שרשור"שים

fugitive

New member
שרשור"שים ../images/Emo202.gif

ר"ש עיר מוקלט 28.7.09, שהוקלטה בשיטת השקשוקה: -1- Art Brut - The Passenger -2- They Might Be Giants - Ana Ng -3- רם אוריון - אינסוף -4- דני הדר - מה מה מה -5- אנטיביוטיקה - בורג -6- אלי רוזן - אי אפשר לכתוב שירה -7- Monsters of Folk - Say Please -8- Jason Lytle - Rollin' Home Alone -9- The Walking Man - I Think I'm Dying Here -10- Hope Sandoval & the Warm Inventions - Blanchard -11- Iggy Pop - I Want to Go to the Beach -12- די ג'יי קארס והרצל שבירו - סיפורים -13- דן תורן ומיול דרייבר - סיסמאות הגנה -14- מיול דרייבר ורוקי בי - מסיכה כחולה -15- Acid Pauli - I Love You

davecom

New member
צריך תגובה של האחים עופר

בכל אופן ורק לשם הגילוי הנאות, כי אנשים (אולי...) התרגלו לשרשורים של אסכולת רוק פה. השבוע שודר בשידור חוזר הראיון עם נאש ויילן מ Wooden Shjips. לזכר הימים ההם. הזדמנות להגיד שריפלי, הגיטריסט שלהם, הוציא גם איזשהו פרוייקט צד ממש עכשיו. והאלבום האחרון הפך להיות הדארלינג של התקשורת שם מעבר לים. אני קצת פחות עומד מאחוריהם כרגע. אבל הראיון ההוא היה מרגש. ללא ספק.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח לערב ט' באב, 29.7.09

אני עדיין מתלבטת לגבי שמה, הוא יפורסם בפוסט הרלוונטי בבלוג. אסף שריג- Open up Mad Bliss- Flight of a dove אסף אמדורסקי- ביחד Jeff Buckley- Forget her Bjork- Venus as a boy Grandaddy- So you'll aim toward the sky The Afghan Whigs- I keep coming back Tim Hardin- Hang on to a dream אביתר בנאי- תתחנני אליי אסף ארליך- גשר מאולתר גבריאל בלחסן- תפילת צעד 11 אלי לס- רחוק מהמשק יהודה לדג'לי- Megalomaniac

למעלה