שרשור שירים

matanel1

New member
שרשור שירים

שכל אחד יכתוב כאן את השירים שיצא לו לשמוע הכי הרבה במהלך המסע.... שירים שעודדו אותכם ברגעים קשים,שירים שגרמו לכם להתחבר עם הארועים,שירי זכרון,שירים למצב רוח טוב.... בקיצור כל אחד מוזמן לכתוב כרצונו. אז הנה הרשימה שלי (השירים שאהבתי לשמוע עד שנעלם לי הדיסקמן) שפיות זמנית-הקיץ האחרון ברי סחרוף-ככה זה לאהוב אותך כנסיית השכל-איך זה מרגיש היהודים-הימים שלנו קורין אלאל-זן נדיר יהודה פוליקר-דברים שרציתי לומר אלי לוזון-פרי גנך רונית שחר-אהוב יקר מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח משינה-זה כתוב בספרים משינה-נגעה בשמיים REM - Losing My Religion Anouk - Nobody's Wife Alice cooper-poisen שירים שששמעתי במצב רוח יותר טוב: Benassi Bros - Hit My Heart -offer_nissim_-_summer_night_city Ofer Nisim & Intermission - Piece Of My Heart (2004 Club Mix) Offer Nissim feat Deborah Cox - Easy As Life (Shahar E Private mix)

sivosh

New member
השיר שניגן הכי הרבה...

סאבלימינל והצל- התקווה במיוחד המשפט- עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל חרט את זכרוני במסע.. ומלא מלא שירים ישראלים- ורק ישראלים שמעתי

טיפקסית

New member
כל שיר של הדג נחש וטיפקס

טחנתי בנגן אמפי שלוש החבר'ה כבר התעצבנו עליי מרוב כמות הפעמים שהקשבתי שם לכל שיר במהלך הנסיעות אני חושבת שהיו כמה משפטים בשירים שהעניקו חשיבות אדירה עבורי למסע הזה "חשבתי לעצמי הגיע הזמן הפה לפתוח לא רוצה לשמור בפנים דברים רוצה לצרוח" [הפה לפתוח,הדג נחש] - המון פעמים בהמלך המסע הרגשתי שפשוט בא לי לצרוח מהמראות,מזה שהיו אנשים שידעו ושתקו. כמו כן החידוש של הדג נחש לשיר "אלוהים שלי" [רציתי שתדע] של עוזי חיטמן כשהקשבתי לו המון פעמים ניסיתי לשאול את עצמי את השאלה שהתדיינו עליה בימים האחרונים-איפה היה אלוהים בשואה? שיר נוסף "בבית אבא" של להקת טיפקס שעזר לי להתמודד עם הריחוק מהארץ והבית היה גם שיר הסיום של כוכב נולד העונה הראשונה שנקרא "מכאן" שמאוד היה תואם למה שהקבוצה שלי במשלחת עברה במהלך המסע. יש שם משפט בשיר שאומר "כאן הכול התחיל לא ייגמר לעולם" שיש לו דו משמעות עבורי גם הגיבוש של הקבוצה שלי [היינו שתי קבוצות] שהצלחנו מאוד להתגבש וזה משהו שרק התחיל בפולין ואני מקווה שיימשך גם אחרי סיום התיכון ומצד שני גם עדות לזיכרון בשואה שבעצם שם הכל התחיל ולעולם לא יסתיים כי תמיד יישארו הזוועות והסיפורים כעדות,גם כשדור ניצולי השאה יעבור מעולמינו יהיו כאלה בני הדור השני והשלישי שחלק ממנו הוא אנחנו. הייתה לי רשימה קבועה כל הזמן אבל אלה המרכזיים שבהם אני חושבת עבורי

•BluEyeS•

New member
לקחתי איתי כמה דיסקים...

אחד שהכנתי במיוחד עם שירים שקטים שאני הכי אוהבת, עוד אחד שחברה שלי הכינה לי עם שירים שקטים ויצא שהקשבתי לו יותר מאשר לדיסק שלי חחח, דיסק של מרון 5 ועוד כמה להקות לימים פחות מדכאים איזה שירים זכורים לי במיוחד? אממ אין אחד ממש מיוחד מה שכן, זה היה נורא חכם שהבאתי איתי את הדיסקמן חחח לא דעת מה הייתי עושה בלעדיו בנסיעות הארוכות

Johanna1

New member
לא שמעתי הרבה... אבל..

אבל הדיסק היחיד ששמעתי היה the bends של רדיוהד.

taltal3001

New member
השיר היחיד שניגן אצלי הכי הרבה הוא.

לתת-של מאיה בוסקילה בועז שרעבי ומוקי לא יודעת למה, אבל עד היום שאני שומעת אותו מזכיר לי את המסע!!! אני אוהבת את השיר הזה מאד..

אני שמעתי הכי הרבה:אביב,עברי

שייגעצ..ועוד כל מיני מדיסקים של חברות. כמובן שירים שהשמיעו לנו המדריכים... וברור שזה היה בזמן שלא ישנתי באוטובוס..ואני ישנתי כמעט כל הזמן..ככה ש...

Pukipsey007

New member
On a day like today/Bryan Adams

זה הכי הכי ועוד כמה, שוטי הנבואה, וכל מני..

לונושקה

New member
את האמת...

לא יצא לי לשמוע כל כך הרבה בדיסקמן בזמן המסע כי רוב הנסיעות ראינו סרטי שואה או שהמדריכה דיברה איתנו על כל מיני דברים,שמעתי משהו כמו פעם פעמיים ממה שאני זוכרת אז שמעתי דווקא סתם שירים קיצביים כאלו,מהדיסקמן של חברה שלי,אני כבר לא זוכרת איזו להקה זאת חח אבל שירים רועשים כאלו את הדיסקמן שלי בכלל לא נראה לי שהוצאתי מהתיק חוץ מבטיסות היה לנו נהג חמוד כזה שהיו לו כמה שירים כנראה על דיסק או משהו וכל הזמן הוא שם לנו את "נומה נומה ייה"... ברצף, אז כל נסיעה למקום שהוא לא מחנה או יערות וכאלו הוא שם לנו את השיר,זה השיר של הקבוצה שלנו במסע הזה...

למעלה