שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שנה טובה XD שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

MoonyAvFreak

New member
meee

שיר השבוע מmtv2:אין לי MTV2, פאקינג גרררר שיר השבוע לא מmtv2:אממ...umbrella \\crushcrushcrush להקת השבוע:incubus קליפ השבוע:אממ..ההוא של KANYE WEST דיסק השבוע:אין הפתעת השבוע:וולאק..אין נראלי ביאוס השבוע:הוא דלוק על מישהי ואני יודעת מי זאת. ואין לי סיכוי עכשיו. תמונת השבוע:הא אחותי צילמה אותי ויצא סבבה סרט השבוע:הממ אין סדרת השבוע:NEXT ערוץ השבוע:MTV מה שיש כאן ספר השבוע:CANDIDE, חרא ספר :) ציטוט השבוע:"YOUR ASS IS SINGING"

i love TAI

New member
תחשבו על הציטוט

שנה טובה שיר השבוע מmtv2: אמממממ... =/ אולי Plain White T's- Hey There Delilah אני פשוט לא בטוחה אם שמים את זה בערוץ כי לא ראיתי בקביעות אבל אם אין אותו
אז You Don't Know What Love Is- The White Stripes שיר השבוע לא מmtv2: ואוו הרבה: Sleeping With Giants (Lifetime)- The Academy Is... Borders- The Sunshine Underground Gym Class Heroes- Clothes Off! LAX to O'hare- The Academy Is... The Church Of Hot Addiction- Cobra Starsip ועוד
להקת השבוע: The Academy is..., Cobra Starship, GCH קליפ השבוע: Gym Class Heroes- Clothes Off! דיסק השבוע: SANTI- TAI הפתעת השבוע: נממממ אין משו מעניין ביאוס השבוע: DIDO תמונת השבוע: הייתי מבוהלת
סרט השבוע: DUDE WHERE IS MY CAR
סדרת השבוע: אחים ואחיות ערוץ השבוע: Xטרא הוט+ AXN ספר השבוע: ------ ציטוט השבוע: Are we wasting time or is it wasting us?- TAI

PATD

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שיר השבוע מmtv2:מממ bleed it out שיר השבוע לא מmtv2:כל ג'ים קלאס הירוז
וTAI כמובן
להקת השבוע:all of the above קליפ השבוע:החדש של פוב למרות שאני לא מתה עליו.. אבל השיר יפה
דיסק השבוע:המממ "אז קרול אז סקול קידז"
הפתעת השבוע:אשטון בארץץץ
ביאוס השבוע:חג זה כזה דבר משעמם!! תמונת השבוע: סרט השבוע:תחת שמש טוסקנה סדרת השבוע: יוטיוב-יוטיוב-יוטיוב אה! ושנות ה-70
ערוץ השבוע:MTV? ספר השבוע:
ציטוט השבוע:כל the phrase that pays.. פשוט שיר מדהים

../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: דה פרטנדר-פו פייטרס
בליד איט אאוט-לינקין פארק גירלס הו פליי גיטר-מקסימו פארק שיר השבוע לא מmtv2: סיסטר טו סליפ-מכ"ר בלו אנד ילו-דה יוזד אול דאט אייב גוט-דה יוזד הומקאמינג-גרין דיי לט איט בי-דה ביטלס פנדורה-מדינה לייק אין אנוטר לייב-מדינה לייק
לכולם להקת השבוע: מדינה לייק
קליפ השבוע: וואן לאב-איידן, הוא מפחיד אותי ><" דיסק השבוע: לייס פור דה לייארס....איזו הפתעה XDDD הפתעת השבוע: אממ חופש?
ביאוס השבוע: בולטס של מכ"ר עדיין לא הגיע
תמונת השבוע:
אני חייבת להשיג אותו ><" סרט השבוע: אממ אין
סדרת השבוע: אממ שוב, אין
ערוץ השבוע: אממ קרטון נטוורקס XDDD ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: נחשו....אין ><"

HagarStar

New member
ג'סט דה וואן טו אוף אס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: הממ.. בריאןסטורם? שיר השבוע לא מmtv2: אלי & אייג'יי - פוטנצ'ל ברייקאפ סונג והרבה שירים של כריסטינה אגילרה להקת השבוע: פראמור וכריסטינה אגילרה קליפ השבוע: ... דיסק השבוע: סטריפד - כריסטינה הפתעת השבוע: שופינג בשווי 431.70 ש"ח D: והכל מהכסף שלי ביאוס השבוע: פאקינג 3 ארוחות חג? רחמים
תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סרטים :ם סדרת השבוע: שוגר ראש 3333> ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: ציטוט השבוע: המורה למדעים: "כן ואנחנו נשתמש בחמורים, כלומר, חומרים..." היו לה עוד יציאות, היא קראה לכל מי שהפריע מוקיונים לול

../images/Emo216.gifיאללה יאלללה:]

שיר השבוע מmtv2: החד של ביפי ושל פו פייטרס. שיר השבוע לא מmtv2: אין לי כוח לשמות! בוא נגד ככה:אנטווין, איידן, והמון HIM וברייקינג. להקת השבוע: אנטווין ואיידן
קליפ השבוע: ביפי קליירו-מאשינס שכבר העלתי לפה. וגם קליפ של HIM-קילינג לונלינס, את הגרסה הזאת לא ראיתי
http://www.youtube.com/watch?v=CQ9JdDAbKH0 דיסק השבוע: החדש של איידן ושל אנטווין. הפתעת השבוע: אהבתי את החדש של איידן
ביאוס השבוע: החופש יצא על שישבת. יופי באמממת
. תמונת השבוע: XDDDDD סרט השבוע: שחכתי
סדרת השבוע: יריחו עונה 1. סיימתי לראות. גאאד
ערוץ השבוע: אמטיוי למיניהם. ספר השבוע: "הזהו אדם?", יומן קריאה לספרות. ציטוט השבוע: ...

M a a y a n K

New member
../images/Emo75.gif

שיר השבוע מmtv2: Fake Tales Of San Fransisco-Arctic Monkeys Foo Fighters- The Pretender שיר השבוע לא מmtv2: Arctic Monkeys- Still Take Home Disturbed- Down With The Sickness Keane-Bedshaped ורוקסאן של פוליס רק בגרסה של מולאן רוז'... להקת השבוע: Arctic Monkeys קליפ השבוע: Foo Fighters- The Pretender דיסק השבוע: Arctic Monkeys- Whatever People Say I Am Thats What Im Not Keane-Hopes And Fears הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: סוגרת את סוכות לבד... תמונת השבוע: סרט השבוע: מולאן רוז' ומועדון ארוחת הבוקר סדרת השבוע: סקראבס ערוץ השבוע:M2 ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה- מארק האדון

Runt

New member
ראיתי יותר מידי עירום על הבוקר ../images/Emo5.gif

שיר מM2: אה.. milburn - what will you do when the money goes. איזה קליפ ענקי! שיר לא מM2: rockers to swallow של YYYs, זה שיר ההשקמה שלי
להקת השבוע: קרדיגנס
קליפ השבוע: הזה של מילבורן דיסק השבוע: long gone before daylight של הקרדיגנס, רק כי הצלחתי סופסוף להשיג אותו הפתעת השבוע: המ.. האבטיח שאחד מהכיתה שלי הביא בשלישי
ביאוס השבוע: סתם שעמום סרט השבוע: המ... לא ראיתי שום סרט האמת :X סדרת השבוע: החיים על מאדיםםםםם! ו"אחים & אחיות" כי נגמר אתמול
ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע: תמונתו של דוריאן גריי / אוסקר ווילד ציטוט השבוע: we are all slags on holiday, טריינספוטינג

BabyShambles

New member
../images/Emo72.gif

שיר השבוע מmtv2: וואל... למי יש זמן לראות טלוויזיה שכל יום את לא בבית עד איזה שמונה בערב ובשאר הזמן את הולכת לישון?! שיר השבוע לא מmtv2: לשמוע מוזיקה יש זמן. תודה לאל [תודה לך אל^^] CSS Suxxx- CSS Music Is My Hot Hot Sex- CSS Small Town Girl- Good Shoes YPCSFTLBYWLSAM- AM *כל הדיסקוגרפיה של מיסטר וולף* *עוד כמה נספחים שאני לא זוכרת ואני בטח אזכר יותר מאוחר* להקת השבוע: PW ןAM קליפ השבוע: לא יודעת דיסק השבוע: Men's Needs, Women's Needs, Whatever של הקריבס [הוא כ"כ כ"כ טוב!] הפתעת השבוע: גיליתי איך נגמר הפרק האחרון של המומינים... סנופקין חלם הכל! ביאוס השבוע: היו כמה. זה לא עניינכםD: תמונת השבוע: הוא זז! הוא זז!!!111111
סרט השבוע: אבודים בטוקיו סדרת השבוע: לא-יודעת-! ערוץ השבוע: >_> ספר השבוע: - ציטוט השבוע: שכחתי את כולם

Runt

New member
לא רק שהוא חלם הכל

הוא גם התעורר במוסד פסכיאטרי

למעלה