שרשור שבועי.

שרשור שבועי.

סדרה שבועית: פרק שבועי: דמות שבועית: שיר באפיוורסי שבועי: שיר לא באפיוורסי שבועי: שיר מעצבן שבועי: ציטוט באפיוורסי(או שלא, לבחירתכם): אתר עליו חרשתם השבוע: הסרט האחרון שראיתם: סרט שאתם רוצים ללכת לראות: אתם מוזמנים לצרף תמונה. שיהיה שבוע נפלא! מיה.

OMRICH

New member
אני ראשון@@

סדרה שבועית:אההה .. ורוניקה מארס והירוס פרק שבועי:מממ... reptile boy דמות שבועית:קורדיליה שיר באפיוורסי שבועי: שיר לא באפיוורסי שבועי: שיר מעצבן שבועי:כל שירי הראפר ארס למיניהם ציטוט באפיוורסי(או שלא, לבחירתכם):did anybpdy knew that the slayer is a robot? אתר עליו חרשתם השבוע:http://dana.thedudes.nu/chosenart/ הסרט האחרון שראיתם:אההה... וואי ממש מזמן שודדי הקאריביים סרט שאתם רוצים ללכת לראות:בוראט

../images/Emo54.gif

סדרה שבועית: באפי! מאז שהצטרפתי לפורום הנוסטלגיה מכה בי (אאוץ'!) פרק שבועי: Help. דמות שבועית: ווילו וספייק
. שיר באפיוורסי שבועי: Rest in Peace. שיר לא באפיוורסי שבועי: Without You ו-What You Own מ-RENT, ו-I'm Not That Girl מ-Wicked. בקיצור כל שיר דכאוני ועצוב שהולך טוב עם לב שבור. שיר מעצבן שבועי: אין. ציטוט באפיוורסי (או שלא, לבחירתכם): Bored now. אתר עליו חרשתם השבוע: תפוז, adultfanfiction.net. הסרט האחרון שראיתם: שכחתי. סרט שאתם רוצים ללכת לראות: אין.

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

סדרה שבועית: באפי כמובן. פרק שבועי: 321-22. דמות שבועית: פיית'. שיר באפיוורסי שבועי: אממ אין. שיר לא באפיוורסי שבועי: FUSS של כריסטינה. שיר מעצבן שבועי: אין. ציטוט באפיוורסי(או שלא, לבחירתכם): -. אתר עליו חרשתם השבוע: תפוז? הסרט האחרון שראיתם: אשה יפה. סרט שאתם רוצים ללכת לראות: בבל.

thinman

New member
ייאיי

סדרה: באפי פרק: שואוטיים - הפרצוף של ספייק בסוף הפרק כשהיא באה לשחרר אותו... דמות: ספייקי שיר באפיוורס: כל once more שיר אחר: institute - ambulances שיר מעצבן: לא קופץ לי לראש ציטוט: הנאום של זאנדר לדון בסוף potential היה יופי סרט אחרון: איזה סרט אימה סוג ז על רוחות מתוך האינטרנט שמשתלטות על העולם, משהו איום ונורא סרט שאני רוצה: החוזה - ג'ון קיוזאק ומורגן פרימן (אני מת על ג'ון קיוזאק!) סופ"ש נעים לכולם, לי מתחילה תקופת המבחנים ואני הולך לעבוד קשה בסופ"ש כל מי שלומד כאן ונמצא באותו המצב, שיהיה לכם בהצלחה ומי שלא - תהנו. ירון

../images/Emo143.gif

סדרה שבועית: באפי. פרק שבועי: "היוזמה", Pangs. דמות שבועית: באפי. שיר באפיוורסי שבועי: אין. שיר לא באפיוורסי שבועי: I don't feel like dancing- Scissor sisters וגם החדש של מירי מסיקה. שיר מעצבן שבועי: החדש של יהודית רביץ, נחמד אבל מתחיל לעלות על העצבים בשמיעה המליון. ציטוט באפיוורסי(או שלא, לבחירתכם): Spike : Listen to you. How you gonna fight anyone with that attitude? willow: We don't wanna fight anyone. Buffy: I just wanna have thanksgiving. אתר עליו חרשתם השבוע: www. letssingit.com- אחלה אתר עם מילים לשירים. הסרט האחרון שראיתם: מוצאים את נמו. איזה סרט ענק..
סרט שאתם רוצים ללכת לראות: 'בובי' שיצא אתמול. אתם מוזמנים לצרף תמונה. שיהיה שבוע נפלא! מיה.

OMRICH

New member
אני מכיר את מי שעשתה את הוולפייפר

הזה. היא משוודיה והיא מנהלת אתר דיי גדול של פוטושופ. היא מאוד מוכשרת. אתם מוזמנים לבקר באתר שלה! http://dana.thedudes.nu/chosenart/ http://dana.thedudes.nu/gallery/ יש לה עוד כמה אתרים

שבוע דיי משעמם

סדרה שבועית: Heroes פרק שבועי:- דמות שבועית:- שיר באפיוורסי שבועי:- שיר לא באפיוורסי שבועי: Breakout של הFoo Fighters שיר מעצבן שבועי: - ציטוט באפיוורסי(או שלא, לבחירתכם): סורי, אין לי כוח לחשוב על משהו אתר עליו חרשתם השבוע: שומדבר מיוחד הסרט האחרון שראיתם: משהו קנדי טינאייג'רי משעשע +- סרט שאתם רוצים ללכת לראות: אני רוצה ללכת היום לרוקי, זה נחשב (כי כבר ראיתי את הסרט)? אתם מוזמנים לצרף תמונה.- אוקיי

למעלה