שרשור 'שונות'

אני רוצה להמליץ על זמר שריגש אותי

קוראים לו גלעד שגב, מי שמכירה את שירו "עכשיו טוב" אז יש סיפור אחרי כל שיר שלו לדוגמא:עכשיו טוב : הוא כתב על אחיו שנהרג בצבא, בשיר הוא כותב על יום בחברתו. השיר סופי:זה על אימו ועל ההתמודדות שלה עם מוות אחיו השיר אחותי:זהעל אחותו כמובן והתמודדות שלה עם המוות יש עוד שיר שמקדיש לאביו השירים מאוד אמיתיים נוגעים ללב , אתמול קיבלתי במתנה את הדיסק המקורי...בהפתעה היה מרגש

Ofra m

New member
בבקשה תנו לי עצות../images/Emo53.gif

יש לי מחר יום חופש ואני לא רוצה לבזבז אותו על ניקיון הבית וסידור הארונות,הבעיה שהחברות שלי עובדות,אומנם הייתי מתה לאיזה מסאז' טוב אבל זה נורא יקר יש לכן רעיונות?

gitta

New member
זה כלב או חתול?

או חתול כלבי או כלב חתולי? בכל מקרה, אהבתי, ותודה.

השיר "אני סולחת" של גודי כץ

גלעד שגב כתב,ביחד איתה השיר מיועד לבעלה שמוליק קראוס (הגרוש) ... גם שיר טוב

טוב אז ככה

תתחילי במקלחת חמה וטובה ....... אחר כך ארוחה טעימה את יכולה להתפנק בסרטים טובים , ככה במיטה או פשוט .......לעשות קניות

tdr1

New member
רעיונות...

הי, גם אני שונאת שמתבזבזים לי ימי חופש על כלום. אז תחשבי מה תכננת כבר מזמן לעשות ולא יצא? למשל לעשות כל מיני סידורים, או שופינג, או סרט טוב בדי.וי.די. תקומי מאוחר ותכיני ארוחת בוקר טעימה ותקראי עיתון תוך כדי.ואולי תפגשי חברות בערב אחרי שתנוחי כל היום...

לולי80

New member
יום כייף

היי... אני במקומך הייתי עושה את כל הדברים שאני רוצה לעשות ולא היה לי זמו או לעשות: למזלך כהראה שיהיה מחר יום שימשי נהדר... אולי איזו ארוחת בוקר טובה על הטיילת.... קריאת ספר טוב... מה עם סרט? אני מתה על סרטים הנה כמה המלצות: פנטום האופרה שמש נצחית בראש צלול, משפחת סופר על (כייפי ומעלה את מצב הרוח) מה שלא תעשי מקווה שתהני.... יום נ.פ.ל.א!!!!!!!!!!!!!!!! לולי

etiush

New member
יהיה זה שירשור חתולי

אני הולכת לצרף תמונה מדהימה של החתולים שלי שצילמתי אתמול בלילה מהחלון, כשבחוץ קריר וגשום...

gitta

New member
אתיוש, תודההה! ../images/Emo140.gif מקסים!

כשהייתי קטנה, קראו לי "אשת החתולים", כל כך אהבתי אותם וטיפלתי בהם. אגב, מישהי פה אוהבת את התכניות של "הפסיכולוג של אמריקה", ד"ר פיל, בערוץ 13 ב"יס"? אני אוהבת מאוד לראות את תכניתו היומית (ימים א'-ה', 13:18, ושידורים חוזרים בערך בשתיים בלילה ולמחרת ב-08:09). הבוקר בשידור השלישי של פרק זה, היתה אישה צעירה שמטפלת ב-15 חתולי רחוב, נוסף על 2 החתולים שלה. הבוס שלה אמר לה שזה משפיע על הריכוז שלה בעבודה, היא עוסקת במחקר מדעי. בכל אופן היא הכחישה נמרצות את ההשפעה על עבודתה ולצערי המנחה לא מצא מילה טובה לשבח אותה על מעשיה. כל מה שעניין אותו זה אם הדאגה לחתולים משבשת את סדר יומה, כי זה מה שהכי חשוב מנקודת מבטו כפסיכולוג.

S u n n y 1

New member
אתיוש מקסים!

וקבלו את בוני וג'רי, החתולים של השכונה......... (או כפי שהם נקראים בפי - בונוש וג'רוש)

מיקימק

New member
לכל אוהבות ה ../images/Emo108.gif

משהו חמוד שקיבלתי במייל היום החתול של שלום אסייג

Ofra m

New member
בוקר טוב בנות../images/Emo25.gif

התחיל יום החופש שלי יש לי רשימה ארוכה לא נראה לי שאני אספיק הכל אז ביי

למעלה