שרשור שאלות

dht160

New member
נ"ש. מי רוצה עונות של הישרדות ?

כל מי שרוצה עונות של הסדרות ולא משנה איזה שיצור איתי קשר במר או באי סי ונדבר על איך הוא יקבל אותם 177773199 גיא

amitooshacham

New member
שבט מראמו

היה חצוי בערך. ג'ינה, הנטר ופטרישה היו יחד. רוב, שרה, שון ווספיה היו יחד. ברגע שמראמו הפסידו, הברית של רוב רצו להעיף את הנטר.. והיה להם רוב.

מטר9

New member
זה לא כזה נכון...

רוב והאנטר היו השני מנהיגים של השבט. רוב רצה להוכיח שהוא המנהיג היחיד ודאג להעיף את האנטר...

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא חושב שגם אתה מדייק

שבט מראאמו בהתחלה התחלק לשתי קבוצות - העצלנים רוב,שון,ווספיה ושרה והפועלים האנטר,פטרישיה וג'ינה (פיטר שעף ראשון לא ממש היה שייך לשום קבוצה). כבר בהצבעה הקודמת השבט נחצה כאשר העצלנים הצביעו עבור פטרישיה ("אנחנו לא צריכים את אמא על האי"). לאחר שהפסידו עוד תחרות חסינות העדיפו העצלנים להיפטר מהאנטר כדי שלא יצטרכו להתמודד איתו ועם מוסר העבודה הגבוה שלו באי.

מטר9

New member
לא מסכים...

בוא נודה בזה - רוב שלט בשרה ובשון. באותו שלב שון שלט בוספיה ולכן רוב שלט בחצי מהשבט. אני האמנתי לרוב כשהוא אמר באחד מהוידויים שלו שהוא זה שדאג שהאנטר יעוף והוא גם הסביר למה (שאת זה אני כבר אמרתי...)

gah

New member
ברור שרוב אחראי להעפה שלו

אבל הסיבה לכך.. היא בין היתר מספרים: קבוצה 1: רוב, שון, וי ושרה. קבוצה 2: האנטר, ג'ינה. כאשר הבחירה היא בין האנטר לג'ינה קל מאוד להעיף את החזק יותר. מן הסתם, גם למלחמת אגו בין השניים היה תפקיד וגם בגלל שהאנטר סוס.. בכל מקרה, זה הכל ביחד..

Boran

New member
../images/Emo6.gif

איזה קרוע הלובו הזה לובו: "אני מרגיש כאילו לא רוצים שאני אעזוב את התכנית הזו, אני הולך- מחזירים אותי. אני שוב הולך- שוב מחזירים אותי. אני מרגיש כמו חנה גור" נדב: "מה?" לובו: "עזוב אחי, זה כוכב נולד, שישי בערב, אתה לא רואה"
ואחרי זה- לובו: "אני מקווה שנזכה... אז נעבור לנו לדירה במודיעין... אה לא, זה לא התכנית הזאת"

nikilove

New member
כמו ששמעתי

אני ממש לא בטוחה אבל איך ששמעתי יש עונה שניה של פרדייז הוטל אבל ההגעה שלה לארץ תלוייה רק ברמת ההצלחה שלה בארה"ב... והרבה אומרים שהעונה השניה כנראה לא תהיה כל כך מוצלחת בגלל שקצת מיושן כל העניין, או בקיצור- מיצינו. אבל אני חושבת שהעונה תגיעה רק שנה הבאה.. עם תגיע בכלל. ולגבי הפורנו... שיהיה לה בכיף...כמו שאומרים : צריך להשוויץ בגוף החדש לא? (חחחחחח או שלא)

אמממ אוקיי

קודם כל העונה השניה של פרדייז הוטל היא "עדן לנצח" שבהתחלה תכננו שהיא תהיה מין ריאליטי אופרת סבון אבל בגלל שלא התלהבו ממנה כ"כ קיצרו אותה ל... ניראה לי 29 פרקים... אז כבר השנה את תראי אותה :) אומרים שההתחלה הייתה לא משהו ושזה השתפר בהמשך

maya567

New member
לשתיהן תכלס קראו כריס - איזו מהן?

כריסטי (זאת מהצבא) או כריסטינה (הלטינית מאקוודור)?

maya567

New member
זה לא נכון. עדן לנצח זה עדן לנצח

ופרדייז זה פרדייז.

yes REAL

New member
אין עונה חדשה לפרדייז. "עדן" היתה

אמורה להיות סדרת הבת/המשך שלה.

אני אסביר לך.../images/Emo26.gif

פרדייז זאת תוכנית ריאליטי מיותר לציין. בתוכנית הזאת נבחרו 11 צעירים, מספר לא שווה של בנים ובנות. כלומר תמיד יש בן אחד יותר או בת אחת יותר. הקיצר, אחרי שבוע של התחברות והתגודדות אחד נגד השני, היו צריכים אלה מהמין שלהם מספר קטן יותר של אנשים (5 לעומת 6 של המין האחר) לבחור להם בני זוג לחדרים. והאחד שהיה נשאר מיותם. היה עף הביתה.... בסוף כל תוכנית אחרי שאחד עף הביתה, מישהו מהמין השני היה מצטרף לתוכנית, את המועמד היו בוחרים האנשים שנשארו במלון.... וכך וכן הלאה... עם המון דברים באמצע, והפתעות אין סוף, היא הפכה לאחת התוכניות היותר מצליחות בארץ. והמדוברת ביותר ללא ספק. עדן לנצח אמורה הייתה להיות כביכול כמו אופרת סבון שמבוססת על הסידרה. אבל נחלה כשלון מאכזב וירדה מהמסך.

Aviad1987

New member
הכישלון של עדן לנצח

זה בגלל שהאמריקאים האלה לא פתוחים לשום דבר חדש ואם הם היו נותנים קצת צ'אנס.. דברים היו נראים אחרת.

Boran

New member
לא מסכים

אני ראיתי את הפרק הראשון וגם בו בקושי הצלחתי להחזיק את עצמי מהשיעמום אבל חוץ מזה, זו פשוט תכנית כ"כ צפונית שזה בלתי נסבל.

Aviad1987

New member
ואתה חושב שמפרק אחד אפשר ללמוד

על סדרה? ממש לא מסכים בקטע הזה.

yes REAL

New member
אבל פרק ראשון לא מעיד על כלום. גם

אני לא ממש אהבתי את הראשון (ואת השני) אבל מהפרק השלישי רואים השתפרות ובהמשך הסדרה ממש צוברת תאוצה. זה לא משנה - היא עשוייה די זהה ל"פרדייז", ומי שחובב פרדייז היה אמור להיות חובב גם שלה. אם מתסכלים על כל הלוח של FOX - כולו נכשל. לא רק היא ירדה, אלא wonderfallsמ ועוד כמה סדרות שלא שרדו את 4-5 פרקים ו"המירוץ לאתמול" שספגה מפלת רייטינג אדירה (אבל החליטו בכל זאת לא להוריד אותה). הסיבה די ברורה - סנדרום איידול. הפרקיםפ הארוכים, יותר מפרק בשבוע וכלל ההמרחות הוציאו לאנשים את החשק לצפות בכל דבר אחר. שנים קודמות אגב, זה היה הפוך. כל סדרה ששובצה בסמיכות לאיידול זכתה להצלחה אדירה (כולל 24 שדשדשה לפני זה).

למעלה