שרשור שירי ילדים

liorlord

New member
שרשור שירי ילדים

גברת פלפלת מה קורה איתי לי קוראים פלפלת, וזאת כפינה קפית קטנה של פלא, הביטו מה עשתה לי כפית הפלא, אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה, אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת, יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה, והיא לי לפעמים צרות כאלה, מזל שהכל קורה רק לטובה, זה מזל, כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר, אנשים אומרים עליי מה עם פלפלת, יש בה יש בה משהו מוזר, בסוד ספרי לי כפית קסמים שלי, למה רק לי למה למה רק לי, אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת, יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה, והיא לי לפעמים צרות כאלה, מזל שהכל קורה רק לטובה, גם צופי שלי והחורפן שלה, רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור, היי בואו איתי, כל ידידי, חברי הקטנים, פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות, הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע לא, את סוד הקסם, כפית הקסמים הקטנההההההההההההההההההההההההההההההההההה........

...../images/Emo95.gif

פינוקיו שמי, פ י נ ו ק י ו שמי בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי, כמו כל הילדים... כמה טוב לחיות, ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב פ י נ ו ק י ו שמייי

Prophet

New member
הקטקטים !!!../images/Emo129.gif

בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק רק אל תשכחו לקחת טרילילי טרללה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף לא ראיתי עוד כמותם זעטוטים אז בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפטיפ, טיפטיפ ואת חברה טיפטיפון, טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע, איך אפשר לנחש חלום ? רק דבר אחד בטוח, שהכל יסתיים בשלום. טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה טרללה טרילי טרללה, טרילילילילי סדרה שולטתתתתתתת

עפריקי

New member
=\../images/Emo66.gif

בינבה בובי בינבה ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד, לכולם עוזרים ועושייייים את החיייייים הרבה הרבה יותר יפים (פם פם פם) בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם, הוא לא יצליח! כי בינבה ח-כ-מ-ה כי בינבה חכמה! (טם טם טם טם טםםםם) הרכבת הרכבת מתקדמת הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך הצטרפו למסיבה ובאים נוסעים, אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה נה נה נה צ´יק צ´יק צ´אק צ´יק צ´יק צ´אק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים פינוקיו פיייייינוקיו פיייייינוקיו הנה פינוקיו סבא ג´פטו אותי בנה בובת צעצוע עם נשמה אולם אני עשוי מעץ אבל תמיד אוהב להתרוצץ הרפתקאות חוויות וסכנות אורות לי תמיד במסעות בסופו ל דבר אני אמיתי כי עמוק בתוכי פועם ליבי פיייייינוקיו פיייייינוקיו הנה פינוקיו אההההההה פיטר-פן פי-טר פן שרוצה להיות רק ילד זמן חולף והוא אינו גדל טינ-קרבל היא קרן-אור פיה של פלא פי-טר פן (חאההה) וטינקרבל מי רוצה לעוף איתם לעוף ביחד אל האי ששמו הוא שומקום פי-טר פן יכול אתכם לקחת אל האי אל הסיפור אל החלום! וואווו חחחח טם טם טם.... פי-טר פן על סכנות יגבר בלי פחד שם רחוק- רחוק בשומקום מי רוצה לעוף עכשיו ביחד אל האי אל הסיפור אל החלום! רחוב סומסום בין האבן, והמים הרחוב עולה והשמש ובינתיים האוויר מלא דבש בסביונים ילד מגלה פתאום הוא קצת לא מאמין שיש רחוב כמו סומסום סום וקסום ובשום ונפלא בלי מדוע ובלי למה אל תשאל אותי אני רץ לי ויש שמהההה שם הכל קופץ שם קורים ניסים שם לוחש לי עץ את הסודות הכי כמוסים שזה רחוב קסום סום טוב טוב הגמד בוא איתנו, נשהה בתוך עולם מופלא שם נגשים חלום, וכל משאלה זהו טוב טוב, גמד צעיר ומיוחד לעזרת כולם, יוצא הוא מיד כאן בממלכת כל הג-מדים יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרו-ות כאן, בזכותו של טוב טוב ה-גמד נשאר כולם זה טוב לעד זה הרגע, לפגוש את כל הג-מדים ולראות מקרוב, כיצד הם חיים גם עם טוב טוב, ואולי גם טרול רשע אחד לא יהיה זה מכשול, תראה זאת מיד כאן בממלכת כל הג-מדים יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרו-ות כאן, בזכותו של טוב טוב ה-גמד נשאר כולם זה טוב לעד סוף

עפריקי

New member
צעיר=זעיר../images/Emo66.gif

טוב טוב לא יכול להיות צעיר...=\ ובחתימה יש את הבית הראשון בבולי איש השלג כיאני לא כ"כ מבינה ת´מילים שם...=\

Snooopy Girl

New member
שיהיה../images/Emo107.gif

נילס הולגרסון! בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל מעבר לדרך עם האווזים לאופק,בוא נעווף הוא נילס כל כך קטן, נדד הרחק מן הכפר, על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים מדד הוא מעבר לחופיייים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתתוח אל האור והתכלת עם האווזים לאופק בוא נעווווף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל ממעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה,הלאה עם האווזים לאופק בוא נעווווווווף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופקקק בוא נעוף

Prophet

New member
../images/Emo5.gifשונא את הסדרה...../images/Emo129.gif

היא עד היום עושה לי צמרמורת

עפריקי

New member
וואע! שחכתי את דני שובבני!../images/Emo66.gif

דני שובבני דני דני דני דני שובבני דני דני דני דני שובבני *מוזיקה* דני דני דני דני שובבני דני דני דני דני שובבני *מוזיקה* לה לה לה דניייי לה לה לה דניייי הלכה לי היד מלכתוב!

Prophet

New member
קיקשתא../images/Emo129.gif

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום... אני שר ורוקד לי, כמעט בעצמי, בתכנית... מה פתאווווווום ! אני שר בעצמי, ורוקד עם עצמי, ומספר סיפורים לבד... מוחה גם כפיים למי ? לעצמי, והכל בעצמי... כמעט, אני שר... מה פתאום ? אני מוכשר... מה פתאום ? והכל בעצמי... מה פתאום ? מה פתאום? מה פתאום ??? תשאלו מה פתאום הם קוראים לי קיקשתא, באמת מה פתאוווווום... מה פתאום ?? זה והקטקטים RULEZZZZZZ

Moondust

New member
עוד שרשור כזה...../images/Emo41.gif

לא נורא, אני אוהבת את השרשורים האלה. הקוסם מארץ עוץ: בוא נלך, לשם! היי, אל ארץ עוץ! נרוץ נרוץ! אל מעבר לקשת ומעבר להר שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם. עוד נלך בדרך הצהובה היפה עוד נלך בדרך עד סופה סופה עם דחליל בלי מוח ואיש הפח ואריה שפוחד כל כך. עם דחליל ואריה פחדן. וגם איש הפח הנה הוא כאן. עם כלבלב וילדה יפה. בוא נלך בדרך עד סופה. בוא נלך... איתם! היי, וטוטו גם! לשם, לשם! ___________________________ עמיקו: לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מיליונר גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר! מה נשמע חבר? (כאפות לחצי עולם) הי הי, מה נשמע? לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר! רק חבר ש-ל-כ-ם ולא יותר! וזאת האמת לאמיתה חברים! _______________________________ המעופפים הנועזים: מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה אורב בואו נעזור, בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכוח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול אז בואו ונשמור על החלום מה זורמים, רוח נעים מאחורי ההר, בתוך היער, עפים הדובונים! _____________________________ פיף ותלתול: פיף ותלתול, שני חברים טובים או-או-או הם כשני שובבים, שונאים ואוהבים להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול שוב הם רבים, שונאים ואוהבים, שוב הם כאן עם עוד תעלול, אלה הם פיף ותלתול תל-תל-תול. פיף ותלתול, פיף-פף-פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם! ______________________________ דנבר: 1, 2, 3, 4 דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הוא לנו מתאר את החיים בעולם אחר לכל אשר נפנה המבטים בו ננעצים אך לנו זה לא משנה, אנחנו מרוצים מתקופת הפרה-היסטוריה עד תקופת הרוק-נ-רול עוד לא היה דבר כזה שבגללו שווה הכל דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון __________________________ הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים. שחור-איש! (מה?) היזהר! אל תסמוך על קרלוס ופנתר, הכנס במהירות לעקרב ספינתך ואם אל תישמר עוד יבוא סופך! הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים. צוף הצפרדע, מנהיג אמיץ. תוֹתי הממציא, שום תגלית אינו מחמיץ. עם ליקי נסיכת ארץ המעיינות הצטרפו אלינו למסע הרפתקאות. הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים. הנה הנה הם באים.

Moondust

New member
שירי פרפר נחמד../images/Emo41.gif

פרפרים מכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה ריחות שדה, וקצת אבקה וגם דרישת שלום חמה, מקרן שמש מתוקה. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד ריחפו ברוח הקלה כשהתעייפו ירדו ישר אליי הם נחו קצת, שמעו סיפור וגם שתו טיפה של צוף ואז כולם פרחו להם, פשוט כי בא להם לעוף. אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב, תנוח, אל תפחד טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טוט ו טו טו וטו טו טו טו טו טו טו טו באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הצהוב. דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו כל היום הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הכתום, כככ-ן, כך נולד הצבע הכתום. ________________________ באמצע היום הצבע הכחול פגש ברחוב בצבע הצהוב דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו מצחוק הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הירוק, כככ-ן, כך נולד הצבע הירוק. באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הלבן דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו מאוד הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הורוד, כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד.

עפריקי

New member
שאלתי../images/Emo66.gif

אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כ"כ ואם תשיר לי שיר ארקוד אקפוץ אנטר באוויר כדי שתשמח בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים עוד מעט אבוא כי בין טיפות המים רואים את השמים אני פה מטייל כי סתם אני שוחכ לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים אבל אני כבר פה!

Moondust

New member
שיר סיום../images/Emo41.gif

תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות. אני כל כך שמח כשפרח פורח השמש במרום אומרת לי שלום! אני כלל לא שמח כי איפה הירח? ולמה זה פתאום, נפסק לי החלום? אני דווקא שמח, תמיד תמיד שמח כשיש לי גם תשובות לכל השאלות. אז יש לי חבר, ולי הוא עוזר, קוראים לו שאלתיאל!

Moondust

New member
ושירי בלי סודות/בסוד העניינים

אם רק ארצה, אוכל לטוס לי לירח. ולטייל לי בעולם עם כדור פורח. כל כך הרבה דברים אוכל אז לגלות והכל להבין בלי סודות, בלי סודות. זה לא חלום, לי זה תמיד קורה, כשבספרים אני קורא. תן לי שָּ בבקשה. תן לי בָּ תודה רבה תן לי לָּ כמה נפלא מה קורה? אני קורא! ______________ מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מילים מצחיקות, כמו... בדיחה. מילים מנומסות, תודה, סליחה. מילים גבוהות, כמו... עמוד חשמל. ואם קורה, שאני קורא על מפלצות.. אני נבהל. מפלצות? זה מבהיל. יש כיבשה...(יש כיבשה) ויש כביסה..(יש כביסה) אותי זה מבלבל נורא (זה מבלבל) כי עם כאלה מין מילים, גם הגדולים מתבלבלים. אז תקראו במהירות בלי שום טעות... עם כיבשה כיבסה כביסה? אז הכביסה של הכיבשה אם כביסה כביסה כביסה (אההה כביסה כיבסה כביסה האא) ומי שהתבלבלה לו הלשון... שישיר את הפזמון... מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מילים נוצצות, כמו... כוכב. מילים של קיץ, אבטיח, ים, שרב. מילים חשובות, כמו.. אחריות. אשר קוראים אותן, תמיד בלי חיוך, ברצינות. (ברצינות?) יש עפעף, ויש אף ועף. אותי זה מבלבל כל כך. (זה מבלבל?) כי עם כאלה מין מילים, גם הגדולים מתבלבלים.. אז תקראו במהירות בלי שום טעות... אף שאף לא עף? אם אף כבר עף? הוא לא אף עף הוא עפעף? אוף!!! (חה חה חה) ומי שהתבלבלה לו הלשון... שישיר את הפזמון... מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? מה קורה? אני קורא! ____________________ כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים. ואם קורה שאני לא מבין, מיד את חבריי אני מזמין. קפיץ-פוץ אף פעם לא דואג, הוא ממשיך ומדלג, אל תעצור קדימה לך, ותקרא את ההמשך. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. גילגול קופץ לאחור, לאחור צריך לחזור, לקרוא שנית מה שהיה, ואז אין כל בעיה. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. קומקום אומר דבר חשוב, לא תמיד הכל כתוב, אז חפש את מה שחסר, בראשך, או שאל חבר. כמה נעים להיות בסוד העניינים, אבל מה קורה כשלא מבינים. זומזום לי נותן עצה, שהפתרון נמצא, כאן בפנים, קרא היטב היטב לכל פרט קטן שים לב כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים. כמה נעים לקרוא כשמבינים, נעים להיות בסוד העניינים. וז-ה-ו... בינתיים. {-[

פגעסוס

Well-known member
טוב... ../images/Emo123.gif

המעופפים הנועזים: פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה אורב? בואו נעזור, בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכוח תן ליער עד לצמוח שיר את שיר היער בקול גדול בואו נשמור על החיות על פרח ועל עץ מים זורמים, רוח נעים פה מאחורי ההר, בתוך היער עפים הדובונים.

פגעסוס

Well-known member
גררר...

פוני קטן: פוני קטן היכן אתה פוני משהו מתרחש היום בוא הנה פוני בוא וספר לי איך תעופו למרום איך בשמיים, וגם במים רק בעקבות לבבך פוני קטן היכן אתה פוני אני אהיה לצידך... אנחנו.... נהיה לצידך...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo13.gif

מוש מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש עבודות קשות לרוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות תראו וכשאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוש

עפריקי

New member
חשבתי ש...../images/Emo66.gif

שלא תשכחו את החתולים הסמוראים! =( אינ כבר אכתוב את המילים... או שאם אינ לא אספיק תכתבו אתם=(

למעלה