שרשור שירים

שרשור שירים../images/Emo15.gif

שירי פתיחה, שירי סיום, מילים לשירים, קישורים לשמיעה, שמות לאלו שרוצים להו**ד את השירים...... קיצר, שרשור שירים

Violettecat

New member
קישור לקליפים של הסדרה.

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את קליפי הסיום של השיר Houki houshi אתם יודעים שרואים שם את המפקדים והסגנים שלהם בכל מיני סצינות משעשעות. אז חיפשתי ומצאתי מקום שבו אפשר ***** (אסור לרשום מילים מהפועל י-ר-ד בפורום) את הקליפים הנהדרים במקום להוריד את כל הפרק ואז לחתוך אותם החוצה. נ.ב זה כל כך מצחיק לראות את רנג'י מרביץ לקירה,גם אחרי ימי האקדמיה.

Ichimaru Gin

New member
נצל"ש סתם תהיהתי והסתכלתי

בתמונות של הכנס האחרון ואז נזכרתי בזה עם הפאה הורודה[זה היה עוד בזמן שלא ראיתי כל כך הרבה אנימה וכאלה] אז מה הוא בעצם היה ?!~ שואיצ'י ~? מה בדיוק?!~ מה שמזכיר לי עכשיו את זה שהתחפש לזה מבליץ' הוא ----> אוך נו עזבו אותי -.-"

Ichimaru Gin

New member
עזבו ממש משעמם לי אז אני סתם מסתכלת

בכל התמונות שיש לי שזה בערך אלפים אומשהו

PinkYzZz

New member
חחחחחחחח

מה אני עושה פה@_@? והזה עם הפאה הורודה זאת בעצם בת:p וכן היא התחפשה לסואיצ'י זה יכול להסביר למה היה לידה מישהו בלונדיני וגבוה לא?:X

רק עכשיו נזכרתי בו גם.

למען האמת- התלבושת עלובה. שלי יותר מוצלחת! אני שוקלת להחתפש ללוטנט של היטסוגאיה, (כי יש לי פרצוף דומה, ואני יכולה להעמיס גרביים בחזייה) או לקפטיין שתמיד נלחמת ביורואיצ'י (כי היא נסגדת).

לא, היא דאגה להבהיר שזה

אמיתי, ולא אבטיחים, על ידי מחשוף נדיב
ואני לא אצרף תמונה שלה למען הסובלים מציציםשלראנגיקופוביה (אהמחנאהמ)

Hinamori

New member
האאאא !~ מלפפוני ! חזרת ~!!11

תתחברי למסנג'ר לפני שאני... [תחשבי לבד על ההמשך ^_^]

אני מוחה, זו הייתה פליטת פה!

והמסנג'ר שלי כאן דביל. לא מראה את השמות של אנשי הקשר, רק את כתובת האימייל שלהם. [לחשוב זה רע...] חנ, ככה את סוחטת אותי, אין לך בושה
אין צדק בעולם

למעלה