שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: דה אנאמי - יו'ר נוט אלונ. שיר השבוע לא מmtv2: המ.. המון לוסטפרופטס. מאקדאמשור של טאיקינג. להקת השבוע: לוסטפרופטס. קליפ השבוע: יו'ר נוט אלונ והחדש של פיונרל. דיסק השבוע: לוסטפרופטס וכאלה חחח הפתעת השבוע: האקס שלי ירד 15 ולא ראיתי אותו כבר איזה חודשיים ומשהו
ביאוס השבוע: לא פגשתי את תום (הבריטי שלי
). בוטלה הפגישה בתיכון ככה שלאף אחד אין מושג באיזו כיתה הוא XD תמונת השבוע: אין לי כוח ~,~ סרט השבוע: הממממ.. אפשר DVD? כי ראיתי גם דה יוזד וגם מכר חח סדרת השבוע: יריחו.ורוניקה מארס 3
ערוץ השבוע: - ספר השבוע: תיכון בבילון
ציטוט השבוע: "כבר לא ישאר לו כחול בעיניים!!!" - אני מתבכיינת שהשופטים נתנו לשלומי מעט מאוד נקודות והוא עשה כזה פאפי פייס עוד שנייה בוכה וכולו עיניים כחולות

../images/Emo66.gifסופ"ש

שיר השבוע מmtv2:foo fighters-the pretender שיר השבוע לא מmtv2:foo fighters-the pretender להקת השבוע:foo fighters קליפ השבוע:foo fighters-the pretender דיסק השבוע:placebo-meds הפתעת השבוע:שחברה שלי אהבה ת'שיר של הפו פייטרס
ביאוס השבוע:סוף החופש חח תמונת השבוע:בלוחמי הגטאות (אני טסה לפולין וזה ..) סרט השבוע:אחי,איפה האוטו שלי ? סדרת השבוע:אחים ואחיות ערוץ השבוע:MTV2 ספר השבוע:לא יודעת אין. ציטוט השבוע:"הנה נזיר,הנזיר שמכר את הפרארי שלו !!! מאיפה את יודעת שהוא מכר את הפרארי שלו ?! חחחחחחחחחחח

orw93

New member
סעמק. הראש><../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: ניו יורק קפיח-שייגעצ להקת השבוע: שייגעצ רדיוהד סאם41 קליפ השבוע: - דיסק השבוע: פאבלו הוני-רדיוהד הכל של שייגעצ וסאם41 הפתעת השבוע: ירושלים. מעלות ראיתי את שמיינע שלי%#$ והצופים הולכים להיות חזקים השנה ב"הD: ביאוס השבוע: ווליום
תמונת השבוע: $#@
סרט השבוע: היי סקול מיוזיקל? שאגב, עשו ממנו יותר ממה שהוא באמת סדרת השבוע: דוקטור הו
ערוץ השבוע: יס סטארס ספר השבוע: הארי פוטר אנד דה פילוסופרס סטון. עדיין>< ציטוט השבוע: לא ניקית? לכלכת. XD

PATD

New member
אני שונאת שיגרהההההההההההההה

שיר השבוע מmtv2:מממ לאיודעת
שיר השבוע לא מmtv2:כל השירים שמזכירים לי את לונדון והפסטיבל
להקת השבוע:פאניק! אט דה דיסקו!!!! TAI!!!! קוברה סטארשיפ!!!! קליפ השבוע:everything we had- TAI דיסק השבוע:santi של TAI ושל קוברה הפתעת השבוע:אין מילים לתאר איך היה ביאוס השבוע:חזרתי הבייתה
תמונת השבוע:
באוהל של פאניק
סרט השבוע:אחי, איפה האוטו שלי!?
סדרת השבוע:לא ראיתי טלויזיה בכלל.. אה בעצם בפסטיבל ראיתי תמיד בלילה BBC1 שהיה שידורים של הופעות וכאלה
ערוץ השבוע:BBC1 ספר השבוע:אין ציטוט השבוע:"גומות איז סאץ' אה טרן און! " - חברה שלי

BabyShambles

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo60.gif../images/Emo55.gif../images/Emo54.gif../images/Emo204.gif../images/Emo118.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע מmtv2: אלכוהול של CSS שיר השבוע לא מmtv2: כל שיר שאי פעם נוגן ע"י הקופים להקת השבוע: הקופים קליפ השבוע: אלכוהול של CSS דיסק השבוע: כ-ל הדיסקוגרפיה של הקופים הפתעת השבוע: לא יודעת. ביאוס השבוע: רצחתי את הציפורן שלי בדם קר. ברצינות, זה היה אחד הרגעים הכי כואבים שחוויתי לאחרונה [אם לא מחשיבים את העובדה שנתקעתי בעץ שבוע שעבר>_> אני אחת המטומטמות!] תמונת השבוע: רנדומלית סרט השבוע: דז'ה וו עם דנזל וושינגטון וכרגע סיימתי לראות את אחי, איפה האוטו? סדרת השבוע: שכחתי איך קוראים לה, איזו סדרה סקוטית מהVOD ערוץ השבוע: לא היה אחד מיוחד ספר השבוע: לאיודעת ציטוט השבוע: "בואי נעשה ככה, מעכשיו, תגידי לכל מי שמתקשר שאני באלסקה. צדה כלבי ים. אההה כן, לחמישה שבועות"

lestatgirl

New member
מימימימימימיימיה

שיר השבוע מmtv2:דליברייייייייי סטיירט פרום דה הארט אוף מיי מיזרייייייייי שיר השבוע לא מmtv2:אמפטי קאנס של הסטריטס ו505 של המאנקיז להקת השבוע:מממ...מאנקיז? שמבלס? קליפ השבוע:מי פה של קייטנת הנאש דיסק השבוע:ארקטיק מאנקיז נייטמרז הפתעת השבוע:של קינדר ביאוס השבוע:לא הלכתי לאף הופעה בסוף, ונשרפתי..:-\ ומייקל לוטאיס רוקד לצלילי בייבישמבלס
תמונת השבוע:התמונה של קרלוס מהNME האחרון, מישהו אמר ריר? סרט השבוע:ונדטההההה סדרת השבוע:דה דאונלאוד צ'ארט, פיט מקום ראאאאששששששששון ערוץ השבוע:מטב 2 ספר השבוע:לא קראתי אבל קניתי! ציטוט השבוע:"לא נורא אני דווקא אוהבת סוטים בני 50"

lestatgirl

New member
יו הקאתי מצחוק זה היה כזה ענק

וריצ'מונד, החולצה הזו.. גררררררררררר
שמעת שעושים לזה גירסה אמריקאית? אגב מהיכן הציטוט בחתימה שלך?

new art riot

New member
ויקי פולארד../images/Emo9.gif

שמעתי משהו על זה שריצ'רד ישחק את מוס (באתי לכתוב סאבו) גם בגירסה האמריקאית, ואז בעצם גיליתי שצילמו גירסה אמריקאית.
אבל אין לי מושג מה נסגר עם זה. זה שהוא משחק שם זה כבר טוב.

lestatgirl

New member
חחחחח סאבו

יואו רציני? מה הוא יעשה שם הוא בריטי הוא חכם האמריקאים מטומטמים והמבטא אוי מה יהיה על המבטא? אגב סאבו, דיקסון ביינברידג' [אקא מאט בארי] מופיע בעונה השניה גם..

להלהלה../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ אין לי מושג
שיר השבוע לא מmtv2: Juliette & The licks - Sticky Honey Juliette & The licks - Hot Kiss PW - Eolf Song להקת השבוע: ג'ולייט אנד דה ליקס קליפ השבוע: לאיודעת דיסק השבוע: Juliette & The licks - Four on The Floor הפתעת השבוע: אממ אין? ביאוס השבוע: החופש נגמר ): תמונת השבוע: באסיסט חתיכוש
סרט השבוע: ארוחת בוקר על פלוטו סדרת השבוע: סקראבססס ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: לאיודעת ציטוט השבוע: "אני חושבת שהיא בוחרת את הנגנים שלה לפי איך שהם נראים. הממ הוא נראה טוב! רוצה לנגן בלהקה שלי?"

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: Linkin Park עד כמה שזה נשמע מוזר, וMCR, וגם Chiodos שהכרתי השבוע קליפ השבוע: Aiden - One Love חחח וויל הזה כזה גיי דיסק השבוע: Chiodos - Bone Palace Ballet וגם Madina Lake - From Them Through Us To You הפתעת השבוע: התאומים ממדינה לייק זכו באפקט הפחד חחחח ביאוס השבוע: אין ממש תמונת השבוע: סרט השבוע: לא יצא לי לראות סדרת השבוע: אני לא רואה בכלל ערוץ השבוע: גם לא יצא לי ממש לראות אבל אם כבר אז M2 ספר השבוע: חח גם אין ציטוט השבוע: לא עולה לי לראש \=

HagarStar

New member
הממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: לאדעת, פלורסנט אדולסנט? שיר השבוע לא מmtv2: אול 'באוט דה מאני - מיה להקת השבוע: כריסטינה אגילרה קליפ השבוע: .. דיסק השבוע: .. הפתעת השבוע: ממ עבדתי הרבה
וקניתי דברים לבצפר ספ"ס ועוד מעט בצפר ולאדעת
ביאוס השבוע: הלך חרא במבחן במתמטיקה |: ואני מקבלת תוצאות רק יום ראשון פרובבלי, וויץ' איז סאקס תמונת השבוע: הממ המון כסף D: סרט השבוע: גירל, אינטרפטד פאק ראיתי הרגע סדרת השבוע: הידן פאלמס 3> ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: ציטוט השבוע:
Susanna: "That girl, Polly, how did she get all..?" Georgina: "When she was ten, her mother told her she had to give away her puppy cause he was giving her a rash. So Polly went and found her father's gas can and she pourd it all over where she was getting the rash, and then, she lit a match." Susanna: "Oh, my god. Well, what about you? Why are you here?" Georgina: "Pseudologia Fantastica." Susanna: "What's that?" Georgina: "I'm a pathological liar."​

milkofamnesia

New member
I chose Heroin! and there are no reasons!

שיר השבוע מmtv2: Cajun Dance Party - Amylase שיר השבוע לא מmtv2: מלכת הפלקט - מאבדת את הראש להקת השבוע: פי אר טרפרז קליפ השבוע: אמאלייס של קאג'ון והחדש של הפו פייטרס דיסק השבוע: אח יפני - מלכת הפלקט הפתעת השבוע: יצאתי חמשוש D: ביאוס השבוע: לא הייתי במסיבת פרידה של חבר סרט השבוע: האיש שבפנים\ספייק לי סדרת השבוע: למי יש זמן לטלוויזיה בצבא? ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: משהו של אתגר קרת ציטוט השבוע: מישהו מהחדר שלי התחיל לצטט את כל רוטינת הצ'וס לייף מטריינספוטינג!

למעלה