שרשור שבועי

שרשור שבועי../images/Emo13.gif

אז שוב אני פותחת שרשור, פשוט כי השתנו אצלי הרבה דברים מאז הקודם, והפעם זה באמת אחרי שבוע(ולא חודש).. :) פרק באפיוורסי שבועי: סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): שיר באפיוורסי שבועי: שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: ציטוט שבועי: דמות שבועית: מה עשיתם בשבוע האחרון: היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: השיעור הכי טוב שהיה לכם: טוב, אין עוד שאלות.. גם לכם השבוע עבר נורא לאט? שיהיה לכם שבוע נפלא, מיה.

darkDork

New member
אני =]

פרק באפיוורסי שבועי: אני אבחר ב- chekpoint סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): באפי P: שיר באפיוורסי שבועי: הממ אין לי כזה שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: call me when your sober של אוונסנס ציטוט שבועי: "get out of my room..get out, get out, get OUUUUUT!" יסמין יודעת למה. XDD דמות שבועית: אניה. ללא ספק מה עשיתם בשבוע האחרון: לא הרבה..רוב הזמן בבצפר היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: הו..היה טוב באופן כללי. אתמול היה נחמד! וגם ביום ראשון..וגם באמצע השיעור הכי טוב שהיה לכם: תאטרון.
טוב, אין עוד שאלות.. גם לכם השבוע עבר נורא לאט? דווקא לא P:

Mine

פרק באפיוורסי שבועי: Spiral סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): באפי.. שיר באפיוורסי שבועי: אין משהו מיוחד. שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: A horse with no name של America ו- Naked של אבריל לאבין. ציטוט שבועי: Dawn: Any luck? Willow: Uh, if you define luck as the absence of success, plenty. דמות שבועית: באפי. מה עשיתם בשבוע האחרון: תרגמתי המון המון דברים.. היה fun fun fun. הנה קישור לפיק קצר על קורדי של תחילת אנג'ל שתרגמתי אתמול(אבל זה המקור)- http://www.fanfiction.net/s/2255164/1/ היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: שני, נראה לי. השיעור הכי טוב שהיה לכם: פילוסופיה, היסטוריה. טוב, אין עוד שאלות.. גם לכם השבוע עבר נורא לאט? כן, מאוד מאוד.. ובלי קשר- איימי אקר(פרד) ילדה בת ב-1.9. מזל"ט! שבת נפלאה לכולם!! מיה.

k R I P s

New member
ואהוו

פרק באפיוורסי שבועי: flooded עדיין סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): אין ממש שיר באפיוורסי שבועי: -- שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: for good ציטוט שבועי: נאמ. אין. דמות שבועית: באפי מה עשיתם בשבוע האחרון: אעאעא. חזרות, עבודה, חברים, ביצפר, ווליום תל אביב!!! היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: כולם חוץ מרביעי. השיעור הכי טוב שהיה לכם: תקשורת. נרדמתי.

the first 666

New member
:)

פרק באפיוורסי שבועי: "תמימות" סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): כוכב נולד 4
שיר באפיוורסי שבועי: Cibo Matto - Sugar Water (מפרק "כשהיא הייתה רעה") שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: If I thought you'd ever cange mind ציטוט שבועי: -Who are you? -Who am i? you attack me, who the hell are you? -I'm kandra, the vempire slayer דמות שבועית: קנדרה מה עשיתם בשבוע האחרון: עבדתי, חברים, אההה! הייתי בפסטיבל 'בירה ונשירה'
! היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: אין לי ביה"ס
השיעור הכי טוב שהיה לכם: החיים. (מה:O?) טוב, אין עוד שאלות.. גם לכם השבוע עבר נורא לאט? לא ממש שיהיה לכם שבוע נפלא, מיה.

yotem 16

New member
מיאו.../images/Emo83.gif

עשיתי אתמול נזם חדש שמכאיב לי בחיים ומונע ממני להירדם ;[ פרק באפיוורסי שבועי: Chosen. סדרה שבועית(מהבאפיוורס או לא): עקרות בית נואשות
שיר באפיוורסי שבועי: אממ אין שיר(לא מהבאפיוורס) שבועי: תענה לי- היהודים ציטוט שבועי: דמות שבועית: באפי מה עשיתם בשבוע האחרון: בית ספר וסטאף P: היום הכי טוב בשבוע ביה"ס שלכם: אממ לא יודע אבל כיף בבית ספר השיעור הכי טוב שהיה לכם: לא יודע טוב, אין עוד שאלות.. גם לכם השבוע עבר נורא לאט? דווקא לא במיוחד!

למעלה