שרשור שבועי

GD ROCKS

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro- Folding Star שיר השבוע לא מmtv2: The Fall Of Troy- F.C.P.R.E.M.I.X ועוד כל מיני אין לי כוח לחפש וזה :/ להקת השבוע: ממ Biffy Clyro קליפ השבוע: - דיסק השבוע: פאזל של ביפי. הפתעת השבוע: חחחחח היום יש לחברה שלי יומהולדת אז היה לי רעיון להפתעה בשבילה ואני וחברה שלי שברנו את השכל בשביל לממש את זה ונשארנו עד 5 וחצי והכנו לה את ההפתעה D: וזהו אני מופתעת שזה יצא כלכך יפה הייתי בטוחה שזה יצא מכוער. ביאוס השבוע: שום ביאוס. תמונת השבוע:
סרט השבוע: הארי פוטר סדרת השבוע: דרייק וגוש
ערוץ השבוע: מטיוי 2.. כמה מפתיע D: ספר השבוע:

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifביפי קליירו!../images/Emo99.gif פאזל../images/Emo47.gif

דרייק וג'וש!!!!!:]..חח

Chemical Venom

New member
חרא שבוע!

שיר השבוע מmtv2: WALLK AWAY של FFAF שיר השבוע לא מmtv2: Plug In Baby של MUSE להקת השבוע: MUSE קליפ השבוע: וולק אווי של FFAF דיסק השבוע: Origin of Symmetry של מיוז הפתעת השבוע: גיליתי קווי אוטובוס חדשים ביאוס השבוע: עזבו.. תמונת השבוע: --- סרט השבוע: אושן 13 סדרת השבוע: לא ראיתי טלויזיה השבוע חוץ מMTV2 ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: לא קורא ספרים! לסיום.. : I've exposed your lies, baby" The underneath is no big surprise Now it's time for changing And cleansing everything To forget your love" שיהיה לכם שבוע מוצלח בניגוד אליי..ותרוויחו הרבה כסף כל העובדים למינהם=] אין כמו כסף

chronophobia

New member
ה"פ 5 ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo175.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי MTV2 בכלל השבוע ס.ס שיר השבוע לא מmtv2: אממ...Ordinary Boys ואני לא זוכרת את שם השיר. להקת השבוע: ordinary Boys קליפ השבוע: אין. דיסק השבוע: אין. הפתעת השבוע: אין. ביאוס השבוע: ראיתי ספויילר של הארי פוטר 7 :( תמונת השבוע: THE DARK MARK סרט השבוע: ה"פ 5 ! סדרת השבוע: הטופ מודל הבאה... ערוץ השבוע: יס סטארס 1-2 ספר השבוע: ה"פ 7 (למרות שאני קונה אותו רק מחר)

M a a y a n K

New member
אני מתחננת...

אל תספרי מה קורה בהארי פוטר ה-7!!! דרך אגב הסרט החמישי פשוט מדהים!!! אמנם חסרים הרבה פרטים מהספר (בכל זאת 800 עמודים...), אבל ממש אהבתי את הסרט!!

chronophobia

New member
ברור שאני לא אספר ../images/Emo175.gif

אני יודעת איך זה שהורים לך ספר :| (ה"פ6) החמישי באמת מדהים...אותו אהבתי הכי הרבה מכל ה-5. הנשיקה של הארי וצ'ו הייתה מעצבנת...היא לא הייתה אמורה להיות קצרה וצ'ו הייתה אמורה לבכות?

../images/Emo58.gifלמי שלא ראה את החמישי../images/Emo71.gif

יכול להיות שאני לא זוכרת טוב, אבל לא היה אמור להיות קווידיץ'?

chronophobia

New member
כן ../images/Emo175.gif

וגם הדייט של הארי עם צ'ו...ועוד הרבה קטעים.... אבל אין אותם בסרט....כי הוא גם ככה ארוך...(למרות שאני לא הייתי מתנגדת לסרט ה"פ5 במשך 3 שעות)

noamjen

New member
אכן סרט מדהים! למרות שהיה חסר לי משהו...

התאומים היו פשוט גדולים! אני חושבת שהם הדמויות היחידות שהסרטים באמת הוסיפו להן משהו שלא היה בספרים. מה שהיה חסר לי זה הזיכרון של סנייפ והקטע עם ההורים של נוויל. למרות שהספר החמישי הוא גרוע בטירוף, שני הקטעים האלה מדהימים לדעתי. אז נכון שהם לא חושבים לעלילה עצמה, אבל הם ממש חשובים להבנה והתפחות של הדמויות וממש הצטערתי שלא היה את זה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif התייאשתי. אני עונה.

שיר השבוע מmtv2: פיונרל פור אה פרינד - ווק אוואי. שיר השבוע לא מmtv2: כל דבר של לוסטפרופטס ואנג'לס אנד אירוואיבס. להקת השבוע: לוסטפרופטס. אנג'לס אנד אירוואיבס. קליפ השבוע: מדינה לייק החדש ופיונרל פור אה פרינד האחרון. דיסק השבוע: אנג'לס אנד אירוואיבס - ווי דונט ניד טו וויספר. הפתעת השבוע: אוממ.. כנראה שכלום? ביאוס השבוע: נדב עף בכוכב נולד
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו נשאר רק שלומי טוב
באמת שהייתי עושה אותו
תמונת השבוע: אין לי עוד תמונות במחשב.. סרט השבוע: הצעקה. יורו טריפ. סדרת השבוע: יריחו. ורוניקה מארס2 ערוץ השבוע: לא ראיתי טלויזיה
ספר השבוע: רוקדת בתחתונים [יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון] - קראתי בשבוע. בנות,בנים וכל מיני עניינים-טעויות היסטריות - קראתי ביום וחצי.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifשלומי../images/Emo99.gif

הסיבה היחידה שאני רואה
הוא והגיטרה
פשוט כל השאר נשארים בMUTE:]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח תכ'לס XD

אוך שלומי
מהאודישנים אני פשוט מאוהבת חחחחחחחח וגם נדב.. אוך.. הוא היה בין הטובים שם והאמנתי שהוא יגיע לגמר! באמת! רק בגללו ובגלל שלומי ראיתי.. ;;

GD ROCKS

New member
הא שלומי../images/Emo99.gif

אני גם בשמחה הייתי עושה לו טובה D: סתם נו לא אמרתי את זה D: האמ אני גם אוהבת את אדיר ומרינהה
חחח אומגאד ואתמול סופסוף עפה מרים!!!!!

Unaffected

New member
ממממ

שיר השבוע מmtv2:א ראיתי :X שיר השבוע לא מmtv2: the used- paralyzed להקת השבוע:NUFAN
קליפ השבוע:הההה דיסק השבוע:החדש של דה יוזד הפתעת השבוע:הדיוידי של האו.סי הגיע למרות שהיה כתוב שהוא יגיע בין ה8 ל23 באוגוסט ביאוס השבוע: העיפו את נדבוש ;[ תמונת השבוע:איןליכוח סרט השבוע: אין סדרת השבוע: מסכים ערוץ השבוע:יס ישראלי ספר השבוע: הארי פוטר!@!!1 שיגיע כבר$#@

lestatgirl

New member
צ'לילילי ../images/Emo62.gif

שיר השבוע מmtv2:הדייקינס - קלין אפ יור אייז\ אינטרפול\טוקיו פוליס קלאב שיר השבוע לא מmtv2:השרוט - הדיל עם הקרוקודיל להקת השבוע:קלאקסונס, קניתי אורגנית של ילדים סטייל מה שהיה במפגש רק יותר טוב עם כניסה למיקרופון וכזה כל מיני קריוקי וכאלה ו3 גולאוסטיקס.. קליפ השבוע:קלאקסוס נוט אובר יט דיסק השבוע:מקלאקסונסבייז מית'ס אוף דה קולור אין איט הפתעת השבוע:רילאפסס ביאוס השבוע:אני ג'אנקי.. תמונת השבוע:סקרנל!! רק אני זוכרת אותו?? סרט השבוע:רע סדרת השבוע:הצילו! אבא אמריקאי וורוניקה מארס נצפו ביריחו! ערוץ השבוע:אקסטרא הוט ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים. וכל הסיפור מאחורי מה שהיה לו עם הספר..=\

lestatgirl

New member
OMG רציני? נו אפנס אבל אתה לא היית זקן לזה?..

אבל מגניב, אחלה סדרה הא? רק אותי היא הפחידה בהתחלה?

למעלה