שרשור שאלתי

dan the man

New member
שרשור שאלתי

אז ככה קודם כל רציתי לשאול לאן נעלמה צהובה 18 אספנית הסטיקרים? אחרי זה רציתי להגיד שאם נתתי למישהו משהו ולא היה לו שטרות ומטבעות להחזיר לי בחזרה (תמיר תבין את הרמזים...) או משיהו שחייב לי משהו ואין לו איך להחזיר לי אז תחזירו לי אם יש לכם סטיקרים! ל משנה איזה אם זה סטיקרים של עישון ושל בחירות ואפילו סטיקרים שמדביקים על מכוניות כמו (שמור מרחק וכאלו...) ואם יש פה מישהו שאוסף סטיקרים אז נאי יכול להביא לו כמה של עישון... אז יאללה תשמרו בשבילי סטיקרים!

בּני

New member
בטאון חיל האויר

אם מישהו מעוניין בגליונות של בטאון חיל האויר, נא לשלוח לי מסר ואני אגיד לכם מאיפה לאסוף אותם... וכדאי לפני הגשם. אם רק הייתי יכול לקחת את כל הערמה...

hagimarom

New member
שלום בני

אם נשארו בטאונים- אני מעוניין, תודה, חגי

יש לי כמה בשבילך -

הו לי המונים, אבל הם מודבקים על הארון בחדר שלי אצל ההורים (מבפנים). אולי פעם אני אצלם ואעלה לכאן. בכל מקרה, כיום אינני אוספת דביקרים יותר, ואשמח לשלוח לך את אלה שיש לי. כתובתך - לתיבת המסרים שלי.

צהובה18

New member
הנה אני!!!!!!!!! כמה מחמם את הלב

שמישו שואל עלי....... אני נעלמתי, בגלל שסיימתי תשירות לאומי לפני שבוע בערך ומאז אין לי אינטרנט חופשי...;- אז התגנבתי בשעה כזאת למחשב של אבא לראות מעניינים אצלכם. תגיד, אני חיבת לך סטיקרים או משו כזה? כי אני ממש לא זוכרת! יש איזה מישו שאני חייבת לו משהו??? ביי לכולם! מישהו יודע אם יש אזה כנס אספנים בקרוב? (פסח או משו כזה...)

למעלה