אני גאון חחחחחחחחחחחחחח זהו

רייצל87

New member
יאללה למה לא?

אתמול הייתה פעולת חניכים הכי כפית בעולם ואחר כך פעולת שכב"ג הכי מגניבה בעולם היה כיף הטרוף..

../images/Emo187.gifאללההה!../images/Emo9.gif

קבלתי 96 ו95 ו95 בדוחות בביולוגיה..חחח כולה דוחות..אבל זה מצוין אחרי הנכשל שהיה לי בבחן=] ואני מאוהבת במורה שלי לתנך..חח הוא כזה חמוד וקשיש
וגם המורה שלי לאנגלית נורא מותק..אפילו שהוא שונא אותי.. וזהו:)

הממ הממ!|ג'ירפה|

ניצחנו את חולון[שזאת הקבוצה הכי ובה בליגה]2-0..מתוכם עשיתי גול אחד.. כבודדדדדדדדדדדדדד!! וןאתמול ראיתי אותו..אררררררררררר...איך התגעגעתי.. ומה עוד? יש לי פס כחול באמצע הפנים..חח הבנאדם שהמציא את חודש אירגוןן תעשה לי ילד!! ואני עוד שבוע ויום בשבט הרא"ה-שזה אושרר!!אושרררררררררררר..אעאע הראה 2004-2005 רולז.. וקיבלתי בלשון-100!!בלשון!!והמורה מוידה לי על כל שיט נקודה,וקיבלתי 100!!אויי אני כזאת גאון ומה עוד? הממ דופקים כנראה את השבט החדש מורשה,ככה שלנו לא יהיה שם דפוק כזה... ואני מדברת עם לי..עינייםםםםםםםםםם
והנט עובד..ye
ו..ו..מה עוד? עודמעט חנוכההההההההההההה וביטלו לנו ת'מבחן בכימיהההההההההה ועדי בבית וברקת באה לשבת..שזה כ"כ בססה!! ושבת הבאה חצי מהשכבה שלי סבטבעון+מור5+ענבר+רעות+דוד התימני+מאיר+ליאור+הודיה+מירי:) יש לי צלקת חדשהההההההההההההה..אוי היא כזאת יפע..במרפק..רר אעע יש לי מצברוחחחחחחחחחחחחח

למעלה