שרשור של Jessica Biel

../images/Emo99.gif

היא בחורה יפה! פשוט פשוט יפה!!! אם הייתי ילד

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo59.gif אחרונה חביבה ...

מקווה שנהנתם , אם יש לכם בקשות שח מישהו ספציצי תגידו לי . בייי,

שלמונזה

New member
יאאאא ג'סיקה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

JESSICA RULES!!! היא כזאת חמודה, היא הסיבה שהתחלתי לראות את הסדרה!!!

שלמונזה

New member
נמחקו תמונות ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

ביקשתי כבר בעבר לא לפרסם את תמונות העירום של ג'סיקה. אני לא מנסה להיות מתחסדת [לדעתי דווקא תמונות יפות] אבל יש אנשים שלא יראו את זה בעין יפה, והאמממ מי שרוצה יודע איפה להשיג את התמונות
אז סליחה, אבל הייתי חייבת. שאר התמונות גם ממש מהממות!!! אם יהיה לי זמן בערב אני אוסיף עוד.
ג'סיקה

שלמונזה

New member
האמממ אני בטוחה שלא זה רק ../images/Emo168.gif

למניעת פגיעה באנשים/קטינים אלו שמאמינים שג'סי היא באמת בן אדם תמים

../images/Emo51.gif רבה...

באופן אישי אני לא מתה עליה אבל היא בסדר... אבל שנאתי לגמרי את הפרק שהיא חזרה הביתה,איזה פרוטקציות אמא שלה עשתה לה...

diet prozak

New member
צודקת לגמרי

למען הגילוי הנאות - מרי היא הדמות הפחות אהובה עליי בסדרה. אבל לגמרי בלי קשר, מה שאנני עשתה היה כל כך לא בסדר. הבת שלך חזרה הביתה, את שמחה, יופי אבל אל תשכחי את שאר הילדים שלך, שהיו שם כל הזמן (או רובו, לגבי לוסי ומאט) טיפה הרסה לעצמה את תדמית האמא המושלמת בפרק הזה...

שלמונזה

New member
אני לא מסכימה איתכם ../images/Emo168.gif

*נו כמובן מרי היא אצלי מס' 1* הילדה שלה חזרה הביתה, שאר הילדים פשוט לא מתייחסים למרי ולא מזיז להם שהיא חזרה, והיא כ"כ היתה זקוקה קצת למשפחה שלה אחרי שוילסון זרק אותה... אז אמא שלה נתנה לה תשומת לב התייחסה אליה, מה רע? אני ממש מבינה אותה! היתה לה טוב שהבת שלה חזרה הביתה, ושאר הילדים מה לעשות נמצאים כל הזמן בבית לא נעדרו לתקופה כזאת ארוכה. זה בהחלט מובן

לא נכון..

אז מרי חזרה הביתה..יופי!אושר!..אבל ישר האמא נתנה לה הכל.. כמו שישר היא נתנה לה את עליית הגג,אפילו שמרי רק הרגע חזרה וגם בשבילה רק היא עבדה עליו יותר,זה היה יותר אכפת לה..אז נכון שמרי חזרה רק עכשיו וזה כיף אבל אל תשכחי את הילדים האחרים שיש לך..דווקא אלו שנשארים צריך לתת להם יותר מדי פעם ואם כבר אז לא לזה ש"ברח" מהבית.. וחוץ מזה שבפרק כולם שאלו אותה מה קרה שהיא חזרה והיא לא ענתה אז תחשבי אם אחותך נגיד הייתה חוזרת פתאום ככה סתם בלי לדעת הייתה חוזרת הביתה לא היה מסקרן אותך קצת מה קרה שזה קרה?!..ובכלל למה לה מגיע יחס מעודף?!.. אז עם כל הכבוד לאנני..היא באמת הרסה את התדמית של האמא ההמושלמת בפרק הזה..

diet prozak

New member
כמו שהבהרתי קודם - אני עם שירי

אין לי שום התנגדות לזה שהיא תשמח שמרי חזרה, ותפנק אותה וכו'.. אבל יש מרחק בין לתת יחס אוהב לילדה שחזרה, לבין מה שהיא עשתה שם. אחרי הכל, בתור אמא, היא לא אמורה להעדיף ילדה אחת על פני האחרים, לא משנה כמה זמן היא לא הייתה וכמה התגעגעת אליה

למעלה