שרשור שאלות

JoHnYmYsTeR

New member
שאלה בקשר לאופן השידור בארה"ב../images/Emo88.gif

מהי צורת השידור של הישרדות בארצות הברית? מצלמים ואחרי חודש חודשיים משדרים? או שבמקביל כמו פרוייקט וואי? או צורה אחרת.. לדוגמא.. מצלמים ,משדרים אחרי חודש,ולאחר סוף השידורים משדרים בשידור חי את הפרק האחרון באולפן בהוליווד?!

maya567

New member
האופציה השניה - בערך

מצלמים כמה חודשים לפני - האול-סטארס למשל צולם משהו כמו חודש-חודשיים לפני השידור - ואת ההכרזה על המנצח ותוכנית האיחוד משדרים בשידור חי. לפעמים עוברים כמה חודשים טובים בין הצילומים לשידור, וזה די מבאס לזוג האחרון שנשאר לחכות איזה 3 חודשים עד שהם מגלים מי מהם זכה.

../images/Emo58.gif הישרדות עונה 8 ../images/Emo58.gif

זהירות !!!! יש כאן קצת מידע לגבי הישרדות - אול סטאר , אם אתה לא מעוניין לדעת מידע צא מההודעה ! ! ! שאלה : בהישרדות אול סטארס , בפרק השלישי שג'נה פורשת , מראים אותה בסירה ואז רשום משהו על המסך , על אמא שלה , שכעבור 8 ימים קרה לה משהו , היא מתה ? מה היה רשום שם ? ( אני לא כל כך מוצלח באנגלית ) תודה לכל מי שמגיב !

maya567

New member
../images/Emo58.gif השרדות 8 פרק 3

שוב, זהו ספוילר לפרק 3 בהישרדות אול-סטארס. כן, אמא שלה מתה מסרטן. ג'נה הספיקה להיות איתה שבוע לפני שהיא נפטרה.

munecita

New member
אבל בהישרדות 6 באתגר אם הכסף

שהם קנו דברים ומכתבים שלחו לה מכתב (אולי אבא שלה אין לי ממש מושג מי) שהסרט של אימא שלה התכווץ והיא כמעט החלימה לגמרי !!!

maya567

New member
ד"א יש לך טעות בכינוי -

זה Muñequita. מילא ה-ñ אבל זה quita ולא cita.

munecita

New member
תקשיבי, בספרדית זה לא אותו דבר ו..

אני ממוצא ארגנטינאי.. אז אני יודעת מה אני כותבת, ואי אפשר לרשום ñ בכינוי.. תשאלי אנשים ארגנטינאים שאת מכירה, ותראי מה הם יגידו לך.. ואני לא מנסה לריב או להשתחצן, פשוט אני ממוצא ארגנטינאי אני יודעת לדבר ולכתוב, וככה כותבים.

maya567

New member
ואני למדתי שנתיים ספרדית באוני'

ולכי תשאלי את אמא או אבא שלך. muñeca כותבים ככה. אבל ברגע שאת רוצה להוסיף את ה-ita את חייבת להפוך את ה-c ל-qu על-מנת לשמור על הצליל (מונייקיטה ולא מונייסיטה).

Boran

New member
בדיוק!

ואת ה-W באמצע אפשר להחליף בלמדא, האות החביבה על תלמידי המתמטיקה באשר הם. מה אתן שפויות? פורום בלשנות לשירותכם

smgfan

New member
יש עונות חדשות של המירוץ למיליון?

ראיתי 4 עונות של המירוץ למיליון. יש עוד? והאם yes real ישדרו אותן? אם כן, מתי? לדעתי זאת סדרת הריאליטי הטובה ביותר!! אחריה הישרדות

MooTzk

New member
בימים אלו

משודרת עונה 5 בארה"ב. מיד אחרי שהיא תגמר, תעלה בארה"ב העונה השישית(ב26 בסטפמבר). ליהוקים לעונה השביעית כבר החלו. בקשר ליס ריל, הבנתי שהם במגעים לשדר את העונה החמישית, אבל אני לא יודע אם הם יצליחו להספיק לשדר את זה בעונה הנוכחית של יס ריל.

koya1

New member
יש

כרגע משודרת העונה ה5 בארה"ב... וגם קראתי פה בפורום שיש כבר עונה 6 שמצטלמת כרגע... העונה ה5 כנראה תשודר בעונה הבאה של יס ריל....

למעלה