שרשור שמועות

a charmed girl

New member
שרשור שמועות

כתבו פה את כל השמועות ששמעתם על הטלנובלה האהובה שלנו פירות אסורים ועל השחקנים וכל שאר הצוות. שמועה אחת שאני שמעתי וממש אין לי מושג אם היא נכונה...היא שהולכים לפטר את קייזרמן-מנהל ערות שוס בגלל שאין מספיק באז...

mc megi

New member
שמועה מתפשטת על רננה התסריטאית../images/Emo70.gif

היא נמצאת בשלבי גמילה מכדורים אחרי ניסיון התאבדות קשה ביותר. השמועות מספרות שלאחר אהבה נכזבת רננה התחרפנה וניסתה להתאבד. מנהל ערוץ שוס, בני קייזרמן,הידוע לנו בפרשת האוננות בשירותים במסיבת ההשקה אמר בתגובה: "אני מההתחלה ידעתי שמשהו לא בסדר". כן בני ומה איתך? אנחנו שמענו שאתה משחק בברביות... מה אתה אומר על כך? "אין לכם איזה נושא אחר לדבר עליו?!".

Sweet Misery

New member
סקופ הורס על אפרת ההורסת!

בן דוד של חבר של אחיו החורג של השכן שלי מלמעלה עובד באולפנים של "פירות אסורים" והוא אומר שיש על הסט שמועות חמות על אפרת שושן!!!!!! הוא מספר שבגלל שבזמן האחרון היא מרגישה לא טוב ומקיאה המלבישות חושבות שהיא בהריון... מצד שני הוא אמר שיכול להיות שיש לה הפרעות אכילה, וחבר שלו אומר שיש מצב שדנה בלום הרעילה אותה והיא חטפה הרעלת קיבה!!! יואווו מה אתם אומרים יקרה עם אפרת בהריון? אתם חושבים שיכניסו את ההריון לסדרה???? אולי רות תהיה בהריון מלוקאס?? שיוואווו.

g a l4

New member
כמה שמועות

אומרים שדנה בלום התחברה עם טליה(התסריטאית של הטלנובלות הקודמות) ושהן קינאו ברננה אז הן עשו לה תרגיל מלוכלך בעזרת כפיר אונגר ושעכשיו שלושתם בדיכאון:כפיר לא יכול לצאת מהבית,רננה לא יכולה לכתוב ודנה לא יכולה לסלוח לעצמה... ועוד ידיעה בקשר לטליה היא:יש שמועות שהיא לסבית ושהיא אוהבת את שירה(חברתו הקודמת של שון)

g a l4

New member
לא

היא הייתה חברה של שון לב(עבדול בפירות אסורים)

Sweet Misery

New member
בחיים לא שמעתי עליה,

יש למישהו תמונה שלה? אולי צילמו אותה פפראצי לאיזה עיתון פעם ואני מכירה.

למעלה