שרשור שאלות

O M E R 1 2 3 4

New member
2 שאלות + עובדה !!! כנסו .

אז ככה, אשמח לקבל תשובות. 1) מישהו יודע על מה התוכנית "עדן לנצח"? אשמח לקבל פרטים על התוכנית. 2) האם יש עונה שנייה לפרדיז הוטל ? עובדה דיי מעניינת, כריס, הבחורה שהתחרה ב"ברבור" אתמול, היא שחקנית בסרטים כחולים !!!!

boredmisha

New member
שאלה על הישרדות 4

אני רואה את הפרקים פעם ראשונה לא הבנתי למה העיפו את האנטר? בבקשה לא להרוס לי בטעות את הסוף , תודה

nadavb77

New member
המירוץ למיליון

שלום לכולם, שאלה יהיו שידורים חוזרים ביס ריל של המירוץ למיליון?

3יעל

New member
../images/Emo53.gif

מישהו יודע אם ומתי תגיע העונה החדשה של המירוץ למליון ליס ריל?

Gazoyz

New member
למישהו יש תמונות של ג'וני מפ.מ 2 ?

שרואים את השיער שלו טוב זה חשוב מאוד למישהו יש או יודע איפה למצוא ? ואם זה מהhall pass הראשון עם לואן זה אפילו עוד יותר טוב תודה

Gazoyz

New member
תגידו מה עם פרדייס הוטל הישראלי ?

קראתי עכשיו בפורום מה שאמרו על העונה השניה אבל היה גם תיכנון שיהיה פרדייס הוטל ישראלי זה נפל ? אני זוכר שבוואללה היה כתבה על זה ואמרו שיתכננו משהו לקיץ הזה ..

swordfish1515

New member
מתי ישדרו את המירוץ למליון החדש ביס

מתי אם בכלל ישדרו את המירוץ למליון החדש בארץ? יאללה תביאו את התוכנית הזאת ליס-ריל... זאת אחת התוכניות היותר טובות שיש....

Boran

New member
נצל"ש: אמצע סוף הדרך

חחח איזה קורררע האילדיס הזה "אחרי הפירסומות נראה לכם קטעים מתכנית ההצלה בשבוע הבא, בה יוכל אחד הזוגות שהגיעו למקום השני לעלות לגמר, ואני מבטיח- בלי אס.אמ.אסים"

LOVEtheMcMAHONS

New member
לפי מה שידוע כרגע

העונה החמישית של המירוץ לא תגיע ליס ריל הנוכחי שישדר עד החגים. ייתכן שיס ריל הבא יעלה מאוחר יותר ובו נוכל לראות את העונה החמישית של המירוץ יחד עם סדרות נוספות חדשות שלא הופיעו בלוח השידורים של יס ריל 2 מפאת העובדה שהן עדיין משודרות בארה"ב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
כבר שאלו את השאלה הזו

ותשובות נמצאות בעמוד הראשון של הפורום. לפני ששואלים שאלה רצוי לבדוק.

swordfish1515

New member
מה אתה עונה לי בעקיפין..תגיד מה התש

תגיד תשובה לשאלה, אני לא רואה בשני העמודים הראשונים תשובה לשאלה שלי. אז אם אתה לא יודע אל תגיב בכלל...

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת חוצפה לא ?

בן אדם אחר שאל את אותה שאלה ועניתי לו. אני לא חושב שמישהו (כולל אני) צריך לבזבז מזמנו ולענות יותר מפעם אחת על כל שאלה. לא להתעצל ולחפש - זה כרגע נמצא בשרשור הזה בהודעה שמתחילה באייקון HELP.

maya567

New member
זה בהחלט מציק - בייחוד שהשרשור על

LCS כבר עבר לדף השני.

amitooshacham

New member
נצל"ש - המירוץ למיליון 6

לא זכור לי אם כתבו את זה כבר או לא.. אבל המירוץ למיליון 6 תעלה לאוויר ב-25 לספטמבר, ב-CBS. זה יוצא יום שישי, כמה שבועות, אולי אפילו שבוע אחד, אחרי סיום המירוץ למיליון 5.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה יוצא יום שבת

ארבעה ימים בלבד אחרי הפינאלה של המירוץ 5 ביום שלישי (יחד עם הפינאלה של ביג בראדר).

amitooshacham

New member
לא בטוח

אמנם הפינאלה של המ"ל 5 יוצא ארבעה ימים לפני אם סופרים 13 שבועות, אבל תזכור שאפשר לעשות דאבל-פרק פעם או פעמיים, וככה לעשות רווח קטן בין שתי העונות.. בחיים שלי לא שמעתי על תוכנית שמתחילה עונה באותו שבוע שבה העונה הקודמת הסתיימה.

למעלה