שרשור שוויץ

נאשא

New member
ואללה, גם אני ככה

אוהבת כל כך את הקרחות האלה. רק שתדעי שהיא נולדה עם מוהיקני שחור משחור ועכשיו היא אפרוח בלונדידי (לעת עתה לפחות). אותי זה מצחיק אבל כנראה בגלל שאני אמא שלה, כי זה לא באמת מצחיק- נכון?
 

טליש1

New member
מנסה כבר שלושה ימים...

ואולי עכשיו אצליח בזכות הלינק לכיווץ תמונה (תודה מיטל!)... אז זהו שגיא בהופעת בכורה פה בפורום! בן 9 חודשים ונמצא כל היום על הרצפה - בטן, גב, זחילת גחון ועמידה על שש... בעוד חודש הוא מתחיל גן ובכך תגיע לסיומה חופשת לידה ארוכה ארוכה ומופלאה מופלאה!!!
 

נאשא

New member
איזו רצפה נקיה יש לך!

אויש פולניה, תשתקי ותגידי ת'אמת, שהילד פשוט בונבון!!!!!!!!!!!!! איזה כיף של זחילות. אנחנו מאד איטיות בקטע ולכן אני ממש מתפעלת מבני גילה שעושים את זה. חמווווווווווווד.
 

א וש ר י

New member
איזה כיף לצוץ ולגלות את כל הבונבונים/ות...

כבר ידעתי שיש דברים שמסוגלים לרגש אותי... אבל עד כדי כך???? איזה יופי של תנובה ותוצרת... שירשור של כיף, כן יירבו ואי אפשר בלי ברכות הצטרפות לגב' ה. א. שצצה לה במפתיע ונתנה לנו את הזכות להנות... איפה את, תגידי????? יאללה מצפינה אלינו לערי הקור????
 
היי גם לך!!!!

מזל שיש שרשורי שוויץ שכאלו שבהם אני לא מתאפקת... ממש מחר בבקר אנחנו עוברים דירה כך שכל השבועיים הקרובים יהיו סביב הסידורים והפירוק וכמובן סביב הבלנדר.... אבל אני עדיין לא פוסלת את האפשרות כי כמו שאני כל כך רוצה לראות אתכם אני גם מתה להגיע לאיקאה.... כך שאלו שתי סיבות מספיק טובות... וואו כמה שת'געגעתי !!!!!! עוד נהיה בקשר בנוגע למפגש
 

נייטי

New member
מקסים השגיא הזה!

ומכימה עם נאשא - אכן נקי אצלך
 
למעלה