שרשור שבועי!

שרשור שבועי!

סדרה שבועית: פרק שבועי: דמות שבועית: ציטוט שבועי: דיסק שבועי: שיר שבועי : סרט שבועי: יום נחמד בשבוע האחרון(עם פירוט): שיהיה שבוע נפלא!

../images/Emo54.gif

סדרה שבועית: Sliders, סתם כי ראיתי אתמול פרק ונזכרתי כמה שזה טוב. פרק שבועי: ממ, אין?
דמות שבועית: ווילו [כי היא כוסית] וספייק [כי הוא כוסון]. אני שטחית, shoot me. ציטוט שבועי: "I'm thinking about buying something really expensive. Maybe an antelope". דיסק שבועי: אין. שיר שבועי: Under the Bridge של רד הוט צ'ילי פפרס. סתם כי הוא נתקע לי בראש. סרט שבועי: "בחורה זהב" עם אודרי טוטו [הכוסית]. יום נחמד בשבוע האחרון(עם פירוט): אתמול. זה היום האחרון שבו נאלצתי להתעסק במתמטיקה לשארית חיי!

QuiteSimply

New member
../images/Emo203.gif

סדרה שבועית: הפרקליטים. התמכרתי. (טוב, נו, לא התמכרתי, אבל התחלתי לאהוב)
פרק שבועי: 3x08 (אין לו ממש שם)
דמות שבועית:...
ציטוט שבועי: "הו! אני כ"כ מאושר שאינך דינוזאור!" (נו, אתם מזהים? זה גםשל ג'וס... בערך)
דיסק שבועי:...
שיר שבועי :Yummy Yummy Yummy - Julie London
סרט שבועי:...
יום נחמד בשבוע האחרון(עם פירוט): אתמול. כי גם סיימתי עם מת' (לפחות עדהפסיכומטרי\השלמות אחרי צבא אם אני אעשה), גם הלך לי טוב, וגם מצאתי מתנה). אפילו שהיה חום אימים.

כיף../images/Emo9.gif

סדרה שבועית: אנג'ל. פרק שבועי: I will remember you. דמות שבועית: באפי... של סוף עונה 5 כזה. ציטוט שבועי: Oh, they'll be into this for a while. We still have time for a cappuccino and probably" the director's cut of 'Titanic' דיסק שבועי: פסקול של Hairspray ושל "לא רק בלונדינית:המחזמר" שיר שבועי : You can't stop the beat - Hairspray So Much Better - Legally Blonde: The Musical סרט שבועי: שודדי הקאריביים 3!
יום נחמד בשבוע האחרון(עם פירוט): ממ. אתמול? נגמר מ"מ וזה. היה שבוע טוב.

Arielcohen

New member
יאללה :)

סדרה שבועית:האוס. פרק שבועי:The Gift דמות שבועית: הרמוני... ראיתי את Harm's way ונזכרתי למה אני כ"כ אוהב אותה. ציטוט שבועי:The hardest thing in this world is to live in it דיסק שבועי:Dolores O'riordan - Are you listening שיר שבועי :Manic Street Preachers - Your Love Alone Is Not Enough סרט שבועי:"איזו מין שוטרת".

מצטרפת!

סדרה שבועית: אנג'ל, איך לא. פרק שבועי: Sleep tight, provider. דמות שבועית: קונור. ציטוט שבועי: Lilah: It's a survival thing, I've made a lot of devil's bargains and I stuck to them. As a result, I live somewhat dangerously and *quiet* comfortably. My mother, who no longer recognizes me, has the best room at the clinic. I get up every morning, put on my game face and do what I have to פשוט קטע מדהים ונדיר שחושף פן מאוד אנושי בלילה. דיסק שבועי: Extraordinary Machine- Fionna Apple ו- Soviet Kitsch של רג'ינה ספקטורץ שיר שבועי : Poor little rich boy- Regina spektor, It ain't no crime- keren Ann. סרט שבועי: שודדי הקאריביים 3. ראיתי אתמול בפעם הראשונה, ואמנם עוד לא החלטתי אם אני אוהבת אותו, אבל זה הסרט היחיד שראיתי השבוע, אז.. :) יום נחמד בשבוע האחרון(עם פירוט): ראשון, הלכתי להופעה הראשונה שלי- של רונית רולנד (בפסטיבל ישראל בתיאטרון ירושליים). שיהיה שבוע נפלא!

למעלה