שרשור שבועי!

שרשור שבועי!../images/Emo41.gif

אחרי הרבה זמן(או לפחות ככה זה נראה) שלא היה לנו שרשור שבועי, הנה אחד. סתם כי זה כיף. פרק שבועי: סדרה שבועית(באפי, פיירפלי או אנג'ל): שיר באפיוורסי שבועי: דמות באפיוורסית שבועית: שיר לא באפיוורסי שבועי: ציטוט שבועי: פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו(מבאפי, אנג'ל או פיירפלי): -מה עשיתם בחופש? -ראיתם סרטים שווים(כי אני צריכה המלצות)? -עוד משהו שתרצו לספר על החופש\על תחילת הלימודים? -גם אתם מעריצים את יונית לוי? :) מיה.

אז ככה

פרק שבועי:... סדרה שבועית(באפי, פיירפלי או אנג'ל):פיירפליי שיר באפיוורסי שבועי:... דמות באפיוורסית שבועית:זאנדר, בעיקר של העונות הראשונות שיר לא באפיוורסי שבועי:smells like queer spirit של pansy division (תודה למאי ><) ציטוט שבועי: what did ya'll order a dead guy for? פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו(מבאפי, אנג'ל או פיירפלי):the message -מה עשיתם בחופש? לא הרבה, הייתי פה ושם. -ראיתם סרטים שווים(כי אני צריכה המלצות)? אהא, אממ lord of war, reefer madness (2005), snatch (למרות שאני לא בטוח אם את סנאצ' ראיתי בחופש, אבל בכל מקרה אני ממליץ על זה. -עוד משהו שתרצו לספר על החופש\על תחילת הלימודים? אממ... אני מרחיב ספרות -גם אתם מעריצים את יונית לוי? :)איך אפשר שלא?

../images/Emo142.gif

פרק שבועי: Shells סדרה שבועית (באפי, פייפרליי או אנג'ל): אנג'ל שיר באפיוורסי שבועי: I'll never tell דמות באפיוורסית שבועית: אניה שיר לא באפיוורסי שבועי: Blackbird - beatles ציטוט שבועי: Would you like me to lie to you now? (אנג'ל גם נחשב מקור - ציטוטים ראוי?) פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו (מבאפי, אנג'ל או פיירפלי): Wrecked - מה עשיתם בחופש: כלום ברוטב. - ראיתם סרטים שווים (כי אני צריכה המלצות)? לא, ממש לא. פיכס. - עוד משהו שתרצו לספר על החופש \ על תחילת הלימודים? אני לא הולכת ללמוד בשנה הבאה! נה נה בננה! - גם אתם מעריצים את יונית לוי? בהחלט!

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

פרק שבועי: Touched סדרה שבועית(באפי, פיירפלי או אנג'ל): באפי כמובן. שיר באפיוורסי שבועי: It's Only Love מהפרק השבועי P: דמות באפיוורסית שבועית: ספייק. שיר לא באפיוורסי שבועי: I'm With You
ציטוט שבועי: אממ לאיודע פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו(מבאפי, אנג'ל או פיירפלי): פיית', הופ וטריק ^^ -מה עשיתם בחופש? המון כלום P: -ראיתם סרטים שווים(כי אני צריכה המלצות)? חמש ילדות יפות, אבל זה לא בקולנוע P: -עוד משהו שתרצו לספר על החופש\על תחילת הלימודים? קניתי תיק מושימושלם של אוניל -גם אתם מעריצים את יונית לוי? :) נייט

My turn

פרק שבועי: Ground State מאנג'ל, זו בערך הפעם המליון שאני רואה את הפרק הזה והוא עדיין מצויין. סדרה שבועית(באפי, פיירפלי או אנג'ל): פיירפלי. שיר באפיוורסי שבועי: אין משהו מיוחד. דמות באפיוורסית שבועית: גוון the freak, או לילה כרגיל. שיר לא באפיוורסי שבועי: I've been to paradise but I've never been to me של charlene, או at last של Feist. ציטוט שבועי: מפיירפלי, Shindig: Kaylee: That him? (Mal looks where she's pointing, at the buffet table.) Mal: That's the buffet table. Kaylee: How can we be sure? You know, unless we question it? פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו(מבאפי, אנג'ל או פיירפלי): To shanshu in LA, או Spin the bottle. -מה עשיתם בחופש? הייתי ביוון ובכל מיני חופשות ברחבי הארץ. ובמסיבאפי, כמובן. -ראיתם סרטים שווים(כי אני צריכה המלצות)? טוב, אני זו שצריכה המלצות, אז לא ממש. אבל ראיתי היום האחים בלוז בוידאו, סרט שולט. -עוד משהו שתרצו לספר על החופש\על תחילת הלימודים? יש לי מגמת פילוסופיה, זה כזה מאגניב. -גם אתם מעריצים את יונית לוי? :) How can I not? שנה נפלאה לכולם, בין אם בביה"ס, בצבא או בכל מקום אחר, תעברו אותה בשלום ובהנאה.. :) מיה.

k R I P s

New member
התשובות שלי ושל עידו!!!

פרק שבועי: ברק: flooded עידו: אנטרופי, lovers walk
סדרה שבועית(באפי, פיירפלי או אנג'ל): ברק ועידו ח.ט.ל.נ: באפי.
שיר באפיוורסי שבועי: ברק: That Kind of Love עידו: we are the lucky ones
דמות באפיוורסית שבועית: ברק: זאנדר עידו: טארה של 419
שיר לא באפיוורסי שבועי: ברק: For Good עידו: As Long As You're Mine (כמו כל החודש בערך)
ציטוט שבועי: ברק: "Who can say if I've been changed for the better ?" עידו: "the who whatting what with huh"
פרק שהכי בא לכם לראות עכשיו(מבאפי, אנג'ל או פיירפלי): ברק: grave עידו: seeing red
מה עשיתם בחופש? ברק: ואו כל כך הרבה. מסיבאפיי!! עידו: יותר מדי.
ראיתם סרטים שווים(כי אני צריכה המלצות)? ברק: rent עידו: מולין רוז', אקס-מן 3 (שמכיל את כל פרקי באפי ביחד)
עוד משהו שתרצו לספר על החופש\על תחילת הלימודים? ברק: אממ *בולע רוק* אני מתרגש... ללמוד זה כיף כיף כיףף!!! (לא.) עידו: its just life so keep dancing through
גם אתם מעריצים את יונית לוי? :) ברק: מסתכל על הפוסטר שלה על הקיר שלי. לא. סתם... לא ממש.
עידו:
תחזירי לי אימייל כבר.

kittycatbone

New member
חחח ליאהב,

נכון שכשאנחנו ענינו על שאלון אחד ביחד היה יותר שווה?XD כשעשינו הפרדה עם פסיקים או נקודות זה פשוט היה נראה כאילו יש לי איזה פיצול אישיות מאשר שני אנשים שעוניםXD

k R I P s

New member
כן, כן, עוד עלילות קושקושית וליאהב.

(עידו, אבל זה ברור
)

Aragollum

New member
אנחנו צריכים לייצר עוד עלילות כאלה

הו וול, יומולדת בקרוב
ו
גם לעידו

למעלה