שרשור שאלות

AS268

New member
דחוף!

יש מישהו שיודע אם אפשר לכתוב משהוא לאחד המשתתפים מתוכנית השרדות? מאוד יעזור לי אם תענו!תודה רבה! :)

גם אני רוצה.......מאוד רוצה

אוךך ליל שלי סנדרה רופורוט ראין או טיחואנה אני רוצה לגכתוב להם מאיפה משיגים את הכתובת..

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo88.gif הישרדות 7 ...../images/Emo88.gif

שוב אני שואל...... למה רופרט התנצל בפני ברטון על כך שהעיף אותו..שבעצם ביום ההצבעה הוא היה שבוי ב"מורגן" !?! והיו כאלה שאמרו שבגלל שהוא הסית את כולם נגדו במקום נגד שון.. שזה..לא נכון... כי רופרט אמר שהוא העיף את ברטון בגלל שהוא ירד עליו..

nofar8

New member
במי תבחר הרווקה

לפי דעתי הרווקה תבחר במתיו.. ראיתם איך איאן דיבר עם אח שלו והיא לא יודעת מזה בכלל מתיו הרבה יותר מתאים לה... כל מי שחושב שליל מגעילה על הפרק מאתמול שיכתוב לי!!

Boran

New member
שרשור שאלות

נא לשרשר לכאן את כל השאלות שלכם. לפני שאתם שואלים- תבדקו בדף הפורום ובשאלות הנפוצות אם כבר יש תשובה לשאלה שלכם.

yonitheman15

New member
האם היה אתמול פרק של המרוץ ל$ 5?

היה אתמול פרק? כי אני לא מוצא בשום מקום טורנט ולא רוצה לראות בסי בי אס , כי הם אומרים בעמוד הראשי מי עף . רק תשובות כמו : כן . לא .

שלום ../images/Emo13.gif שאלה בקשר להישרדות 8

מישהו כאן יודע באיזה תאריכים ישדרו אותה? ממה חשוב לחי לדעת, בינתיים אומנם הערוץ ב"יס" בחינם אבל עוד מעט יסגרו אותו ואני חושבת שלא יהיה לי אותו... ואני רוצה לראות את איתן מהישרדות אפריקה מנצח!!

זה לא ספויילר!!

חחחח, לא הבנתם אותי נכון... לא ראיתי את הסדרה, אני לא יודעת מי ינצח... אני רק מקווה שזה יהיה אית'ן

כן אבל

יש כאלה שאפילו לא רוצים לדעת מי מהמתמודדים יהיו שם .. ראיתי כבר אתה עונה ה8 עונה מדהימה

Boran

New member
זה כן ספוילר

כל פרט בקשר לעונה, ואפילו הקטן ביותר, נחשב ספוילר.

למעלה