אהבתי... אבל בחתימה שלך אין ת'תמונה..
ש שרוך New member 9/11/03 #17 שבוע טוב לכל עם ישראל בס"ד הי לכולם מה קורה? אני על הפנים כל השבת היה לי חום גבוה מעל 39 אני עכשו על כדורים בעזרת ה' יהיה טוב אתמול לא כתבתי שבוע טוב כי לא היה לי כוח למחשב ולאיסי !!! אז אני חושב שעדין אפשר לאחל שבוע טוב !! שרוך
שבוע טוב לכל עם ישראל בס"ד הי לכולם מה קורה? אני על הפנים כל השבת היה לי חום גבוה מעל 39 אני עכשו על כדורים בעזרת ה' יהיה טוב אתמול לא כתבתי שבוע טוב כי לא היה לי כוח למחשב ולאיסי !!! אז אני חושב שעדין אפשר לאחל שבוע טוב !! שרוך
ש שרוך New member 9/11/03 #19 ראית מה זה? בס"ד הי חגי כן כן אני על כדורי הפורום ( ליאור מזכיר לך משהו? ) וגם על כדורים !! ( השאלה איזה כדורים!!) שרוך
ראית מה זה? בס"ד הי חגי כן כן אני על כדורי הפורום ( ליאור מזכיר לך משהו? ) וגם על כדורים !! ( השאלה איזה כדורים!!) שרוך
פ פרארי אדומה New member 9/11/03 #24 אל תתחיל בבקשה! אם אני זוכר אתם הצבנתם אותי חודש בגלל השטויות שלכם!
ש שטלופטצחי New member 9/11/03 #26 שתהיה לך......./images/Emo140.gif שתהיה בריא.... ותחזור מהר.... שחלילה לא נתגעגע..... ושיהיה לך אחלה של יום..... רפואה שלמה!!!
שתהיה לך......./images/Emo140.gif שתהיה בריא.... ותחזור מהר.... שחלילה לא נתגעגע..... ושיהיה לך אחלה של יום..... רפואה שלמה!!!