שרשור שבועי

queen helen

New member
שרשור שבועי

איך חלף השבוע האחרון?
איך יחלוף הספ"ש?
איזה שיר תשמיעו?

שער חדש

New member
האמת חלף מהר..

ובאמת שהסתכלתי על הלוח שנה היה מלא דברים שעשיתי..מוזר :/
נקווה שבסופש יהיו התחלות חדשות(וטובות)
וסלחו לי על חוסר אהבה ללעוזית חחח מתי כספי ברית עולם

Brombit

New member
השיר

אני שומעת כמעט רק לועזי, אבל גם את זה

hatzilonit

Member
מנהל
והנה למדתי משהו חדש

אוהבת ומכירה את השיר הזה שנים, אבל איכשהו הצלחתי לא לדעת את השם הנכון או שזה מפרי עטו של אהוד מנור...

ולעצלנים שביננו הנה לינק לביצוע מקסים :
מתי כספי - ברית עולם

hatzilonit

Member
מנהל
ובסוף אהוד מנור עוד שולח למתי נשיקה

כמה שהשיר הזה שובר לי את הלב, האהבה בסוף מאחה אותו קצת

אחד השירים ללא ספק

אהוד מנור הוא משורר (פזמונאי..) ענק ומתי כספי מוזיקאי וזמר גדול!
שילוב של שניהם חייב להוליד יצירת מופת

hatzilonit

Member
מנהל
עיוורון חברתי סלקטיבי

השבוע קולגה בעבודה הפנתה את תשומת לבי לכך שאחד הבחורים שמסתובבים אצלנו "עושה לי עיניים", לדבריה.
התגובות המיידיות שלי (שלא נאמרו בקול רם) היו:
א. מה פתאום, הוא סתם נחמד.
ב. למה שהוא יגלה בי "כזאת" התעניינות.

בקול רם ניפנפתי את כל האינטרקציה כחסרת חשיבות, אבל נשארתי עם טעם לוואי מעצבן של כעס
.
כעס למה בכל אינטראקציה צריך לחפש מסרים סמויים,
למה אנשים לא יכולים להיות יותר ישירים אחד עם השני וכך לחסוך זמן ואי-הבנות,
למה מבחינתי רקע מיני להתעניינות פוגם בעומק הקשר*,
למה המאמצים שאני משקיעה כדי לא למשוך תשומת לב לא תמיד נושאים פרי...

* אני זוכרת איך לפני הרבה שנים, כשעוד ניסיתי לצאת עם אנשים ולא ידעתי שיכול להיות פער בין משיכה מינית ורומנטית, הייתי מתחקרת בני זוג פוטנציאלים: "האם היית מתעניין בי אם הייתי בחור? האם היינו חברים?"
ומבחינתי הייתה רק תשובה אחת נכונה, תשובה שלא שמעתי...

ואז לא הייתי בטוחה עד כמה זה לגיטימי לכעוס על כך שההתעניינות של האנשים לרוב הייתה מתחילה ממקום "שטחי"

מוזיקה שעשתה לי טוב השבוע
- מצא את ההבדלים:
נוער שוליים - לך איתה (הקליפ הרשמי הדי מדליק)
לעומת
נוער שוליים - אמסטרדם (הופעה מחויכת עם כתוביות)

RandomNick

New member
פער בין משיכה מינית לרומנטית

כל כך קשה לי להסביר לאנשים שבעיניי אין שום קשר בין אהבה למין ושמין אינו פקטור בשום מערכת יחסים. באותה מידה בה אני מתאהב באישה, כך יכולתי להתאהב בה אם הייתה גבר, כי משיכה מינית היא משהו כל כך לא רלוונטי.

אני עכשיו בעיצומה של מערכת יחסים עם מינית. אנחנו יחד במשך חודשיים וחצי. שכבנו 3 פעמים, כאשר הפעם הראשונה הייתה לאחר חודש. אפשר לומר שלא קל לי כל כך ליהנות מזה. לפעמים קשה לה עם העובדה שהמשיכה והתשוקה שלי שונות משל שאר הגברים שהכירה, אז היא נכנסת למקום של "אני לא נחשקת בעיניו", כי כנראה הציפיות שלה שונות משלי. היא בכלל רוצה סקס קבוע, ואני מסוגל ולפעמים מעדיף לחיות בלי זה. אז היא מסיקה שהיא צריכה לנתק את הקישור בין אהבה למין ושעליה "לדכא את היצר", כי כנראה היא הוטעתה לחשוב שקיים קישור כזה. הסקס בינינו הוא מאוד בעייתי, וכבר יצא לי לפלוט כמה פעמים שאני לא נהנה מזה ושמבחינתי אני נהנה מההנאה שלה, ואז זה מפריע לה שזה ככה, שהיא מעדיפה שגם אני אהנה כדי שתהיה לה את ההרגשה הזו שהיא נחשקת. אם נוציא את עניין המין במערכת היחסים, הקשר בינינו הוא ממש טוב, למעט אי-הבנות שנובעות בעקבות הפרעת החרדה שלי, אבל אנחנו עובדים גם על זה.

החברה השרישה באנשים שמין זה משהו מהותי, באופן כללי ובפרט במערכות יחסים. לפעמים קשה לי למצוא את עצמי בעסק הזה, בעיקר כי לפעמים ישנן תקופות בהן פתאום אני הופך למיני לכל דבר. הרבה אנשים חושבים שאני צריך טיפול, אבל אני לא מרגיש ככה. החברה צריכה טיפול...

לפעמים יש לי תהיות - למה לא יכול להיות קשר רומנטי א-מיני באופן בו תוכל לממש את המיניות עם אנשים אחרים? למה מין הפך להיות דבר ששמור למערכת יחסים ונחשב בגידה אם אתה מקיים אותו מחוצה לה? למה אי אפשר לעשות את ההפרדה הזו בין רומנטיות למיניות? מי אמר שזה צריך להיות ביחד? הרי אתה יכול להימשך מינית לאדם שאינך מאוהב בו, ולהתאהב באדם שאינך נמשך אליו מינית. קיים הבדל בין אישיות לבין חיצוניות, לפחות בעיניי. קיים הבדל בין נפש לגוף, ואצלי הניתוק הזה מורגש במיוחד, על אף שאני משתדל לאחד ביניהם כדי להרגיש שלם מבחינה פילוסופית. ואולי דווקא אהבה ורומנטיות זה משהו שהאדם הלביש על מיניות כך שההפרדה ביניהם היא בלתי אפשרית מבחינה טכנית אצל רוב האנשים?

Ugh... give me a break.

k500

Active member
מנהל
לא קל, כמו שהבנת

מערכות יחסים בין א-מיניים למיניים בדרך כלל אינן גן עדן, בלשון המעטה.
נתקלנו בזה בעבר כאן בפורום ובכלל אצל א-מיניים בעולם כולו. למרות זאת, אני מקווה שתמצאו את דרך השווה ביניכם.

גם אני תמיד התעצבנתי על זה שהכל במסרים

סמויים ולמה אני צריכה כל הזמן לנחש מה אחרים חושבים.

וגם אותי תמיד עצבן זה שהכל קשור לסקס ולמה אי אפשר להתעניין בי בלי זה.

מה שכן, דווקא מאז שהגעתי לפורום אני יותר סלחנית כי אני מבינה שהראיה שלי את העולם נובעת בעצם מהנטייה המינית שלי והם רואים את זה אחרת בגלל הנטייה המינית שלהם.
אז למרות שזה עדיין קשה לי לחיות בעולם כזה ולמרות שאני חושבת שגם מבחינה אובייקטיבית (בלי קשר לנטייה מינית) אנחנו חיים בחברה יותר מידי מינית ושמקשרת יותר מידי דברים למין גם כשזה ממש לא מתאים, הבנתי שלפחות במצבים מסויימים / מקרים מסויימים, זה דווקא בסדר, כי ככה מתנהל אדם מיני ויש בי יותר סלחנות.

שבוע מעניין

בהתחלה היה כרגיל מייבש בעבודה, אבל בסוף השבוע התחילו פתאום לקרות דברים והיה מעניין לשם שינוי.
שבת היתה בסימן אורחים. בעיקר של הילדים (הבת הגדולה הזמינה שני חברים והבת הקטנה שתי חברות שהגיעו בשישי ונשארו לישון. בשבת בצהריים המשפחה של אחת החברות הצטרפה גם לארוחת צהריים-ערב)
רק נגמרה שבת וכבר שבועות...
וגם יגיעו אורחים

אני מתחילה להתרגל לבית החדש. בעיקר לגודל שהיה לי קשה איתו בהתחלה.

וזהו. כיף ועייף כרגיל...
שיר שילווה אותי השבוע בכמה רגעים קשים:
מה שמתחשק לי זה לישון....

למעלה