שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

ווייייי ראשונה

שיר השבוע מmtv2: ממ רוב השירים מהטופ טן שיר השבוע לא מmtv2: דה באד טאצ' של בלודהאונד גאנג חח סוברבן קנייטס של הארד- פי, ואפרוצ' דה בנצ' של דה אודישן להקת השבוע: הקוקס, שיטדיסקו ובייבישאמבלס קליפ השבוע: ממ.. נייפס אאוט דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: שביתה! ווייי איזה כיף כל היום יוצאיםD: ביאוס השבוע: אין ממש.. הייתי צריכה אתמול ללכת לישון אצל חברה ולא הלכתי תמונת השבוע: סרט השבוע: אלפא דוג! שבזכות יס ראיתי כבר בכמות שתספיק לי להרבה זמן. הוי אמיל הירש
סדרת השבוע: המשרד 2 ערוץ השבוע: אמטיוי ספר השבוע: "כל החיים לפניו" לבצפר ציטוט השבוע: who will win in a world of.....LASER CATS!!!111

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: המ. שיר השבוע לא מmtv2:ונוס דום, סונג או סוייסייד, בליד וול, סיאנייד סאן.. להקת השבוע:HIM קליפ השבוע:קיס אוף דאן דיסק השבוע:ונוס דום הפתעת השבוע:שני מבחנים שהתבטלו ביאוס השבוע:שיעור קולנוע שהתבטל תמונת השבוע: סרט השבוע:ארמ. סדרת השבוע:שנותהשבעיםאנג'ל. ערוץ השבוע:ממ. ספר השבוע:הקראנג שיש בו וילה שנועה נתנה לי?D: ציטוט השבוע:המ.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifD:

שיר השבוע מmtv2: I Miss You של בלינק
שיר השבוע לא מmtv2: Paramore - For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic להקת השבוע: פארמור
קליפ השבוע: Crush X3
I Miss You דיסק השבוע: ריוט! הפתעת השבוע: שביתה
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע: -> סרט השבוע: - סדרת השבוע: החיים על מאדים
, שנות השבעים
ערוץ השבוע: VOD
ספר השבוע: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות
ציטוט השבוע: סיטואציה: אני וחברות שלי נכנסות לשירותים. ברקע: ריח חזקקקקק של תכשיר שיער כלשהו. פתאום מתחיל זרם עצוםםם של נוזל כלשהו [אהמפיפיאהמ] חברה שלי: "מה זה מי מתקלח פה?!" XDDDDDDDDDDDDDDDD

lestatgirl

New member
Don't get surrounded by people you hate

שיר השבוע מmtv2:דליברי של השמבלס שיר השבוע לא מmtv2:בדיז בוגי של השמבלס ודימון של באטל
ויו קאן הב בוט' של הלונג בלונדס להקת השבוע:שמבלס באטל בלוק פארטי וLB קליפ השבוע:פרנץ' דוג בלוז דיסק השבוע:שוטרס ניישן [כי עכשיו אנחנו הוטרס ניישן LOL] הפתעת השבוע:NME פתאום בדואר? 200 שקל על אלכוהול ולא זזה לי האצבע אפילו? ביאוס השבוע:הכל פשוט הכל תמונת השבוע:פיטי אצלי אפילו סרט השבוע:רע סדרת השבוע:סקינסססססס
קאסי ערוץ השבוע:אסטרא הוט ספר השבוע:וואי לא ציטוט השבוע:cut my fingers off and make my hand a ghost

Unaffected

New member
מממממממ

שיר השבוע מmtv2:ממ. שיר השבוע לא מmtv2:blink 182-go להקת השבוע:בלינק קליפ השבוע: אין דיסק השבוע:link 182-blink 182 הפתעת השבוע:שביתה?למרות שזה לא ממש מפתיעXD וגם הארנק מאיביי שהגיע ממש מהר O: אה והיה היום תסריטאות!!!1 ביאוס השבוע:אני צריכה לבוא לבצפר כמעט בכל יום שיש שביתה >.> תמונת השבוע:עזבותי. סרט השבוע: משחקי ילדים..ראינו בקולנוע סדרת השבוע: אממ..קילXY,זאת הסדרה היחידה שאני רואה
ערוץ השבוע:יססטארז3 ספר השבוע:לא קראתי._. ציטוט השבוע:אני לא זוכרת את הדברים האלה .-.

../images/Emo113.gif

שיר השבוע מmtv2: צ'ארמר שיר השבוע לא מmtv2: כל in rainbows להקת השבוע: רדיוהד קליפ השבוע: x דיסק השבוע: in rainbows הפתעת השבוע: אמ שביתה? ביאוס השבוע: x תמונת השבוע: יאאא
סרט השבוע: x סדרת השבוע: פרוייקט מסלול 2
, ג'קיל. ערוץ השבוע: yestars1,2,3 ספר השבוע: x ציטוט השבוע: x

Djerry

New member
נושא

שיר השבוע מmtv2: דה צ'ארמר שיר השבוע לא מmtv2: air traffic - the running caught me high The Mars Volta – L'Via L'Viaquez paul steel - your loss Foo Fighters – Friend of a Friend Dream Theater – Beyond This Life להקת השבוע: Dream Theater Auf der Maur קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: Dream Theater - Metropolis Melissa Auf Der Aur - Auf Der Aur הפתעת השבוע: שביתה ביאוס השבוע: ביוטופ תמונת השבוע: מהביוטופ (טיון דביק למעוניין) סרט השבוע: רטטוי והסימפסון שסוף סוף ראיתי סדרת השבוע: בנות גילמור ערוץ השבוע: הולמרק ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Runt

New member
וBTW

איזה חמוד כריסטופר, למה לורליי כזאת נקבה רעה? >

Djerry

New member
לאאאא

עדיין לא ראיתי את הפרקים של השבוע. אני מחכה למחר לשידור חוזר חח

M a a y a n K

New member
טיון דביק!!

זה הצמח הכי מסריח בעולם... ואני עוד עשיתי ביוטופ בבריכות דגים!

למעלה