שרשור שאלות

לאנה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה מזל שאני סלבריטי!, עכשיו אני לא ירגיש מקופחת ליד החבר שלי..., את יודעת, זה מזכרון...
אויש!!!, מסכנונת!!!, אין שום דבר שאת יכולה לעשות בקשר לגב?, אני מתכוונת, להורים הביולוגיים שלנו יש מספיק כסף לשלוח אותך לאיזה רופא פלא באינדונזיה או משהו..., תרגישי טוב!!!
ואתם יודעים על מה חשבתי?, לאייקון של החיבוק, עד כמה שהוא מתוק, יש פרצוף קצת פסיכופטי...

*מרגישה טפשה במיוחד*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! רק עכשיו קלטתי ת´זה על החבר שלך מזכרון! חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אויש, את קורעת אותי... רק בזהירות. קריעה. לא טוב.

קישקושה

New member
איזה חמוד!!

וואו לא הייתי הרבה זמן... אבל עשו לי עכשיו אינטרנט מהיר ואני יכולה להיות כל היום

ChEnmka

New member
איזה באסה שהוא לא נשאר עם רורי!

אוףףף. הוא היה הכי חמוד....!!!!!!!!!!!!! חבל שהיא לא נשארה אותו!!! מה קורה.. אני חדשה פה......

ברוכה הבאה!

ואכן, *סניף* טריסטוש הכי שווה. אוישששש... דרך אגב, שמעת שיש שמועות שהוא חוזר? איזה אושר!

ChEnmka

New member
אבל איך?.. כאילו..

אני יהיה מה זה שמחה אם הוא יחזור..... אבל בתור מה טריסטן שוב?.. עדיף שהיא כבר תהיה עם ג´ס..... אה.. אויל הוא יהיה התאום הרשע של טריסטן ממי מותק.... סתםםם.... חה חה חה

לאנה

New member
חחח...

פתאום נזכרתי בפנפיק הזה שרורי אמרה משהו בקשר לאיול טווין, ואז היא אמרה שזה בעצם הוא..., בל מקרה, הוא בסך-הכל עבר בית-ספר, מי אמר שהוא לא יכול לעבור חזרה?

ChEnmka

New member
יש לך כינוי ממש יפה.....לאנה.. אני

מתה על השם הזה!!!!!

נכון! הא! מה שהיא אמרה!

(וגם אני קראתי את הפנפיק הזה! *high fiving* אה, ואת הכרטיס ברכה עם ה"error" לא שלחת לי... אבל איך אהבתי אותו!
)

לאנה

New member
לכולנו אין...*סניף, סניף*

אבל צריך להחזיק מעמד!, בינתיים אתה יכול להינות משידורים חוזרים ומהתנחלות בפורום.
. אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך קישור להמון תמונות מהפרק הראשון לעונה השלישית, ששודר שלשום בארה"ב. איזה כיף להם!!!, זה לא פייר...

אז זהו, שלא.

בשביל זה אנחנו כאן. *סניף* תומכים אחד בשני. עד שתבוא העונה החדשה. ואז נהיה כאן כדי לשמוח ביחד
בכ"א, אנחנו כאן. פו.

למעלה